Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לכפר קאסם למטרת חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה האימרה הידועה "על זול משלמים ביוקר" - אז בזהירות

ראה המערכון של החמישיה הקאמרית על זה שקונה הכל בזול (שי אביבי) ומשלם בדולצי'ים

פורסם

יוצא לי להיות הרבה פעמים בכפר קאסם - אין שום בעייה או סיכון לנסוע לשם.

מחירי התיקונים ברוב המקרים זולים בכ 25-50 אחוז מהמחירים במוסכים במרכז, אך כדאי להגיע עם מושג כללי לגבי מחיר תיקון ריאלי.אני למשל מילאתי גז למזגן בצורה מקצועית ב 100 ש"ח (במרכז עולה כ 150-200 ש"ח).

חנויות חלפים יש שם כ 4-5 אבל קח בחשבון שלא תמיד תמצא שם את כל החלפים/חברות.ברוב המקרים המחירים זולים בכמה שקלים עד כמה עשרות שקלים ממחירים במרכז.

יש גם מס' פרוקיות אם אתה זקוק לחלק משומש.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
כך בחשבון שלא תמיד שם עבודה איכותית. וזה מניסיון של חבר.
עבודה לא איכותית, חלפים גנובים וזה כמובן בניגוד למוסכים היהודיים שהם כולם תמימי דרך, יישרי לב, יראיי שמיים, תורמים בסתר ומה לא. השרשור הזה מתחיל להריח לא כ"כ טוב, שלא לומר סתם מסריח.
פורסם

יוסי אתה יכול להמליץ על מקומות שמה ?

חבר שלי מחפש דלת ל205 חבר שלי האחר רוצה חלקים כמו פנסים,פילטרים ואני מצטרף אליהם בשביל לראות מה יש שמה ומה המחירים...

יש לך המלצמה על מוסך פחחות או פרוקיה טובה שמה ?

• תוכן חדש...