Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi 100 Coupe S

M.D
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחד מהם היה האודי שחנתה ליד האלפא, לא ממש הסתכלתי עליה אבל אני זוכר שהיא היתה די מושלמת ושווה שיפוץ.

המוסך הוא במושב ישרש שעל הכביש בין רמלה לצומת בילו.

הצהובה מישרש במצב של ערמת אשפה. העלתי תמונות שלה לפני כשנתיים בשרשור ענתיקות בדרכים (מייד אגש לחפש).

כבר לפני שנתיים היא הייתה נבלה, היום?......:roll:

***עריכה לאחר חיפוש***

המוסך נקרא מוסך מירו במושב ישרש

זה השרשור המקורי, רק שחסרה לי התמונה של האאודי, אמשיך לחפש.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב חברים אני מקווה שמשהו עכשיו באמת יוכל לעזור לי ולתת לי תשובות וכיוונים!

ניראה לי שאני לא מתקדם בכלל בנושא הרכב פה בארץ חשבתי לייבוא את האוטו הזה מגרמני.

הבעיה היחידה שאני ממש לא מבין בכל הייבוא של האוטו והמכס וכל הדברים האלה

קראתי את כל המאמרים והנושאים שיש פה באתר על ייבוא רכבי אספנות לארץ הצלחתי לקבל מידע ממש בסיסי אבל אין לי את המחיר של המכס כך שאין לי מושג איזה מחיר הם ידפקו לי.

אני צריך קצת את עזרת החכמים והחזקים בנושא

יש לי כבר אוטו על הכוונת מגרמני נגיד ואני מביא אותו ב1000 יורו זה יוצא בערך 5600 אלף שקל

אני מוסיף תמונה של הרכב מבפנים ומבחוץ כדי שתוכלו להגיד לי איזה רמה האוטו מה ניראה לכם הרמה שיקבעו לאוטו במכס.

דבר נוסף בבקשה למי שיש את המחירון קראוס בבקשה שיגיד לי מה שווי הרכב audi 100 coupe s שנת 74

דבר אחרון כמה לדעתכם יצא לי לייבוא את האוטו כולל הכל! זה אומר מהקנייה והביטוח והמשלוח במכולה והמיסים בכניסה לארץ בקיצור כמה אני צריך להוציא על כל זה בישביל שהאוטו הזה יהיה במוסך לצורך שיפוץ?

באמת אני מבקש מכל חברי הפורום כל מי שיכול ולתת לי טיפים בנושא אני ישמח מי שרוצה ויכול לדבר איתי בטלפון או אפילו לקבוע פגישה פנים מול פנים ולהסביר לי את כל הפרוצדורה אני ישמח מאוד!

שוב תודה לכל העוזרים.

שבת שלום וחג שמח!

עכשיו התמונות של האוטו שאני מעוניין לייבוא:

4b1e_12.jpg

4cdd_12.jpg

4fd5_12.jpg

51d8_12.jpg

50d8_12.jpg

49d7_12.jpg

פורסם

אף אחד כאן לא יכול לעזור לי? לאף אחד כאן אין תשובה בישבלי? אני מאמין ויודע שיש כאן אנשים שמבינים מצויין בנושא ייבוא רכב? למה לא עוזרים לי?

הנושא הזה ממש חשוב לי אין פה משהו שיכול לכוון אותי אפילו קצת לתת פרטים ינפורמציה לגבי ייבוא הרכב הנ"ל?

מקווה לעזרה. :?

פורסם

שים לב באירופה נהוג לפזר מלח על הכבישים למנוע החלקה, לפני שאתה קונה רכב חשוב לבדוק מצב החלודה ברכב היטב, הרכב בתמונה ניראה במצב המחייב שיקום גדול ולכן יבוא רכב כזה פרט לעליות היבוא, יחייב גם עליות שיפוץ, מה שעלול להביא למצב של חוסר כדאיות כלכלית! עדיף להביא רכב במצב טוב עד מצויין ולשלם את ההפרש במכס מאשר להביא רכב גמור ולשקם כאן!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני מבין אותך לגמרי! אבל זה לא הבעיהזה לא מדבר אליי! עדיף לי להביא רכב לא משופץ וגמור!

לאחד שמתחיל שיפוץ כזה זה לא כדאי, אבל כשיש לך ביד את כל הדברים לשיפוץ רכב זה הרבה פחות בעייתי והרבה פחות הוצאות כלכליות.

אבל שלי הוא מכונאי והכל נמצא אצלו בין הידיים ובנוסף הוא עבד על כל דגמי האאודים האלה בזמנו שהיו חדשים וגם שהיו מאוחר יותר על הכביש, עבד עליהם בכמויות ומכיר את האוטו בעלפה!

