Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מקווה שהיה לכם צום קל.

אז ככה.

החלטתי בסופו של דבר ללכת על מגבר 4 ערוצים.

עכשיו אני לא יודע אם ללכת על קומפוננט ו 6 על 9, או רק קומפוננט ולגשר את הערוצים.

לצורך העניין התקציב להכל 2000 שקל.

מה אתם ממליצים ? אני לא מצליח להגיע למסקנה :(

תודה.

גיא זוהר מ"היום שהיה" : מחקר חדש שיצא בודק כמה אחוזים מהסטודנטים שיש להם תואר שני, יש להם גם תואר ראשון".

פורסם

לך על קומפוננט זול וטוב כגון הJBL,מורל פולס וכ"ו

בסביבות ה700 ש"ח לחדש

מגבר,חפש משומש JBL 75.4,MAC AUDIO Z4200 כ800 ש"ח

חדש - כדאי לבדוק את AUDIO PULSE BA4400 ב550 ש"ח חדש

התקנה עוד כ500 ש"ח ונשאר לך עודף לבירה :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

1. האודיו פולס ברמה של המק אודיו והגיביאל ?

2. ואם אני כבר הולך על הקומפוננט הפשוט של גיביאל אז איזה 6 על 9 לשים ?

גיא זוהר מ"היום שהיה" : מחקר חדש שיצא בודק כמה אחוזים מהסטודנטים שיש להם תואר שני, יש להם גם תואר ראשון".

פורסם
1. האודיו פולס ברמה של המק אודיו והגיביאל ?

2. ואם אני כבר הולך על הקומפוננט הפשוט של גיביאל אז איזה 6 על 9 לשים ?

איתמר,תחליט על מה אתה רוצה ללכת - על קומפוננט ו6X9 או על קומפוננט (עדיף) ומגבר + התקנה

עדיף (ומהרבה ניסיון) ללכת עכשיו על קומפוננט ומגבר ובעתיד להוסיף סאב\6X9 טובים

וזה אחד הסיבות שהמלצתי לך ללכת על מגבר 4 ערוצים טוב ובעל עוצמה גבוהה לסאב

אלעד

פורסם

קח בחשבון שיש לך עוד להוציא כסף על קיט התקנה למגבר שעולה סביב ה 200 ש"ח.. אולי תצתרך עוד כבל RCA אחד או שניים..

יש לך חיווט לרמקולים ועלות בסיסית של התקנה שאתה משלם למתקין.. כל זה לבד יכול להגיע בקלות ל 400-600 ש"ח..

אם אתה רוצה המלצה לרכיבים בתקציב הנ"ל ללא הרכבה אז אני אישית הייתי הולך על -

מגבר 4 ערוצים:

MAC AUDIO Z4100 - עולה 1000 ש"ח..

קומפוננט קדמי:

MOREL PULSE 6 - עולים סביב ה 500-550 ש"ח

רמקולים אחוריים 6X9:

MOREL PULSE 6X9 - עולים סביב ה 450-500

סה"כ יוצא סביב ה 2000 ש"ח פלוס מינוס כמה עשרות שקלים לרכיבים ללא עבודה. שנחשבים לסבירים באיכותם לכל הדעות..

*עריכה - בגדול אבל אני מסכים עם אלעד שכתב לפניי.. עדיף קודם לקנות קומפוננט טוב ומגבר טוב ולהתקין. מקסימום בעתיד תוכל לקנות (אם בכלל) 6X9 לאחורה..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

סליחה ששכחתי שוב לציין.

יש לי סאב של לנזר, ומגבר 2 ערוצים בשבילו.

עכשיו המטרה שלי היא ככה, נגיד 1000 שקל לרמקולים.

אז יש לי שתי אפשריות:

1. נגיד דוטק 1000 שקל.

2. פולס 500 שקל+ אחוריים פולס 500 שקל.

את זה אני נותן בתור דוגמא, כדי להבהיר את החשיבה שלי.

פורסם
אז אני אישית הייתי הולך על -

מגבר 4 ערוצים:

MAC AUDIO Z4100 - עולה 1000 ש"ח..

קומפוננט קדמי:

MOREL PULSE 6 - עולים סביב ה 500-550 ש"ח

רמקולים אחוריים 6X9:

MOREL PULSE 6X9 - עולים סביב ה 450-500

..

אבל אם אני קונה את הכל מאותו מקום זה יהיה המחיר כולל התקנה לא ?

פורסם

לא.

למה שהמתקין ייתן לך משהו בחינם - במקרה זה זמן עבודה (והמון זמן) + קיט התקנה שעולה לא מעט + חיווט ..

המחיר הוא לרכיבים ועלות התקנה תלוייה בך בהתאם למתקין שתבחר..

במינימום שבמינימום זה יכול לעלות נניח 300 ש"ח - אם אתה מתקין איפה שקנית והם איכשהו יבואו לקראת..

*עריכה - זה אולי נשמע פשוט כשאומרים התקנה של מגבר ושל רמקולים אבל זה שעות של עבודה גם למתקין הכי מומחה. רק התקנה של מגבר לבד זה לפתוח חצי אוטו בשביל להריץ כבל מתח מהמצבר לבגאז' + להריץ RCA מהיחידת ראש לבגאז' בצד השני + חיבור המינוס לשלדה..

