Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף יש לי את התקציב ביד ועכשיו מה שאני מחפש זה מקום מקצועי, אמין וזול, בעל מבחר גדול של רכיבים, שנותן את האפשרות לשמוע כל רכיב לפני שאתה קונה אותו.

כמו כן אני מעוניין גם במקום שמבצע התקנה מקצועית וזולה.

העדפות לחנות שמתמחה בתחום האודיו לרכב.

כמו כן החנות חייבת להיות באיזור המרכז.

המלצות בבקשה :)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

אני בכל מקרה היתי קונה כל רכיב בנפרד ולאו דווקא בחנות אחת. זה יכול לחסוך עלויות, ולא תמיד יש לך את כל המבחר והמוצרים בחנות אחת.

מאיפה אתה?

או שזה לא ממש משנה, בגלל הדלקן ? :wink:

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אולי אם אני אתקין בחנות אחת יש מצב שהם יתנו לי הנחה מסויימת מהמחיר הכולל.

ואני מכפר סבא.

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

פורסם
גם אני מכפר סבא ונסעתי להוד השרון לתומקאר ,עבודה מקצועית.

תומכאר?! הוד השרון?! אולי התכוונת מושב רינתיה...

כרגע כלום =[

פורסם

אשמח לעוד המלצות

פורסם

מנצל"ש

כמה יעלה לי להתקין מערכת הכוללת זוג רמקולים פוקאל אחורי, זוג קדמי, זוג טוויטרים, סאב פוקאל, מגבר DSL ורדיו דיסק פיוניר?

קיבלתי הצעה מאח של חבר, שהינו מתקין מקצועי, באלף שקל כולל כיוון. הוא טרח להודיע שזה רק בגלל שאני חבר של אחיו.

האם זה נשמע מחיר טוב? המחיר כולל התקנה, חיווט, הרמה לרמקולים האחורים בידוד וכיוון.

• תוכן חדש...