Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל קישור לאתר החברה

http://www.pyramidcaraudio.com/itempage.asp?model=PB1881X

אפשר לראות מרט מדויק יותר

http://www.pyramidcaraudio.com/manuals/PB81Xcrystal.pdf

עמוד 12-13

אני רוצה לדעת אם הוא טוב בכללי מה אתם חושבים על החברה בכללי ואם הוא מתאים בכלל לי?

אני רוצה לחבר אותו לסאב 8' רוקפורד (לא פאנצ') בתוך תיבת בזוקה אם אני יודע נכון בגישור

ולחבר עוד שני רמקולים למגבר עכשיו אני מנסה להשיג משהו (אם מישהו גם יכול להמליץ אבל התקציב דל) 9X6

מקדימה בינתיים יהיה סתם רמקולים לא רציני 6.5 בעתיד נשפר לאיזה קומפוננט

המערכת היא SONY CDX-GT200

אני רוצה לדעת גם איזה כבלים כדאי לקנות לרמקולים ולסאב והאם לקנות ערכה של RCA ואיזה פיוז אני צריך?

חשוב לציין שמדור פה במערכת שמותכנת על חיפושית

הרבה שאלות ואני מקווה שתיתנו לי גם הרבה תשובות

תודה

ניצן

sound connecting people

פורסם

חבל, כול המוצרים הללו, הם בדיוק כמו לנזר ופייל, שיש להם מוצרים מקבילים בהספק ובמחירים נמוכים מאוד ותקבל אחריות,

חפש , "הניצוץ" = יבואן מגברי פייל, "בורקס" = יבואן מגברי לנזר (דיי מגזים עם המחירים, רק אם תסע אליו תקבל מחיר טוב).

וד"א הסאב 8 אינץ שלך לא יתמודד הרבה זמן מול מגבר כזה, חפש מגברים עדינים יותר מבחינת הספק (אפקטיבי).

תמיר

פורסם

המחיר שלו הוא 110$ וזה המחיר הסופי שלו בשבילי אז אם אפשר להתיחס יותר למפרט שלו כי זה יותר חשוב לי

והמגבר כבר נקנה כמתנה אז אני לא מתלונן

מה כוונתך שכתבת שהסאב לא יחזיק הרבה זמן עם מגבר כזה?והאם החברה אמינה והמגבר לא ימות לי אחרי זמן קצר?

איזה כבל אני צריך לקנות? לפי כל הטבלאות הבנתי ש8GAUGE אבל השאלה שלי היא האם אני צריך מהמצבר 8GAUGE ובחזרה אליו אבל מה אני צריך לשים על הרמקולים והסאב?ואיך מחשבים את זה?

sound connecting people

פורסם

אני די משוכנע שמישהו יודע את התשובות

אז אני אוסיף ואשאל מה כדאי לקנות קודם קומפוננט או רמקולים אחוריים כי נכון לעכשיו יש לי 700 שח להשקיע במערכת(בעתיד יהיה יותר)

שוב תודה

sound connecting people

פורסם

נקנה במתנה? נהדר.

תמכור אותו ביד שניה ב 700 ש"ח.

תקנה מגבר של קלריון APX4240 ב 990 שקל וסט של מורל פולס ב 500 וזהו.

לגבי כבל 8G זה מינימום. ובחשמל אלא אם אתה חברה כלכלית מינימום הוא במקרה הגרוע, לכן כבל 4G מומלץ יותר. כמו כן אם תרצה בעתיד לשדרג/להוסיף מגבר, יהיה לך כבר כבל מוכן.

לרמקולים אתה צריך חוטים של 1.5 MM שקונים בחנויות סטריאו.

כבלים למגבר מהCD , תקנה באוטודיפו את הדראגסטר הכחולים ב 70 שקל לכבל , יעשה לך את העבודה.

פורסם

אני לא אמכור אותו כי היה סיפור רציני עם להביא אותו לארץ ולא נעים לי מדוד שלי שאחרי שהוא סחב את כל זה גם למכור את זה

אבל לפי מה אתה אומר למכור אותו ראית את הנתונים שלו (צירפתי מפרט בתמונה) או לפי זה שהחברה לא טובה/מוכרת(אני לא יודע)

לא הבנתי את המשפט

לגבי כבל 8G זה מינימום. ובחשמל אלא אם אתה חברה כלכלית מינימום הוא במקרה הגרוע, לכן כבל 4G מומלץ יותר.

כבלים מהCD הכוונה לRCA, נכון?

לרמקולים קיבלתי המלצה מחבר של אבא שמתקין מערכות לשים 12G וגם מבן דוד מארה"ב ומה שאתה אומר זה לשים כבלים פשוטים יחסית, (בלי לזלזל כמובן) את בטוח?

שאלה אני מקווה אחרונה מה כדאי לקנות קודם קומפונט קידמי או רמקולים אחוריים(אני יכול לשים איזה גודל שאני רוצה כי אני מכין את המקום) בתקציב של עד 700 שקל ואיזה כדאי לקנות במידה ואני אוהב רוק היפ הופ ראגי שחורה אלטרנטיבי

תודה

מגבר.JPG

sound connecting people

פורסם

12AWG לרמקולים זה די הרבה לרמקולים נורמאלים.. צרפתי לך טבלת המלצות של HERTZ שעוזרת לבחור כבל מתאים בהתאם להספק ולאורך הכבל..

שים לב שעד 6 מטר בהספק של 100RMS ל 4אום אין שום בעיה לשים כבל 14AWG שזה 1.6 מ"מ..

cable.JPG

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

• תוכן חדש...