פחות חשוב לי שיהיה מושלם יותר חשוב לי הבודי והמרכב של האוטו וכמו שאני רואה בתמונות של האאודי הנ"ל יש לו קווים מצויינים וכמעט בלי חלודה חוץ מבנקודה אחת על המכסה מנוע!

וכמובן שהמנוע שלו ניראה זבעת עולם אבל זה גם דבר שולי העיקר שיש מנוע לא סדוק, אבא שלי כבר יעשה לו ראש מנוע וישפץ אותו לרמה גבוה מאוד (לחדש)

אחרי שהסברתי את מטרותי אני באמת מבקש את עזרתכם תתנו מבט על האוטו שבתמונה ותגידו לי בכמה אתם חושבים שאפשר להעביר אותו במכס כמה יצא לי עלויות עליו? באמת מי שמבין בזה ומי שיש לו את המחירון שיעזור לי זה חשוב מאוד!

בנוסף אצרף תמונות של audi 80 l שנת 73 האספנות שלי ושל audi coupe gt שנת 87 שגם נמצא ברשותי את שניהם אבא שלי שיפץ כמובן! תתרשמו הערות התקבלו בברכה!

MP4028-sbig.jpg

%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%20%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%20%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A52.jpg

clip_i22002.jpg

clip_image007.jpg

clip_image002.jpg

clip_im44e002.jpg

פורסם

הי מאור

אכן אני הבעלים (מגבעתיים) של האודי קופה 100 S מזה 16 שנים

שיפצתי את האוטו, הוא מיוחד ונדיר

אשמח להסביר לך עליו ולהנחות אותך.

בארופה הוא נדיר, יש מועדון ארופאי שאנו חברים בו מספר חברים עם מכוניות קופה שמורות במצב חבל"ז.

לא פשוט לשפץ את האוטו, לוקח זמן והמון סבלנות.

הנסיעה שלו נפלאה, האוטו כבר חלק בלתי נפרד ממני.

אם תרצה פרטים, אשמח לשוחח רק דע לך שזאת הרפתקאה כי אין חלקים בהשג יד.

עוד מומחה בלתי מעורער הוא אסף האגדי, חולה אודי בנשמה, איש יקר.

חג שמח

אריק

פורסם
עדיף להביא רכב במצב טוב עד מצויין ולשלם את ההפרש במכס מאשר להביא רכב גמור ולשקם כאן!-רן

אני דווקא חושב שהאוטו במצב מצויין,

תראה את הקווים היפים ללא חלודות (שראות לעין) והסלון השלם, אני חושב שזה מצב מצויין בשביל להתחיל לשפץ.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

XOFIRX אני מסכים איתך ב100 אחוז אבל יש כאן פה אנשים מהפורום שהציעו לי לא ללכת על האוטו הזה ועל כל אוטו במצב הזה זה יותר מידי הוצאות כספיות עד שהרכב יגיע לרמת שיפוץ מעולה +!

בזמן הקרוב אנסה לחשוב איך מתקדמים יש לי כמה רכבים בארץ ששמעתי עליהם וצריך ליבדוק את מיקומם ובעליהם!

אם יהיו התפתויות העדכן בהקדם!

בנוסך למי שיש עוד אינפורמציה על רכב זה בכל מצב שהוא אשר אתם יודעים עליו אשמח לקבל עליו פרטים אפשרי בפרטי

תודה לכל העוזרים בדבר!

המשך יום טוב וחג שמח.

פורסם
הצהובה מישרש במצב של ערמת אשפה. העלתי תמונות שלה לפני כשנתיים בשרשור ענתיקות בדרכים (מייד אגש לחפש).

כבר לפני שנתיים היא הייתה נבלה, היום?......:roll:

התמונות הועלו בשרשור שנפתח על ידך, ברק, והנה הוא

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני זוכר לפני כמה שנים(בערך 3 שנים) הייתה בערד Audi 100 בצבע אדום במצב מדהים!

ללא שריטה כחדשה,הייתה של בעל מוסך מקומי.

לפי מה שהבנתי היא נימכרה.

פורסם
התמונות הועלו בשרשור שנפתח על ידך, ברק, והנה הוא

וואי וואי, לא זכרתי שהיא היתה במצב כזה קשה,

בכל זאת הייתי קונה אותה בסכום סימלי שתהיה אחת לחלפים כי כפי שרואים היא מושלמת מבחינת חלקים,

אולי הייתי אפילו משפץ אותה, ראיתי רכבים במצב יותר קשה ששופצו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אולי הייתי אפילו משפץ אותה, ראיתי רכבים במצב יותר קשה ששופצו.
אם נסתמך רק על מראה עיניים בתמונות, אין שום סיבה שבעולם לא לשפץ את האוודי הזאת.

מצב סביר לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

vהיא מאוד מזכירה את הקאפרי!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...