Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי פיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושבת לקנות פיאט פונטו שנת 96-97, הבנתי שהאוטו זול באחזקה אבל הייתי רוצה לדעת כמה אמין (משנות ייצור אלה) ובמיוחד אם כדאי לחפש דגם עם מנוע 1.6 כי 1250 נראה ממש חלש ו1.4 לא מצאתי דבר כזה בכלל.. (השאלה אם 1.6 אוכל הרבה דלק)

תודה מראש על העזרה..

פורסם

פונטו 60 בעלת מנוע 1250 סמ"ק היא מספיקה לגמרי לתנועה עירונית רגילה, במידה והרכב נועד להתניידות מ A ל B בעיקר בעיר הוא יספיק, גם בבין עירוני הוא יספיק ורק בעליות גדולות יתגלה חוסר כוח מעיק מעט. מבחינת אמינות יש לי לי במשפחה אחת כזו, שנת 99 אומנם, אצלנו כבר שנתיים או שלוש לא עשתה צרות מיוחדות. חשוב לבדוק אותן טוב טוב לרובן עבר של השכרה, לא חייבים לפסול אוטומטית אבל חובה להוריד במחיר ולבדוק היטב!

יתרון נוסף לפונטו 60 (1250) הוא צריכת דלק נמוכה להפליא!

*בין שנת 96-7 לשנת 99 יש הבדלים קלים סה"כ הרכב כמעט זהה. (לא ספייס)

גיא.

• תוכן חדש...