Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הימים הנוראים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חשבתי שהתכוונת לחתול שהרכיבו על הקטנוע, ול-2 הדתיים שעומדים מצחיק, תמונות חזקות דווקא.

LOL! רק עכשיו ראיתי את החתול. גדול.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני חשבתי שהתכוונת לחתול שהרכיבו על הקטנוע, ול-2 הדתיים שעומדים מצחיק, תמונות חזקות דווקא.

יו גרמת לי לדפוק צחוק רועם ביום כיפור, תתבייש ותתגאה בעצמך.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

במקרה ואני עובד בחברה שעוסקת בשימור מבנים ואני צרייר שמשחזר את הציורי קיר התוך הבתים ישנם המון קומבינות בעסק

כמו שמצעים לחברות גדולות כמו דיסקונט שטחים ובית אחד מסקן כדי שאם הם רוצים את השטח שעליו הם בונים את בית המשרדים שלהם עם חייבים לשמר בית אחד

יש המון קומבינות וכל אחד מנסה לחסוך בזה.

יש המון בתים משוחזרים בקרוב שהיה 100 שנה לתל אביב יפו תראו המון בתים ותחנת רכבת משוחזרת.....:|

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם
במקרה ואני עובד בחברה שעוסקת בשימור מבנים ואני צרייר שמשחזר את הציורי קיר התוך הבתים ישנם המון קומבינות בעסק

כמו שמצעים לחברות גדולות כמו דיסקונט שטחים ובית אחד מסקן כדי שאם הם רוצים את השטח שעליו הם בונים את בית המשרדים שלהם עם חייבים לשמר בית אחד

יש המון קומבינות וכל אחד מנסה לחסוך בזה.

יש המון בתים משוחזרים בקרוב שהיה 100 שנה לתל אביב יפו תראו המון בתים ותחנת רכבת משוחזרת.....:|

אין לי מושג מה אמרת.

• תוכן חדש...