Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי אימון 3.11.2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשיחות שקיים מועדון מרוצי ישראל עם עמותת הנהגים סוכם שהאימון הבא יצא בתאריך 3.11.2007

לפרטים הכנסו http://www.motor-sport.co.il/13298/rallyreg

ב ב ר כ ה

מועדון מרוצי ישראל

ועדת המירוצים

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

שימו לב שחתימת ועדת המירוצים הוסרה מההודעה שמלמעלה.

(החתימה הוחזרה - לאור ההברה של ברוך שליט כי לא מדובר בועדת המירוצים של IRDA)

המשך הבהרה:

היות ועבדכם הנאמן הוא חבר בועדת המירוצים של IRDA - אני יכול לאמר לכם שועדת המירוצים לא חתומה על הודעה זו (לפחות אני לא עודכנתי בנושא ולכן אם מי מחבריה אישר פרסום זה - הוא לא תקין)

בכל מקרה - אחרי שגם יעדכנו אותי (אני אבדוק במה מדובר בסופ"ש) - אני אדבר עם חברי העמותה ואראה שזה על דעתם - אז אפשר יהיה להחזיר את חתימת ועדת המירוצים.

אז זה גם יהיה על דעתה של כל הועדה (ואני רוצה להאמין שלפחות חלק מחבריה נתנו אישור לפרסום ושכחו לעדכן את שאר חברי הועדה במקרה).

חוץ מזה - ממתי שינינו את ההחלטה שלא מפרסמים אירועים אלו?

אני מדגיש שוב את דעתי - אירוע מפורסם מראש, מושך אש - לא חושב שאירועים ש IRDA חלק מהם צריכים להיות מפורסמים לפני שנערכו.

אלון חלווה

חבר ועדת המירוצים (הדגשה: של IRDA - כי פתאום צצו ועדות מירוצים חדשות)

פורסם

אלון (וכל שאר התוהים)

אני לא חושב שהוספה האות C לצד השם "ועדת מרוצים" וגם אם כן זה לא אומר שלאף אחד אחר אסור להשתמש בו!

אולי לממ"י יש גם ועדת מרוצים (שלהם) אולי גם לאיגוד רוכבי האופניים יש ועדת מרוצים...

בהומור וקצת רצינות

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

כן - אני קראתי גם את תגובתו של גבי סרוגו בפורום הסגור אצלנו.

ברוך שליט פרסם הודעה בשם ממי והעמותה שלנו כששני הצדדים חתומים (באישור גורם מהעמותה שלנו)

משום מה - גם מהודעה זו ניתן להבין שמדובר בועדת המירוצים שלנו - שעד כה טירפדה כל פעילות שלו איתנו.

אם כך - אני לא מוכן שיטעו את כולם לחשוב שהאימון הזה הוא על דעתה של ועדת המירוצים של IRDA - כי...

ועדת המירוצים ב IRDA - לא אישרה כל דבר כזה...

יודע למה?

כי היא לא דנה בזה...

עכשיו לעניין - אם מדובר בועדת המירוצים של ממי וברוך שליט - שיבהירו פה.

אני בכלל חושב שמרגע שזה פורסם פה לעיני כולם - יש לבטל את האירוע ולקבוע מועד ומקום אחרים.

אבל קודם כל - שבכלל נדון בזה אנחנו ונראה אם זה מתאים לנו.

אני לא התנדבתי לועדת המירוצים כדי להיות חותמת גומי של מישהו!

בינתיים ממי יכולים לעשות את האירוע הזה עם עצמם - בלי לפגוע - כי אני אוהב שם את רוב האנשים, באמת!

כשוועדת המירוצים של IRDA תתכנס ותחליט אז זה יפורסם - בפורום הסגור.

אולי אז גם נחליט לתת אישור לברוך שליט/ממי לתת פומבי לאירוע זה.

ועד אז - הם יכולים להמשיך לעשות אירועים בלי IRDA. ממה שאני מבין, אנחנו לא עושים להם טובה גדולה, הם מסתדרים לא רע גם בלעדינו...

אלון חלווה.

