Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לגשר?

איזה מגבר יש לך? אולי אתה צריך רק מונו ןאם המגבר שלך תגביר את הקומפוננט העתידי והטוב :)

1. תאמת כדי לחסוך עליות.

הליטינג מוצהר 150X2RMS בגישור, איזה מגבר 2 ערוצים ייתן הספק כזה במחיר כזה ?

2. מגבר שתי ערוצים של לנזר. בעיקר חזק, לא משהו איכותי בשביל להגביר איתו קומפוננט.

גיא זוהר מ"היום שהיה" : מחקר חדש שיצא בודק כמה אחוזים מהסטודנטים שיש להם תואר שני, יש להם גם תואר ראשון".

פורסם
אני עם רומן.

קנה Z2200 אפילו חדש תוציא ב 1200 ש"ח , יד שניה בכלל.

.

תוכל לתת לי קישור למגבר הזה .. חדש / יד שנייה ?

גיא זוהר מ"היום שהיה" : מחקר חדש שיצא בודק כמה אחוזים מהסטודנטים שיש להם תואר שני, יש להם גם תואר ראשון".

פורסם

טוב, אז לאחר התלבטות נוספת הגעתי להחלטה ( נראה לי ).

קראתי פה על מורל פולס, ראיתי שהוא במחיר טוב, וגם שהוא הרמקול הכי משתלם מבחינת מחיר.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת:

הקומפוננט הזה מוצהר 120RMS, הוא באמת ככה ? כלומר אני יצטרך מגבר של לפחות 100RMS לערוץ כדי לנצל אותו ?

פורסם
נראה לך קומפוננט של 120RMS ב- 500 שקל ?

תן לו 60 RMS וגם זה יותר מדי והוא יגיד לך תודה :-)

אני לא מסכים איתך לגמריי..

יש סטים כגון המורל פולס שכן יחזיקו מעמד ב- 100W RMS+ בריאים

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
נראה לך קומפוננט של 120RMS ב- 500 שקל ?

תן לו 60 RMS וגם זה יותר מדי והוא יגיד לך תודה :-)

ומה בדיוק הקשר בין RMS למחיר ?

יש סטים שיש להם הרבה RMS כביכול אבל עולים חצי מסטים אחרים שיש להם פחות הספק..

הספק RMS לא ממש אומר על איכות וטיב הצליל של רמקול..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

אמממ עדיין לא כ"כ הבנתי למה התכוונתם.

נגיד ואני מחבר למורל פולס את המגבר הזה:

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=65d20093bfc524a416877769edeeb26f&productid=103

שתי ערוצים מתוכו יספיקו, או שאני יצטרך לגשר ?

פורסם

איתמר

נראה לי שאנחנו טוחנים מים

תקשיב

דבר ראשון כל מגבר איכותי (ועוד שניה תבין למה דווקא איכותי) בסביבות ה80 RMS ומעלה ינצל יפה גם את המורל פולס ועוד הרבה סטים מהסיבה הפשוטה - שאם לא שמעת 80RMS (אמיתיים) מול האוזניים ואין לך יומרות להשמיע לכול העולם זה מספיק

אבל בגלל שאתה מזכיר לי את עצמי שרוצה ללכת על ניצול מלא + בשביל השקט הנפשי אני ממליץ לך ללכת בשקט על הJBL או המאק - שניהם יספקו אותך מעל ומעבר וישאירו לך גם פתח בעתיד לשדרוג של סטים אחרים בכיף

למה אמרתי איכותי? בגלל שמגבר סיני\זיוף\העתק לא מוצלח יספק לך נתונים מעולים רק על הניר - בפועל... אתה תהיה מאוכזב מאוד וחבל

המגבר גם מעבד את הצליל היוצא וההבדלים מניסיון מוחשים מאוד (ופי כמה וכמה בעוצמות גבוהות) מניסיון שלי הJBL נתן צליל נהדר נקי ואיכותי (אחרי הרבה כיוונים כמובן) מה שמגבר זול (ודווקא לא הזבל) שהבטיח שמיים וארץ ובפועל נפל ממנו בגדול על אותו סט

אם לא קנית את הפולס עדיין אני ממליץ לך בחום לשמוע את הקומפוננט של JBL ואז תחליט

חג שמח

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא קניתי עדיין , ואת האמת שגם אף פעם לא שמעתי אותו. לעומת זאת את הקומפוננט של גי בי אל שמעתי, נשמע טוב.

אך ראיתי שיש יותר המלצות על הפולס.

עכשיו אם אני יילך על מגבר של מק אודיו (הגי בי אל כבר גדול עליי מבחינת מחיר), ערוץ אחד לכל צד בטוח יספיק ואז אני יישאר עם מצב של שתי ערוצים מיותרים.

לא חבל ?

• תוכן חדש...