Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , במסגרת דילול חוטים מיותרים (כמו האזעקה שלא עובדת מזמן כי אין לה שלט) וסתם קצת סדר בכל הבלאגן החשמלי באוטו , הוצאתי בצעד פזיז את הקופסא שבתמונה. היא מחוברת לנעילה מרכזית של הרכב, לפי עמודה ימנית שבתגית הצהובה (ראו צילום).

בקופסה זו יש 2 ממסרים ועוד רכיבים שונים, אציין שבאוטו יש קופסה עם מבנה דומה לזו (רק מקורית), גם עם 2 ממסרים, ושתיהן היו מחוברות יחד בצורה כלשהי. אני מניח שזה תוצר של התקנת נעילה מרכזית במקום מערכת הוואקום הקודמת.

אני זוכר (בערך) את צורת החיבור...

האם מישהו מכיר בוודאות את החיבור, או יכול לתת לי דגשים בנוגע לקופסת הפיקוד הזו/החוטים השונים ותפקידם?

בהתייחס לתגית הצהובה:

2 הכחולים ובנוסף השחור והחום (שחור וחום מחוברים יחד) - הלכו לדלת הנהג. כנראה ללוקר שנמצא שם ונותן את הפיקוד. רק דלת נהג מפעילה את הנעילה המרכזית.

אפורים לא בשימוש.

אדום - כמובן מתח +

מישהו יודע מה תפקיד הסגול והירוק? תפקידם "פיקוד שלילי/חיובי" (בהתאמה).

תודה חברים.

06-10-07_1612.jpg

06-10-07_1618.jpg

06-10-07_1619.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הרכב שאתה רואה מימין , ופרטיו בחתימה שלי (קוד מנוע ABT).

סה"כ אני מבקש מידע כללי על כל חוט ותפקידו ברוב המערכות נעילה (ללימוד עצמי).

באוטו הנ"ל הייתה מערכת נעילה בוואקום עם משאבה , שפעלה על לחץ אויר. בשלב מסויים היא הוחלפה (אני חושד שללא צורך) במערכת פשוטה של 4 מנועים בדלתות. אני מנסה להבין את חיבורי החשמל באוטו , וכרגע את חיבורי הנעילה המרכזית.

תודה.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הבעיה נפתרה:

תודה רבה חברים, לכל מי שעזר (ולמי שלא :wink:) , לדני, לסלבה וגם למרק 10 (שהוא תמיד 10).

הבעיה הייתה שהיו לי 2 ממסרים, כי החשמלאי (האדיוט) של אבא שלי לא ידע איך להתמודד עם הממסר המקורי של האוטו אז פשוט הוסיף עוד אחד על הקיים (במין צורת חיבור דבילית ומוזרה בעליל).

משם העבודה כבר הייתה ממש פשוטה.

מי יודע? אולי אחזיר את המערכת וואקום שהייתה במקור...

שוב תודה. :-):-):-)

• תוכן חדש...