Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהשוק הזה הוא לא מסחרה והוא כמו כל שוק אחר. וכמו כל שוק אחר ישנם כמה ספקיות ראשיות שמיבוא את החלקים לארץ ומהם כל החנויות, מרכזי התקנה קונים ומוכרים.

אז לשאלתי, יש למישהו איזה אתר/טלפון של ספקית רמקולים/מגברים/חברה X וכו'..

אם אני טועה וזה מסחרה, כל אחד מיבא בעצמו - תקנו אותי.

פורסם

ישנן חברות גדולות שמביאות לבד כל מיני מותגים.. ישנם חברות יותר קטנות שמביאות מותגים פחות מוכרים או מותגי יוקרה וכדומה וכמובן יש להרבה מאד מוצרים ייבוא מקביל שלא שייך ליבואן הראשי..

סתם ככה לזרוק שמות ? מה זה ייתן לך ?

האמת שאני לא ממש בקיא במי מייבא את מה.. אבל בגדול ככה ממה שזכור לי -

עוזי רדיו - יבואן פיוניר רשמי

ניופאן - יבואנית קנווד JBL ועוד כמה שמות נראה לי

אפריל טקליין - יבואנית ALPINE , JVC

SG - יבואנית של קלריון אם אני לא טועה ועד הרבה שמות ..

אוטופרט - יבואנית של ROCKFORD , LIGHTNING AUDIO , CERWIN-VEGA ועוד..

אדי מערכות - יבואן PANASONIC , PPI ,ORION ועוד..

בקיצור יש המון. מה זה ייתן לך בדיוק ?

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם
אני מניח שהשוק הזה הוא לא מסחרה והוא כמו כל שוק אחר.

אתה בחור אופטימי :lol:

כן, יש יבואנים רשמיים, אך בדיוק כמו בתחום האלקטרוניקה הביתית גם כאן יש יבואנים פרלליים, שלרוב זולים יותר בכמה עשרות אחוזים למוצר.

היבואנים הפרלליים בחלקם מייבאים את אותם הדגמים בדיוק כמו היבואנים הרשמיים, אך רובם מייבאים דגמים קצת שונים שמותאמים לשווקים אחרים (דוגמת ארה"ב) ומבצעים בהם אי אלו שינויים כדי שיתאימו לארץ (כגון כיול תדרים לטיונר). מרבית המוצרים מגיעים עם "אחריות דמה" שכן ברגע הקלקול לא בטוח שיהיה לך למי לפנות, ובטח שהתיקון לא יתבצע ע"י טכנאים מורשי יצרן תוך שימוש בחלפים מקוריים.

ברכישה מיבואן פרללי חוסכים בעלות המוצר, אבל עלולים לשלם בגדול במקרה של תקלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעיקרון יש לי אפשרות להיות דילר וככה אני ישיג תמוצרים (=את המוצרים) עם קצת יותר הנחה.

אבל זה התבטל כשאמרת ניופאן, אפריך טרקלין... לחברות בסדר גודל כזה יש להם מינימום של הזמנה ראשונית..

בקשר לספקיות היותר קנות אני כבר אברר..

יבואנים אפורים גם באים בחשבון, אחרי הכל זה יותר זול. גם ככה לא נותנים אחריות כזאת גדולה לרמקולים/סאבים ולרוב הבעיות קורות אם בכלל בהתחלה כשיש פגם בייצור. אז אם יש שמות... אבל אם התכוונת לסתם חנויות רגילות אז אין טעם.

• תוכן חדש...