Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבנות (או לנסות לפחות) לבנות בניה לרמקולים על בסיס המקום האורגינלי בדלת, המקום האורגינלי הוא ל4 אינטש ואין דרך להלביש רמקול בגודל אחר... ראיתי בהום סנטר שיש חבילה של סיבים שמחירה 50 שקל (+-) בגודל של 30X30 בעובי של בערך 2 סנטימטר, חבילה כזאת תספיק לשני בניות כאלה ? (אחת לכל דלת)

בגלל שאין לי כל כך איך להגיע לשם אז אני רוצה לקנות במכה אחת כל מה שצריך.

תודה למי שיוכל לעזור... את העיקרון דיי הבנתי...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

בחנויות העשה זאת בעצמך ניתן להשיג שני סוגי בדים

האחד זה הסיבים כמו שציינת - זה נקרא צ'ופ מאט, וזה חבילה מקופלת של מטר רבוע.

השני זה מספר של "תחבושות פיברגלס" בתוך שקית קטנה עם קרטון צהוב אדום מלמעלה - אל תיגע!!! זה בד פיבר עבה מידי לסוג הזה של העבודות והוא כמעט ולא ידבק לך לשום דבר חוץ ממשטח ישר - פשוט זוועה!

המחירים שם מופקעים! אבל למצב חירום זאת הצלה.

אתה צריך לפנות לספק טוב של חומרי גלם לתעשיית הפיברגלס.

היחידי שאני מכיר בת"א זה אלגד - www.elgad.co.il והם באמת טובים, הם מוכרים חומרים מצויינים, נותנים שירות והסברים טובים - אני מרוצה מהם מאוד.

אני יודע שיש גם ספק באותו סדר גודל בחיפה באזור הנמל ואני לא אתפלא אם יש גם באשדוד.

תריץ כאן חיפוש על פיברגלס - זה נושא מאוד מסוקר בפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני ממליץ על אלגד. צריך להרגיע קצת את קצב הדיבור של התימנייה, ואז הכל בסדר :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתי רוצה לדעת על מקומות באיזור חיפה, מחירים ממוצעים, יש לי חנות של חומרי בניין ליד הבית אני עוד מעט יעבור שם לבדוק מחירים.

מה איזה סוג בד למתוך על השלד מעץ ? יש הרבה עבודת שיוף לעבודה ידנית או שעדיף להביא משייפת ?

טיפים כלליים לפעם ראשונה ?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

תודה,

עוד שאלה קטנה, נגיד ואני רוצה לבנות בפיבר על בסיס תבנית, במקרה זה הגריל המקורי ולהשאיר את הגריל המקורי נקי ולא שיהיה מוטבע בפיבר, איך אני עושה זאת ?

פורסם

הכוונה שלי יותר בכיוון של איזה חומר אפשר לשים על הגריל כדי שאוכל לשים עליו את הפיברגלאס ואחר כך להוציא את הכל מהגריל ללא נזק לגריל ? אולי מסקנטייפ או נייר דבק ?

• אחראי פורום
פורסם
הכוונה שלי יותר בכיוון של איזה חומר אפשר לשים על הגריל כדי שאוכל לשים עליו את הפיברגלאס ואחר כך להוציא את הכל מהגריל ללא נזק לגריל ? אולי מסקנטייפ או נייר דבק ?

כשעשיתי תבניות או מודלים מפיבר, הצמדתי על המשטח הרצוי נייר כסף ועליו מרחתי ווקס הפרדה.

אחרי ההתקשות, כל הפיבר יצא בחלק אחד וללא מאמצים, ואף חתיכת נייר כסף לא נדבקה אליו.

רק שים לב שאתה לא "עוטף" את החלק שלך עם פיבר, כי אחרי ההתקשות הוא פשוט לא ישתחרר.

אמרת שאתה מחיפה, בא.ת. בלובנד יש את "קידרון" שהם מספקים ומייצרים בעצמם חומרים לעבודות כאלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...