Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארט 2 פעימות

תומר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר לקנות קארט 2 פעימות וכמה זה עשוי לעלות? או יודע לפחות איפה אני יכול לשאול בשביל לברר על זה?

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

058377957 - קארטינג נחשונים, דבר עם דוד, הוא יתן לך את המידע הדרוש, אולי יש לו גם משהו למכירה.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

יש לי חבר עם קארט 2 פעימות שמעוניין למכור ב15

אבל משהו בנזונה.

ראש חדש צמיגים הכל......

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

קניית הקארט זה לא הבעיה.

הבעיה מתחילה שתראה את הוצאות האחזקה. אז תכין את עצמך מראש אם אתה באמת נכנס לזה.

תכין בסביבות ה-500 עד 1000 ש"ח במקרה הגרוע על הוצאות אחזקה חודשיות כולל אימונים ומירוץ אחד.

דבר עם דוד מנחשונים או עם אחד המתחרים ותשאל אותם כמה הם מוציאים בממוצע בחודש על קארט 2 פעימות.

פורסם
קניית הקארט זה לא הבעיה.

הבעיה מתחילה שתראה את הוצאות האחזקה. אז תכין את עצמך מראש אם אתה באמת נכנס לזה.

תכין בסביבות ה-500 עד 1000 ש"ח במקרה הגרוע על הוצאות אחזקה חודשיות כולל אימונים ומירוץ אחד.

דבר עם דוד מנחשונים או עם אחד המתחרים ותשאל אותם כמה הם מוציאים בממוצע בחודש על קארט 2 פעימות.

אפילו יותר.....

בחודשים הראשונים זה חונק,ביטוח למשל,אתה יודע כמה עולב הביגוד רק וכל "השטויות" מסביב????

זה עשק שהרבה אנשים מתייאשים ממנו,אבל יש כאלה שלא עוזבים אותו וזה תחביב לכל החיים.

תחשוב לבד אם זה מתאים לך ותלך להתיעץ עם עוד כמה אנשים כדי שלא תכניס את עצמך לבור.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אוקי תודה לכל העונים.

פשוט אני וחבר שלי התווכחנו אני הנחתי שזה יהיה עסק יקר והוא היה בטוח שרק הקארט עצמו זה שטויות כי כאילו מה זה? הבנתי שזה עסק יקר... כמה חבל כי אין תחביב יותר תותח מקרטינג תאמינו לי, הייתי יכול לעשות את זה כל יום כל היום, אם זה לא היה עולה 55 שקל לעשר דקות :x

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
אם זה לא היה עולה 55 שקל לעשר דקות :x

זה לא.

ב-2 פעימות אתה משכיר את המסלול למשך יום שלם או כמה שעות, אני לא זוכר בדיוק כמה זה עולה. נדמה לי 120 אבל אני לא בטוח.

אני מדבר על נחשונים, לא יודע מה עם השאר.

פורסם
אם זה לא היה עולה 55 שקל לעשר דקות :x

זה לא.

ב-2 פעימות אתה משכיר את המסלול למשך יום שלם או כמה שעות, אני לא זוכר בדיוק כמה זה עולה. נדמה לי 120 אבל אני לא בטוח.

אני מדבר על נחשונים, לא יודע מה עם השאר.

אתה צוחק עלי!! 120 שקל אפילו אם זה 200 ליום שלם!!

זה לא נראה לי הגיוני אלא אם כן אתה מארגן קבוצה שלמה וכל אחד מביא 120 שקל ושוכרים את זה לכמה שעות טובות... אבל נראה לי שזה לא פשוט כי אי אפשר לתת לכל אחד לנהוג על ה2 פעימות, הוא משמעותית יותר מהיר מה4 פעימות, ההבדל בין שיא מסלול של 4 פעימות לשיא מסלול של 2 פעימות בנחושנים הוא 25% שזה המון!!! אם אני טועה וכל אחד יכול לשכור קארט 2 פעימות לפרק זמן מסויים, עם/בלי חברים אז נא לתקן אותי ואני ישמח שיתקנו אותי כי זה יעשה אותי מאושר!!

• תוכן חדש...