Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה למסך LCD 17-19 אינץ'..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מסך 17-19 LCD איכותי :

- למשחקים וגרפיקה ממוחשבת

- חייב זמן תגובה נמוך

- קצב רענון גבוה

- תקופת אחריות ארוכה, רצוי גם על פיקסל שרוף אחד

- אמינות

- חדות והפרדה טובה בין הצבעים

- כרגע יעבוד עם כרטיס 760OGT

בקיצור מסך שהוא האולטימטיבי והמשתלם ביותר שניתן להשיג בארץ בתקציב שלי.

כמה יעלה כזה מסך? האם 1200-1300 ש"ח זה תקציב סביר לדרישות?

ואיפה כדאי לקנות, דרך האינטרנט או בחנות כלשהיא? המחיר צריך להיות אטרקטיבי ואני גר באיזור חדרה ולא ממש גמיש עד לת"א או חיפה בשביל מסך, אבל יש לי את פאנדה,KSP ובאג במרחק סביר ממני.

אשמח לקבל המלצות, אם אפשר לציין גם את החברה וגם את הדגם של המסך מכיוון שאני לא ממש בקיא בתחום - עד עכשיו היה לי מסך MAG DJ707 בן 9 שנים, שעבד ללא דופי עד שנשפכה תוכו כוס מים והוא התחיל לזייף...

תודה מראש,

מתן.

פורסם

דווקא הייתי הולך על ה-931B של סמסונג - 19 אינץ' בכ-1300 ש"ח באופיס דיפו למשל.

כמו כן, יש את ה-731B שלהם שהוא 17 אינץ' וכמדומני עולה כ-1000-1100 ש"ח.

פורסם

לי יש lg l1760tr מסך איכותי מאוד. מרוצה ממנו עד הגג.

יש את אותו המסך 19' lg l1960tr נבחר בYNET לא מזמן למסך ה19' הטוב ביותר.

מחיר ה19' 1300 בערך, וה 17' 1100

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

L196WTQוLGו

לאחר השוואה עם המסך המקביל של סמסונג אהבתי יותר את ה LG מסך מצויין, והכי חשוב הוא גם רחב.

אישית ביכלל ההמלצה שלי היא ללכת על רחב.

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

ולפי דעתי (במסכים רחבים) גם חווית המשחק + צפייה הרבה יותר מהנים.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אני עובד כבר כמה חודשים עם 931BF של סאמסונג ודי מרוצה.

הצבעים חדים, בהירים וברורים. אבל במשחקים ובסרטים צריך להוריד טיפה את זמן התגובה של המסך אחרת יש הילה בחלקים שבתנועה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חשוב לזכור אם אתה לוקח מסך רחב שבד"כ בא ב20'+, אתה חייב כרטיס מסך מהשורה הראושנה כדי להריץ איתו משחקים ברמה הטובה ביותר. זאת מכיוון שיש בו יותר פיקסלים שהרכטיס צריך לשלוט בהם.

רציתי גם להוסים שלא מומלץ לקנות 17' היום, הבדל המחירים בין 17 ל19 הוא ממש כלום. יותר גדול יותר כיף.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

Iron Horse אני דיי לא מסכים בקשר לפיקסלים, כי אם אתה לוקח מסך רחב של 19', כמות הפיקסלים אינה גודלת, גם לא המידות באינצ'ים כי אם תיקח שני מסכי של 19' אחד רחב ואחד לא אז אתה תיראה שמסך רחב צר יותר אך רחב יותר - השטח לא מישתנה.

אפשר להוכיח גם את מספר הפיסלים בצורה חשבונית:

-מסך 4*3 (רגיל) הינו 1280x1024 = 1,310,720 פיקסלים

-מסך 9*16 (רחב) הינו 1440*900 = 1,296,000 פיקסלים

מכאן המסכנה היא שבמסך יש אפילו פחות פיקסלים מהרגיל.

עוד דבר שאני רוצא להגיד זה שהמסכים הרחבים האמיתיים הם 19.4' ואז שם הוא לא יותר צר מהרגיל ופה גם כמות הפיקסלים מישתנה - אבל כאן גם המסך יותר גדול (והוא נימצא לרוב במסכי טלויזיה)

* נא לא להיבהל ממ'ס הפיקסלים ה"קטן יותר" במסכים הרחבים - לא זה קובע את חווית הצפיה ונוחות השימוש במסך.

פורסם

מישהו מכיר או שמע על דגם ה- L1900R של LG? זה יש לו מעמד מסך שהוא כמו טבעת חלולה.

זמן תגובה 2MS וניגודיות 3000:1 19 אינץ' כמובן.

איך נחשב הדגם הזה?

פורסם

כנס ל www.hwzone.co.il

יש שם בדיוק את ההשוואות שאתה מחפש.

מסך זה לא רק פיקסלים אלא גם (בנוסף) כניסות ויציאות.

הLG עם החור לא יצא משהו בכלל בבדיקות.

בדוק את ה DELL. הם מעולים.

או ה VIEWSONIC.

זמן תגובה הפך מזמן למניפולציה שאי אפשר להסתמך עליה.

כל יצרן בודק איך שבא לו.

הבדיקה האמיתית היא מעבר משחור ללבן ושוב לשחור.

יש כאלה שעושים לעצמם הנחות (במיוחד המסכים הקוריאנים הבינוניים) ובודקים מאפור לשחור.

יוצא מזה שהם יכולים להשיג 2 או 4 מילי סקונד בזמן שמסך רציני ישיג 8 או 12 אבל בשורה התחתונה יהיה מהיר יותר מהדרעקים.

מה לעשות, כשמהירות הריענון(דבר שולי ביותר באיכות המסך) הופך ל IN - מוצאים לזה פיתרון.

פורסם

היות וגודל המסך מתייחס לאורך האלכסון הרי ככל שצורתו קרובה יותר לריבוע שטחו גדול יותר.

לפי זה מסך רחב הוא תמיד בעל שטח קטן יותר ממסך צר באותו גודל (מספר אינצ'ים) וזו גם הסיבה שהוא יותר זול לייצור.

• תוכן חדש...