Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,בימים הקרובים אני מעוניין לקנות פיג'ו 306 .לכן שאלתי היא כזאת :אני מעוניין אחרי כמה זמן לשפר אותה כלומר להפוך אותה למוגדשת אז אני מתלבט איזה פיג'ו עדיף לקנות ,ה1.8 או הXSI (כמובן שעדיף XSI ,אבל כמעט בלתי אפשרי למצוא אחת כזאת שמורה, ופחות מיד שלישית) אז בגלל זה אני מבקש את עזרתכם,תמליצו לי מה עדיף?

תודה מראש

פורסם
שבת שלום לכולם,בימים הקרובים אני מעוניין לקנות פיג'ו 306 .לכן שאלתי היא כזאת :אני מעוניין אחרי כמה זמן לשפר אותה כלומר להפוך אותה למוגדשת אז אני מתלבט איזה פיג'ו עדיף לקנות ,ה1.8 או הXSI (כמובן שעדיף XSI ,אבל כמעט בלתי אפשרי למצוא אחת כזאת שמורה, ופחות מיד שלישית) אז בגלל זה אני מבקש את עזרתכם,תמליצו לי מה עדיף?

תודה מראש

מאוד חשוב , ואפילו קריטי - פחות מיד שלישית! ועכשיו קצת יותר ברצינות , כבעלים לשעבר של XSI יד שישית (סורי - הייתי חייב) מוגדשת עם טורבו GT99 , אני מחייך רק מהזיכרונות , אכן מכונת נהיגה מהנה ביותר.

בקיצור , אם תמצא XSI מקורית , ההסבה תהיה קלה יותר גם כן.

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם

תודה על תגובת המהירה,אבל אם ככה אני פשוט חיב לשאול אותך כמה עלה לך כול הפרויקט בערך, רק מבחינת שיפור המנוע(אם אתה עשית תפרויקט *** תפרוייקט = את הפרוייקט ***)?

פורסם

שאלת המיליון, בדרך כלל צריך לשים מראש בצד 20K בתור התחלה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האם מותר לפרסם אתר ? (מתחרה ?)

פורסם

עד כמה שאני מכירה את כללי הפורום וקוראת אותם מידי פעם לא ראיתי כל איסור או הגבלה על הפניה לפורום אחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה לא ממש בגדר פרסום, רק לינק בתוך הודעה. וזה לא באמת פורום מתחרה - שם מדברים על צרפתיות, כאן מדברים על הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חוק # 10

לא רשום לגבי הפניה לפורום, רשום לגבי אתר, בלינק שנתת זה אתר לא פורום

והם גנבו לנו משתמשים וגם לקוחות לשמני LM

חוק זה חוק ובכל אופן בחוקי הפורום לא מדובר על עונשים למי שעובר על החוק, אבל מניסיון שלי כיתת יורים תמיד עובד

פורסם

מבחינת הדגמים תקנה רק xsi ומעלה..

לי יש 306 1.8 ואני רוצה להביא אותה בסופו של דבר למצב כמו שאתה רוצה להביא את המכונית שלך.

מנסיון ובהשוואה מול מכוניות אחרות, ב1.8 זה הרבה יותר קשה!

פורסם

אם אתה רוצה לגדוש אז זאת לא בעיה ב-306 XSI , קיים כבר מנוע מוגדש של פג'ו הוא שייך ל-605 טורבו , מנוע 200 עם 150 כ"ס בא בגדישה נמוכה אפשר כמובן להעלות גדישה ועוד כמה משחקים פה ושם ואתה יכול להוציא ממנו יחסית דיי הרבה וגם לגדוש באמינות ושלא כל יום יתפרק משהו. הדגם מנוע כמובן מתאים לזה של ה-XSI ככה שאין בעיה לאשר את זה מבחינה חוקית ככה שזה גם חשוב (החוק מתייחס שהמנוע יהיה באותו נפח אם לא מודעים לטורבו מבחינתם פשוט הרכבת מנוע מפירוק) בדיוק עכשיו מישהו מהמועדון של PSI עשה פרוייקט דומה למה שאתה רוצה לעשות רק על הדגם המקביל של סיטרואן ה- ZX כל הפרוייקט עלה לו כולל עבודה ושיפוץ גדול מאוד של הרכב מבחינה מכנית משהו כמו 22 אלף שקל אחרי כל ההוצאות ( מלבד המנוע והרכבתו הוחלפו חלקים רבים) אז אל תצפה למשהו זול .

בהצלחה

פורסם
. הדגם מנוע כמובן מתאים לזה של ה-XSI ככה שאין בעיה לאשר את זה מבחינה חוקית

בהצלחה

סיכמת הכל בצורה יפה ונכונה מלבד הדגם מנוע שהוא אינו מתאים RFX לעומת RGX ,אך ניתן לאשרו וזה כבר נעשה בעבר.

בכדי לאשר את המנוע על 1.8 יש לאשר קודם הסבה ל2.0 [RFX] ,כרוך בהחלפת מתלים /בלמים לשל XSI , ורק לאחר מכן הסבה לRGX .

גם מבחינת החלפת המנוע ,עדיף להתחיל עם XSI כבסיס -פחות השלמות והתאמות של רכיבים נלווים (תושבת עליונה כולל תושבת מש' הגה כח ואלטרנטור,תושבת תחתונה )

אתר הצרפתיות: (המתפרקות)

לא יפה...

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...