Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1600 8 שס' , הזרקה רב נקודתית של בוש.

פלאגים הוחלפו לפני כ2000 ק"מ בערך..

מה מומלץ ? מקורי , תחליפי ?

סט מקורי של חוטי הצתה עולה 320 שקל אצל סודאי

תחליפי עולה כשליש מזה ..

קראתי כבר מספר שרשורים על חוטי הצתה ואין תשובה חד משמעית לגבי זה ..

מה מידת ההתנגדות שאני צריך ?

במידה שתחליפי , איפה אני יכול למצוא חוטים מתאימים ואיזה חברות מומלצות ?

צריך לעשות התאמה לראש של החוט או שזה גודל אחיד ?

רפי איש האיטלקיות לראות אותך משרשר 8)

תודה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני מחיפה כך שאני יכול רק לומר לך היכן באיזור ניתן לרכוש סט כזה.

החוטים בנויים ספציפית לרכבים מסויימים. כלומר: לא תצטרך לבצע שום התאמות.

פורסם

א.ש. טורבו נמצאים בת.א מיצריים תחת חברה אמריקאית עולה גושים ועובד כמו מקורי

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

סליחה על השפה אבל שלא תעיז לקנות את החוטים שהבחור מעליי המליץ לך!!!

מניסיון אישי על כמה רכבים, החוטים הללו מאיכות הכי ירודה שיש, בעלי התנגדות גבוהה מדי הגורמת לניצוץ לא תקין והם מתפרקים לאחר כמה חודשים!

פורסם

כנ"ל אל תקנה B.S, חרא של חוטים תוצרת הארץ ומתפרקים בידיים אחרי חודשיים שלושה.

אני קניתי BERU לאונו, אפשר להזמין אצל הפרסי המוכר או לקנות בליברלו חלפים בחולון שהוא היבואן של BERU. החוטים מגיעים מוכנים וללא צורך בשום התאמה הן מבחינת האורך והן מבחינת הקונקטורים. את המק"ט של ברו תמצא פה: http://www.beru.com/english/produkte/produktfinder.php

סט חוטים כאלו (אני קניתי שחורים, כי זה מה שמתאים לאונו) יעלו לך בערך 100 ש"ח +-.

ROOONEEYY

פורסם

פליקש (ככה רושמים את זה :p) ,נו מה עם הג'אנטים הם כבר על העונו? :)

קודם כל תודה !

אני חושב שזה יעלה לי יותר מ100 שקל , בכל מקרה מצאתי מקורים ב250 לפני מע"מ , מה עדיף ?

BERU או מקוריים ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

עופר,על פי הקטלוג של ברו, אין סט כחול שמתאים לאונו. רק סט שחור. גם השחור מספק אותי, מדדתי התנגדות, וההתנגדות המקסימלית היא 5 וחצי קילו אוהם לכבל הכי ארוך באורך 60 ס"מ. אח"כ ההתנגדויות הן בסביבות ה 2 1.5 קילו אוהם. הסט הנ"ל החליף סט של B.S שהחליף סט מקורי של פיאט אונו. להגיד לך שיש הבדל (בין הברו למקוריים) אני לא שמתי להבדלים. מה שכן הB.S כולה שלושה חודשים וכבר מתחילים להיקרע והייתה בריחת ניצוץ קלה. לא מדדתי עליהם התנגדות, אבל אני משער שהיא הרבה יותר גבוהה מהסט הנוכחי של ברו.

מיישר, איזה ג'נאטים, אני סתם מתעצל ללכת ולחפש.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...