Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה של BOSS BA2900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אותו מחבר יד שניה עלה ממש זול

עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה הכניסה של המתח הכניסה של הגראונד והכניסה של RNT ?

כי יש שם הכל.....

אבל יש שלושה כניסות שרשום עליהם GND REMOTE B+

מי הולך למי ולמה?

פורסם

טוב לא ישנתי כבר מעל ל 19 שעות

אבל בכל מקרה בהתחלה זה נראה לי די מבלבל העסק.. כי הכל מחובר למילה אחת שם ויש צורה של מסגרת..

עכשיו עוד שאלה מכיוון שזאת פיאט אונו מכוערת למדי והמושב האחורי הדפנה האחורית שלו עשויה מפלסטיק מוזר כזה האם כדאי לחבר את המגבר למשטח עץ ולהתקין בריצפת המרכב בבגאז'. של הרכב או להצמיד למושב האחורי ?

פורסם

בהתחשב במרווח העצום של תא המטען של הפיאט אונו אני ממליץ להתקין את המגבר על הרצפה

סתם... :mm_wink:

התשובה השניה עם פלטה כמובן

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

צחק צחק העברתי בית אומנם בפעמיים עם פיאט אונו לצפון :)

יחי הנוחות מהדהימה וטיפולי המסאג' ב 70 שקל לטיפול.

בכל מקרה שאלה...

למגבר אין יציאה יעודית לסאב איך אני מחבר אותו ?

אוקי נניח וחיברתי בברידג' על יציאת הרמקולים איך אני גורם לו לא להשמיע תדר חוץ מבאסים ?

ובמערכת לאן אני מחבר את מי כאילו רק את ה RCA וזהו ?

הראש הוא ALPINE 9947 נדמה לי אולי אני טועה..עם יציאה למגבר ולסאב

פורסם

יש לך במגבר בורר, LPF HPF ופול ריינג', בשביל לקבל באסים, תעביר את הבורר הזה למצב של LPF.

למערכת אתה מחבר את שתי הRCA, בעיקרון אתה מחבר שתי ערוצים למגבר ולכן שתי RCA..

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אם אתה שואל שאלות כאילו, תלך למתקין ואל תיגע בהתקנה, כי אני בטוח שאתה לא יודע מה זה כיוון פאזות.

לכן רוב הסיכויים שהסאונד שיתקבל (אם בכלל תצליח להתקין כמו שצריך) יהיה לא מכוון וישמע לא טוב.

תמיר

• תוכן חדש...