Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

לפני חודשים קניתי את האוטו הנ"ל פיג'ו 206 1.6 16V שנת 2002 אוטומטית. כחלק מתוצאות בדיקת הרכב במכון בדיקה ישנם מספר דברים שאני צריך לתקן כדי לישר קו.

לאחר חיפוש במנוע הפורום , אני מאוד מבולבל ולכן אני צריך עזרה ולעשות לי סדר. נתחיל בזה שזאת הצרפתיה הראשונה שלי , ואני יודע שהן רגישות לטיפולים בחלפים לא איכותיים. לכן הטיפול של ישור הקו יתבצע במוסך מורשה.

שאלה ראשונה היא : המלצה למוסך מורשה אמין וטוב באיזור זכרון יעקב עד חדרה (יש מורשה בחדרה , משהו יודע מה איכות העבודה שם?) או לחילופין איזור הקריות עד חיפה (שם יש קצת יותר מורשים אם יש המלצה על אחד טוב אין לי בעיה להגיע לשם).

שאלה שניה נוגעת בחלפים שאני צריך להחליף: 1)אני מחפש המלצה לשמן מנוע איכותי , אני לא מבין בשמנים ולא בצמיגות שלהם , לפי תוצאות החיפוש ראיתי שיש המלצה על שמנים של חברת ESSO וחברת LM. איזה חברה (לא בהכרח החברות שצינתי - אם יש יותר אכותיות אז אשמח לשמוע עליהן) וצמיגות הכי ממולצת למנוע שלי? ומאיפה אני יכול לקנות גלון באיזור שלי זכרון יעקב עד חדרה , יש לי אפשרות להגיע גם לאיזור חפיה והקריות כמו שצינתי. על הדרך אני יחליף גם פילטר שמן למקורי בלבד.

2) על החלפת רצועת טיימינג כבר שאלתי בעבר ויש לי את רוב התשובות שאני צריך לדעת , אבל אם ישנם דגשים מסויימים שאני צריך לדעת לפני שמחליפים לי את הרצועה? והבנתי שמחליפים גם מים ירוקים , כדאי לעשות ניקוי רדיאטור בזמן ההחלפה?

3)הבדיקה הראתה נזילה מהתרמוסטט ,אני מניח שזה בית טרמוסטט ולא הטרמוססט עצמו , שאלתי היא מה עלות של החלפת בית טרמוסטט , בערך?

זהו בערך ... :-)

תודה רבה לכל העונים והקדשת הזמן בקריאת התגובה.

עמית.

1.6 206

• תוכן חדש...