פורסם

ועוד דבר,

אחד מהקווים המנחים שלי הוא:

אם זה לא טוב לשני הצדדים -

לאורך זמן, זה לא טוב בכלל.

צריך לראות שאנחנו בונים פה משהו שטוב גם לנו - והפרסום הזה...

כרגע, לדעתי, לא עושה לנו טוב.

אלון

פורסם
כן - אני קראתי גם את תגובתו של גבי סרוגו בפורום הסגור אצלנו.

ברוך שליט פרסם הודעה בשם ממי והעמותה שלנו כששני הצדדים חתומים (באישור גורם מהעמותה שלנו) - לא ברור לי, ותקנו אותי אם אני טועה יש וועד לעמותת הנהגים שיושב איתנו לגבי הסדרת הנושא אנחנו מצידנו נותנים יד ליצירת פעילות משופתפת אז למה להתנגח על כול צעד ושעל?

משום מה - גם מהודעה זו ניתן להבין שמדובר בועדת המירוצים שלנו - שעד כה טירפדה כל פעילות שלו איתנו. מבקש הסבר יותר מדוייק ולא גיבוב של מילים חסרות שחר.

אם כך - אני לא מוכן שיטעו את כולם לחשוב שהאימון הזה הוא על דעתה של ועדת המירוצים של IRDA - כי...

ועדת המירוצים ב IRDA - לא אישרה כל דבר כזה...

יודע למה?

כי היא לא דנה בזה...

עכשיו לעניין - אם מדובר בועדת המירוצים של ממי וברוך שליט - שיבהירו פה.אלון הנושא יצא תחת הכותרת של מועדון מרוצי ישראל עם סמל המועדון כאשר וועדת המרוצים של מועדון מרוצי ישראל חותמת על ההודעה ומוסיפה גם את שם המועדון, אני לא מתכוון להכנס לפרובוקציה שאתה מעורר שאין בא כול תועלת לכן בבקשה נא החזר את שם וועדת המרוצים לתוכן ההודעה, אנשי וועדת המרוצים רשומים גם בתוכן התקנות המשלימות, איני מבין מדוע דווקא אתה ניגרר למצב זה לאחר שהיו לנו מספר שיחות לדעתי לא מכובד ומבקש להחזיר את וועדת המרוצים לחתימת ההודעה.

אני בכלל חושב שמרגע שזה פורסם פה לעיני כולם - יש לבטל את האירוע ולקבוע מועד ומקום אחרים.

אבל קודם כל - שבכלל נדון בזה אנחנו ונראה אם זה מתאים לנו.

שים לב לפרסומים אחרים שלנו מהעבר שפורסמו בCARSFORUM בנושא האימונים, תמיד פורסם מועד האירוע בכדי להגיע אל קשת רחבה של הנהגים, כיום יש לעמותת הנהגים פורום עצמאי ומשום מה התחושה שהמגמה היא לא לפרסם כלום באתר זה אלה באתר עמותת הנהגים נושא שלא מקובל עלינו מאחר ואנו מפרסמים בעוד כמה פורומים ברשת.

אני לא התנדבתי לועדת המירוצים כדי להיות חותמת גומי של מישהו!

בינתיים ממי יכולים לעשות את האירוע הזה עם עצמם - בלי לפגוע - כי אני אוהב שם את רוב האנשים, באמת!

כשוועדת המירוצים של IRDA תתכנס ותחליט אז זה יפורסם - בפורום הסגור.

אולי אז גם נחליט לתת אישור לברוך שליט/ממי לתת פומבי לאירוע זה.

ועד אז - הם יכולים להמשיך לעשות אירועים בלי IRDA. ממה שאני מבין, אנחנו לא עושים להם טובה גדולה, הם מסתדרים לא רע גם בלעדינו...

אלון חלווה.

