Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יום חמישי רכשתי לי מיצובישי גלאנט שנת 2000 מנוע 2000 גיר טיפטרוניק (אחד הדברים הכי מדהימים שנסעתי עליהם)

אשמח לעצות לטיפול הרכב נכון,ניקוי נכון חיצונית (צבע כסף מטאלי)+פנימי כולל הריפודים דש בורד הילוכים וכו',באיזה שמן הכי מומלץ להשתמש ודברים שיגרתיים שצריך לבדוק או רצוי להחליף .

הצמיגים בני שנה אך האוטו בקושי נסע בשנה האחרונה רוב הזמן הוא עמד...

בקשר לנוזל קירור\מים,הבנתי שיש מים ירוקים כחולים ושלל צבעים.. מה ההבדל בין כל דבר ומה הכי מומלץ?

האם ניתן ורצוי להחליף לפילטר אוויר פתוח? מבחינת ביצועים והוזלת החלפת פילטר בטיפולים?

האוטו סטנרד לחלוטין ולא רוצה להוסיף לו שום דבר חיצונית שיראה "ערסי".

כמו כן אצטרך לקנות מגנזיום מכיוון שהרכב ללא מגנזיום ,מה יש בסכום נורמלי בלי להתפרע ושמתאים לרכב ? אם יש מקום מתאים גם כן להמליץ אשמח... מאיזור המרכז

תודה מראש ושנה טובה לכולם!

פורסם

מזל טוב - כנס להודעה אחיזה למיצובישי גאלאנט. ( בדף הנוכחי ) יש שם תשובות .

בצע חיפוש בפורום - והכי חשוב - קרא את ספר הרכב וסוגי הטיפולים השוטפים.

הרכב נראה קטלני - אבל זה לא אוטו ספורט ..

תהנה ממנו במיוחד בנהיגה מחוץ לעיר. שמור על עצמך ועל הרכב .

בהצלחה ושנה טובה וזהירה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה רבה קודם כל

בהחלט אוטו חבל על הזמן,קצת התאכזבתי שאין תוספות כגון ABS בקרת שיוט וכו' אבל שטויות מסתדרים גם בלי זה...

אני מודע לזה שזה לא אוטו ספורט אני לא מחפש אוטו ספורט חיפשתי יותר בכיוון של מנהלים עם סטייל... והסטייל שיש לאוטו.. חבלז הוא די ייחודי.

נכנסתי לקישור אך אין שם מי יודע מה טיפים לניקוי האוטו וכו'... גם ביצעתי חיפוש ולא מצאתי מידע בקשר לרכב הספציפי הזה..

כמו כן,האוטו כרגע עומד מכיוון שעוד לא עשיתי ביטוח...

קיבלתי הצעת ביטוח של 10K מאיזה חברה שחושבת שבגלל שהם תפסו נהג צעיר (19) הם יכולים לשחוט לו את הצורה לחובה+מקיף...

למיאטה 2003 נהג צעיר קיבלתי 7K אז למיצובישי ??? פשוט שוד.

אשמח להצעות אפילו בפרטי לסוכני ביטוח שלוקחים מחירים נורמלים ולא שוחטים (כי למרצדס של אבי הוא משלם ביטוח 8K כולל אותי ואותו לחובה+מקיף)

פורסם

תכניס גם את אבא או אמא לביטוח.זה יעזור.

יש פורום מיוחד לטיפול ולשיפורים - הסתכל בראש הדף.

יש שרשור גדול בפורום הטכני. על רעיונות לטיפול ברכב.

הרכב הזה נהדר - תן לו טיפולים ואחזקה שוטפת בזמן - יהיה לך כיף.

( ואפילו אבא שלך יגנוב .. אותו לפעמים )

שם לב קרא היטב את ספר הרכב - אפשר להיתיעץ עם שירות הלקוחות של מיצובישי.

תהנה ושנה טובה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מה יהיה איתכם אנשים?תוספות חיצוניות ישר זה ערסי? והמגנזיום שאתה רוצה לשים זה לא ערסי?

סתם אל תתיחס זה רגע של עצבים.

לא, מגנזיום זה לא ערסי.. ספויילר וחצעיות אחושרמוטה כפרה.. זה כן :)

ולפותח השרשור- תתחדש, אין בחירה יותר טובה אם חיפשת רכב מנהלים עם סטייל. (מתחת לתקציב של B4 חדשה)

בקשר לפילטר פתוח - אני לא רואה טעם לקנות אחד. אבל זו דעתי.

תהנה, ויטלי.

GS300.

• תוכן חדש...