ואז עוברים לרמקולים - להוריד פאנל של הדלתות להתקין את הקרוס והחיווט ואז להתחיל להריץ את זה במקביל ל RCA עד לבאג'ז..

בקיצור - המוון עבודה והמון זמן.

פורסם

אז יש לך סאב ומגבר

זה מפשט את המצב,כרגע אל תשקיע ב6X9 (במיוחד אם אתה סה"כ מרוצה מהסאב)

קומפוננט ראוי לא ישמע לעולם טוב כמו עם מגבר שלו הוא מיועד (לרוב במיד באס ואיזון מול הסאב וכמובן עוצמה)

לי יש ניסיון נהדר עם JBL ולדעתי יש להם סאונד נפלא

תבדוק כמה סוגי קומפוננטים ותגבש דעה ואז נוכל לעזור לך יותר להגיע למקסימום בתקציב הנתון

קח בחשבון שמגבר טוב יתן (חוץ מעוצמה) צליל יפה הרבה יותר ממגבר זול

עריכה

ראיתי עכשיו את מה שכתבת ומה שJAKO כתב והוא צודק

לא יכניסו לך בחיים התקנת מגבר בחינם אלא אם כן טחנו אותך במחיר מראש...

אני יכול להמליץ לך על תומר מתומקאר שעשה לי מגבר JBL 75.4 + התקנה לכול הרמקולים (וכבל 4 גייג' שהתעקשתי עליו) ב1500 ש"ח

עבודה מצויינת

יש לתומר גם את ההרץ (רמקולים מצויינים) לדעתי יחד עם הDC (הסדרה הנמוכה אומנם אבל מצויינת) אפשר להגיע ל2000 ש"ח

אלעד

פורסם
אז יש לך סאב ומגבר

זה מפשט את המצב,כרגע אל תשקיע ב6X9 (במיוחד אם אתה סה"כ מרוצה מהסאב)

קומפוננט ראוי לא ישמע לעולם טוב כמו עם מגבר שלו הוא מיועד (לרוב במיד באס ואיזון מול הסאב וכמובן עוצמה)

לי יש ניסיון נהדר עם JBL ולדעתי יש להם סאונד נפלא

תבדוק כמה סוגי קומפוננטים ותגבש דעה ואז נוכל לעזור לך יותר להגיע למקסימום בתקציב הנתון

קח בחשבון שמגבר טוב יתן (חוץ מעוצמה) צליל יפה הרבה יותר ממגבר זול

מחזק. (פשוט לא שמתי לב איכשהו לפני זה שרשמת שיש לך כבר סאב ומגבר בשבילו..)

מצטער, קורה..

פורסם

אוקייי, קודם כל תודה לשניכם.

ומה אתם אומרים על המגבר הזה ?

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=f347da67b99173e201ed29c1325e33b7&productid=103

שווה את המחיר שלו ?

ואני יציין על הדרך שאני מעוניין רק בחדש..

פורסם

מגבר די טוב ואיכותי אבל קצת חלש

אבל אם תשקלל את המחיר כולל ההתקנה קח בחשבון שעדיף לך ללכת על הJBL או המאק (חזקים יותר ובגישור יתנו כ280 RMS לסאב ב4אום)

וזה גם ישאיר לך פתח לשדרוג בעתיד בלי להכנס להוצאה נוספת

פורסם

אני יודע שההספק שהוא מוצהר הוא נמוך (50X4).

אך הוא יהיה מיועד רק לקומפוננט, כלומר אני יגשר את ארבעת הערוצים לשתי ערוצים. לקומפוננט.

זה יהיה מספיק טוב נגיד לקומפוננט הזה ?

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=d61bae4871480bfd6d16c97de58e6175&productid=323

פורסם

למה לגשר? ב 1300 ש"ח יש לך את ה מק אודיו Z2200 מגבר בעל שתי ערוצים והוא מוצהר 200 וואט לערוץ. מגבר חזק חייב ליהיות. יספיק לכל קומפוננט וגם אפשר להישתמש איתן להגברת סאב לא חלש. יש לך מישהו שמוכר אותו יד שניה תעשה חיפוש אולי זה יהיה דיל טוב בישבילך. הייתי קונה דוטק ב1000 ש"ח ו את המגבר מיד2 ונהנה. ישאר לך גם לחיווט נירא לי. עזוב עכשיו את ה 6 על 9 אחרי זה תיקנה משהו פשוט מיד2 באיזה 300 ש"ח ותשים מאחורה אם לא תוכל בלי זה!

איזה מגבר יש לך? אולי אתה צריך רק מונו ןאם המגבר שלך תגביר את הקומפוננט העתידי והטוב :)

פורסם

אני עם רומן.

קנה Z2200 אפילו חדש תוציא ב 1200 ש"ח , יד שניה בכלל.

קנה סט קומ' טוב, דוטק, מק אודיו פרוטקטור, הרץ, ותריץ.

אם אתה לא רוצה יד שניה אתה יכול ללכת על חדש כזה:

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=574

+

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=622

יצא לך פחות מ 2000 .

לסט הזה 75 RMS זה מספיק הוא גם מאוד נציל.

השאר ישאר להתקנה.

חבר את המגבר שיש לך לסאב. וזהו.

תבלה.

• תוכן חדש...