Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לכפר קאסם למטרת חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה !

יש לי כמה שאלות.

חברים שלי רוצים ליסוע לכפר קאסם להביא חלקים לאוטו ולעשות איזה תיקון פחחות...

השאלה שלי היא האם לא מסוכן ליסוע לשמה ? לפי מה שאני יודע זה שטח ישראל וזה איזה 5 קילומטר מראש העין ואזור תעשייה של אפק ויש שמה מלא ישראלים שעושים עסקים והכל..

ועוד שאלה האם אתם באמת חושבים שיהיה שמה יותר זול החלקים והעבודה של הפחחות ? ובאיזה מידה יותר זול (הדלק שיעלה נסיעה לשמה) ?

תודה רבה מראש מחכה לתגובות...

DL-Racer

פורסם

בהצלחה :-)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

חבר של ההורים לוקח לשם את כל הרכבים שלו לתיקונים למיניהם.

לא פעם הוא דיבר על איך עבור מנגנון של חלון חשמלי רצו בארץ 150 ש"ח + עבודה + מע"מ ושם הוא סגר את הכל ב50 שקל.

ככה שאם זה תיקון רציני, סביר להניח שכן, יחסך הרבה כסף.

אישית, אני מעדיף לשלם עוד 100-200-300 שקל ולא לנסוע לשם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא מסוכן וניתן לבצע נסיעה בכל זמן שתרצה.

רק לידיעה חג הרמדאן התחיל לפני שבוע מה שאומר שבתי העסק נסגרים מוקדם ועובדים חצי יום, שלא תגיע לחינם תברר עם בעל העסק (אם יש לך אחד כזה) מתי הוא מתכון לסגור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התגובות...

הם מתכננים ליסוע יום שבת בבוקר לשמה בערך ב10-11 ככה... חשבתי להצטרף ולחפש אולי כמה חלקים לאוטו שלי גם

ולבדוק מחירים לכל מיני תיקונים

אם מישהו היה שמה פעם או שמע על מקום טוב או משהו שיכתוב פה

תודה רבה

DL-Racer

פורסם

אין מה לדבר בכלל בטוח חלקים שם הרבה יותר זולים,רק מה שכדאי לך לעשות הוא לשאול על מקומות טובים מראש שם אצל אנשים עם ניסיון.

אני לדוגמא עשיתי כמה פעמים טיפולים ותיקונים לרכב אצל "אחינו" לא דווקא בכפר קאסם ואני מרוצה מעל הגג,עבודה על רמה,מחיר נמוך,שאפילו תוספת הלדק לשם לא מגיעה למחיר בארץ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תגיע לשם עם סדר גודל של מחירים,

לא פעם הציעו לי שם מחיר יותר גבוה לתיקון מאשר במוסך "יהודי".

לחנויות חלפים לא הייתי מתקרב שם, בפ"ת יותר זול.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני לא יודע איך קוראים למקום אני רק יודע שזה צפון,לקחו אותי לשם.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אהה הבנתי דני טוב תודה רבה לך על התגובות...

אני מקווה שיגיב מישהו שהיה שמה או משהו

עכשיו חבר שלי דיבר עם חבר שלו שהיה שמה והביא חלקים ל205 ועשה תיקוני פחחות והוא אומר שזה הרבה יותר זול שמה והם עושים עבודה טובה כי בשבילהם כל שקל זה כסף לא כמו אצלנו הישראלים שהמוסכניק לא יחשוב אפילו להתחיל לעבוד אם הוא לא מרוויח לפחות פי 3 עליך חחחח

פורסם

הכל יחזור אליך בסוף, אתה עכשיו תקנה חלפים גנובים, ותפרנס את הגנבים שיגנבו לך את הגלגלים.

איזה צעד ישראלי כ"כ, אחר כך אל תחזור לפורום ותקלל את הגנב כי זה יהיה ממש צבוע מצדך.

פורסם

ואיך קבעת שכל מי שמוכר חלפים בקאסם הוא גנב ומוכר חלקים גנובים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ABERGIL צודק עדיף תיקנה פה במחיר כפול ואז תחזור לפורום לקלל את הגנבים שיגנבו לך אותם.:lol::lol::lol:

בקיצור,ממליץ בחום ליסוע לשם,רק תוודא שאתה באמת קונה מדם נורמלי או עושה תיקון אצל בנאדם טוב,כי כמו בכול מקום יש חאפרים,אל תחשוב ששם לא.

פעם גם אני הייתי אומר לא ייתקן שם את הרכב בחיים,סתם חאפרים שם כולם לא יודעים לעבוד,מאז שהייתי פעם ראישונה רק לשם אני חוזר,לדוגמא הייתה לי מאזדה אף שחורה שנת 94 צבע שחור,תתאר לך כבר מה היה עם הצבע,עשיתי פחחות וצבע לרכב,שכול בעל מקצוע רציני פה נידהם ושאל אותי מי האמן שעשה לה את זה.

פורסם

אתה חושב שיש הבדל?

בין כה וכה גם אם תסגור את העבודה במוסך ישראלי רוב הסיכויים שאחד מבני דודינו יעשה במו ידיו את העבודה - אז למה שלא תיסע לשם ותחסוך את כל ה"עמלה" שהמוסך יעשה עליך בדרך?

רק חשוב כמו שכבר אמרו לך ללכת למקום שהמליצו לך עליו מראש, שלא תיפול - אתה לא מכיר שם כלום לפי דברייך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...