Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדדחס ברכב שלי שופץ, והמערכת הפנימית עברה ניקוי רציני הכולל פירוק ושטיפה בלחץ מים,

הצינור ששואב אוויר למזגן ,שמקרר אותו ,ומוציא אותו בתור אוויר קר, הוא נמצא בתוך הרכב .

הכוונה שאין לי את הכפתור הנוסף שבפאנל ,שקובע מאיפה ישאב האוויר (כפתור סרקולציה אם אני לא טועה).

ובאמת ישנה צינורית קטנה ליד הרגלים של הנוסע, ששואבת אוויר מתא הנוסעים של הרכב,

אבל לוקח למזגן הרבה זמן עד שהוא מתחיל להוציא אויר קר כמו שצריך, פעם לפני שהתקלקל לי המזגן ברגע שהייתי לוחץ על כפתור המדחס היה יוצא אוויר קפוא בשניה .

התריס ממוקם בחלקו התחתון משמע שהוא מוציא קור.

המדחס עבר שיפוץ ויש מים על הצינורות מדחס כשהוא עובד , ומטפטפים מים מהמזגן מיחוץ לרכב בתחתית אחרי שאני מחנה את הרכב.

אין דליפות גז, ולא חסר גז, הסל"ד יציב על 1000 בערך כשהמדחס נכנס לפעולה. (מרים הטורים עובד ),המאוור החשמלי נכנס לפעולה כשאני מפעיל את המדחס,לא חסר מים בראדיאטור.

עכשיו חשבתי לעשות קומבינה, להאריך את הצינור הקטן שנמצא ברגליים של הנוסע, אותו הצינור ששואב אוויר לצורך קירורו, ולהכניס אותו אל פתח יציאת האוויר שנמצא למטה שמוציא אוויר לרגליים של הנוסע, ולכוון ביחידת של הוואקומים שיא אוויר גם לכיון הרגליים, ואז אולי המזגן יקרר יותר מהר.

מאיפה אפשר להשיג צינורית כדי להאריך את הצינור הקטן?

הרכב הוא סטיישן בצבע תכלת וכל החלונות שחורים, ככה שהוא די רותח בפנים.

או שכדאי לחזור למשפץ המדחסים?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בקשה מכל בעלי הסובארו לאונה בעבר ובהווה GL-10 דוקטור סובארו, ובעלי מקצוע מומחים

אני מקפיץ את השרשור, בתקווה לסיוע , עוד שלושה חודשים נגמרת לי האחריות על השיפוץ של המזגן,

תנו לי בבקשה כיוון מה יכולה להיות הבעיה.....:-(

פרטים בה"פ .

פורסם

הייתי חוזר למזגניסט, ומבקש לסדר את הסירקולציה.

מדוע אין לך את הכפתור הנ"ל?

במידה והדשבורד פגום, מציע לך לחפש בפירוקיה אחד כזה במצב טוב (ויש מדי פעם כאלה), וללכת לחשמלאי טוב שמתעסק גם עם מזגנים - אני חושב שהכיף של מזגן איכותי (או אפילו סביר) בקיץ שווה כל שקל.

פורסם

לסדר את הסירקולציה אני מתכנן לסדר אבל האמת זאת לא הבעיה,

בגלל שהאוויר הנלקח לצורך קירור מגיע מהרכב עצמו,

וחוץ מזה זכור לי שלפני שנדפק המזגן, אז הוא היה לוקח אוויר מבחוץ

ואח"כ חתכו את הצינור סתמו צד אחד והקטע הפתוח נשאר באזור תא הנוסעים למטה איפה שהרגליים, אז בכל מצב המזגן שואב אוויר מיתוך תא הנוסעים ומקרר אותו,

אבל הסירקולציה לא הבעיה המרכזית שלי, ביום חם המזגן לא מקרר הוא מוציא קור בצורה סבירה-- , לא מספיקה לקררר רכב בחום, אני יושב ברכב ופשוט מזיע..........:-(

ועוד שיש לי חלונות שחורים , מרכב גדול(סטיישן) וצבע תכלת שקולט חום בצורה פשוט מחרידה.

ודרך אגב יש לי רק 3 מהירוית , של מאוורר , וכפתור מזגן לא מקורי, שנמצא במקום כפתור הסירקולציה.

אין לי מושג למה, הרכב נקנה כך.

פרטים בה"פ .

פורסם

הייתי רוצה לעזור לך, אבל אין לי מושג מה לעשות.

יכול להיות שצריך לבנות מחדש את מערכת המיזוג ללא הקומבינות המוטרפות הללו.

אני אישית פשוט ויתרתי על הרכב אחרי הקיץ האחרון - לא יכלתי יותר להשקיע במזגן ולהמשיך להזיע.

משנה לשנה המצב רק החמיר - נהייה חם יותר בעיר, והמזגן של הסובארו שלי נשאר גרוע.

בכל מקרה - תבדוק כמה יעלה להחזיר את המזגן למקוריות. יש שמועות שהמזגן של ליאונה מעולה. אני אמנם יכול להפריך אותן אחרי 6 שנים עם אחת כזו, אבל בכ"ז - אולי יש משהו בשמועות.

• תוכן חדש...