אלון כאדם שאין לו רכב אתה מדבר בשם נהגי המרוצים של IRDA ומעוניין למנוע מהם להשתתף באימון מאורגן לפי "כללי המשחק" המקובלים, איך אתה מרשה לעצמך בכלל לכתוב דברים כאלו גם כחבר וועדת המרוצים של IRDA אתם מלבינים פני הנהלת העמותה שלכם ברבים במקום לדון בנושא בפורום שלכם אתם מוציאים את הדברים לכלל הציבור האם יש כאן מסע בחירות? האם הנהלת העמותה לא מתפקדת? מולנו ישבו אנשי הנהלת העמותה בצורה מכובדת העלו נושאים למציאת פתרונות אני מציע שתיתן גיבוי וקצת כבוד להנהלת העמותה שלך.

אלון תעשה כול פעילות שאתה מעוניין אבל לפני שאתה עושה צעד פזיז כגון מחיקת חתימה אני מצפה ממך כאדם חושב להרים טלפון אם הנושא לא ברור לך ולשאול זה יראה הרבה יותר טוב.

חג שמח

ברוך שליט (חבר בוועדת המרוצים)

מועדון מרוצי ישראל

נ.ב. מישהו מוכן להסביר פעם אחת ולתמיד מדוע כול פעם שמועדון מרוצי ישראל מתכנן אירוע יש מלחמת עולמות? אם אינכם מעונינים שנארגן לכם אימון, לא נקיים, בקשו מאיתנו להוריד סמלים, להפסיק פעילויות מסוימות ונעננו לבקשת הנהלת עמותת הנהגים לא ניראה לנו במצב זה שרק צד אחד יענה לבקשות ההרגעה והצד השני מצחצח חרבות!

תחשבו על זה למי זה מועיל?

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

ברוך היקר,

אין לי כל כוונה להכנס למניפולציות שלך.

הודעתך לגבי הסיכומים עם IRDA נחתמה בצורה דומה ממנה השתמע (ובצדק אז) כי הסיכומים מקובלים גם על IRDA.

אכן, הדברים נעשו בצורה מסודרת ולכן - בירכתי על כך.

כשאתה מציין - "כאדם שאין לו רכב..." למה בדיוק אתה מכוון?

מי שהרכב שלו מושבת - יסתום פיו?

נהגים ששוכרים רכב באלפי שקלים ומשלמים לך מאות שקלים באירוע כזה - שיסתמו פיהם?

ב 10 השנים האחרונות בנינו שלושה רכבים והאחרון שבהם הושבת לפני מספר חודשים - אז באותו רגע איבדתי זכות דיבור?

הודעתי כבר - שאיך שהספורט נראה כרגע - לא אבנה רכב עד שיהיה חוק + תקנות. היות ואתה לא הספונסר שלי - אז על תיכנס לי לכיס - ואל תנסה לפגוע בלגיטימציה שיש לי להעביר ביקורת על מהלכים בעמותה שאינם מעיניינך.

מפליא - שגם בעת שהרכב שלי מושבת - אתה ונציגך פונים אלי כל הזמן לקבל סיוע ואני בד"כ היחיד שיצא להגנתכם. כך היה כשהקמתם את עמותת הספרינט וכך היה גם לפני זה.

יפה שהפרסום היה תחת הלוגו של ממי - כך היו גם פירסומים אחרים מהם השתמעו דברים לא מדוייקים. את חתימת ועדת המירוצים (של ממי) אחזיר להודעתך המקורית לאור העובדה שכל בר דעת מבין עכשיו (מה שבכלל לא היה ברור קודם ולדעתי, במתכוון) שלא מדובר בועדת המירוצים של IRDA שהיא זו שבסוף מאשר השתתפות חברי IRDA במירוץ שלך - או לא!

אילו לא הייתי מכיר אותך - הייתי חושב שניסוחיך נובעים מטעיות בתום לב. בהכירי אותך - אני יודע בדיוק מה עומד מאחורי כל רמיזה שלך או כל הטעייה לכאורה - אז, לא בבית סיפרי.

תמשיך ככה, תאבד גם את אחרוני התומכים שיש לך אצלנו (ואני בינהם).

הרשה לי לתת לך עצת חינם:

אל תדחוף את אפך לענייני IRDA - אם סיכמת משהו עם הועד - לא כל הועד יודע על זה (קובי כהן למשל)...

אם סיכמת משהו עם ועדת המירוצים - גם שם לא כל הועד מעורב בזה...

כשהועד יחליט - תקבל הודעה.

אתה הבנת את זה ברוך?

בברכת חג שמח,

אלון חלווה.

פורסם

עוד דבר ברוך,

אני לא מנסה למנוע מנהגים להשתתף באירועים שלך - אם בכלל, אני הייתי היחיד שאמר שיש להתיר לכל חבר לקבל החלטה לבד במה להשתתף. דבר עם חבריך לממי בעמותת הספרינט שלכם.

אתה יורק לבאר שממנה אתה שותה - או יותר נכון...

בפרצוף של אנשים שרצו לעזור לך...

אלון.

פורסם

ועוד דבר אחרון חביב,

עברתי כמעט על כל 26 הודעות מ. מירוצי ישראל בפורום עד לרגע זה...

מעניין שפעם ראשונה בחרת לחתום:

מ. מירוצי ישראל

ועדת המירוצים

ולא:

ברוך שליט,

ועדת המירוצים, מ. מירוצי ישראל

או כל משהו אחר פחות מטעה...

לי ברור בדיוק מה האינטרס שלך לבלבל בין ועדת המירוצים של IRDA לבין ועדת המירוצים "החדשה" שצצה פתאום אצלך בחתימה.

וכן, ברור לי שתגיד הועדה קמה לפני שנים...

ושחתמת ככה בפורומים אחרים (אני אשמח לראות ד"א)

ועוד ועוד ועוד...

אבל, אל תשכח ברוך

אני - מכיר אותך לא מאתמול...

וככה גם רוב חברי הפורום.

אנא דאג שבעתיד יהי ברור מי חותם:

1. ברוך שליט

2. יו"ר מועדון מירוצי ישראל

3. חבר ועדת המירוצים של ממ"י

או כל תואר אחר...

לפחות בשבילי...

תודה מראש,

אלון חלווה

פורסם

לפעמים, ברוך, כשלא מחפשים - מוצאים "זהב"...

תראה מה מצאתי בטעות -

פתאום מצאתי איך כתבת אותו דבר באתר IRDA ואיך חתמת שם:

"בהתאם להחלטות שיתוף הפעולה בין מועדון מרוצי ישראל ועמותת הנהגים סוכם על הקמת אימון ראלי בתאריך 3.11.07 לפרטים הכנסו

http://www.motor-sport.co.il/13298/rallyreg

בברכת חג שמח

חגים מועדים וששון

ברוך שליט

מועדון מרוצי ישראל"

מילה במילה...

רק שב IRDA נזהרת לא לחתום "ועדת המירוצים"

NEED I SAY MORE?

אלון

נ.ב.

אוי הרייטינג... הרייטינג...

תודה ברוך,

אלון

פורסם

אלון

1. עברית שפה קלה ומה שכתוב כך הם הדברים

2. לאורך שנים נאמר שמועדון מרוצי ישראל הוא איש אחד, בעבר חתמתי בשמי תחת כותרת המועדון כיום לאור שינוי המהלכים במועדון החתימה היא תחת שיוך הפעילות ולכן וועדת המרוצים של מ.מ.י. היא זו שחותמת ואין כול צורך בפרוט נוסף.

3. לגבי החתימה באתר IRDA הכתוב נעשה תחת שמי ובאחריותי המלאה ולכן חתמתי שם בשמי.

4. לו חיפשתי להכנס איתך לפולמוס ומאחר ולפי טענתך אתה מכיר אותי טוב אז בוודאי אתה יודע שלא הייתי כותב את הדברים כפי שכתבתי ומאחר שגם אני מכיר את הנפשות הפועלות ולפעמים גם הן טועות בדרך חשיבתן כתבתי את דברי בצורה מטונה.(ככול שניתן בסיטואציה שנוצרה)

אני מציע לאחר שהדברים הובהרו על ידי הצדדים לעצור כאן חבל על ידידות ושיח רב שנים שהתפרקו בהנף קולמוס.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...