Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ככה אחרי שיחה עם בני.ל הוא יעץ לי להזמין גרר ולא להסתכן. עכשיו אני מחכה לגרריסט.

אגב בדקתי את איזור הרכב וממה שהבחנתי יש שלולית קטנה ממש מתחת לרדיאטור רק מצד ימין שלו, ליתר דיוק קצה ימני שלו אפשר להגיד מתחת לפתח מילוי שלו אם אני מבין נכון. ומהצצה למיכל נוזל הקירור נראה ממש מעט נוזל קירור, ממש בתחתית, לא במצב הכי נוזלי.

לכשיהיו התפתחויות אני יעדכן!

פורסם

מצד אחד, יכול להיות שהשלולית מקורה בכמה טיפות של נוזל שנזלות מחוץ לפתח המילוי, בזמן שמילאת נוזל.

מצד שני, יכול להיות שיש סדק באזור הנ"ל של הרדיאטור או אפילו חור/סדק במיכל המילוי.

פורסם

תמלא מיים , ותבדוק פשוט מאיפה יש נזילה של מיים ... בגדול אם זה משהו שנראה לעיין , תנסה לסגור את זה עם איזולירבאנד או משהו בסגנון ותנסע עד המוסך .

הייתה לי בעיה עם מערכת הקירור של הקרבורטור , היה נוזל משם מים בצורה די רצינית בצינורית :) הדבקתי את מקום הנזילה ונסיעה עד המוסך ללא שום בעיה :)

פורסם

טוב אז ככה, הייתי אצל בני.ל הגעתי עליו על גרר :))

קיצר הוא הביא מים מילא עד הסוף ואמר שהוא לא רואה שום בעיה, הרכב היה מונע קרוב לחצי שעה ובאמת לא היו דליפות או נזילות.

הקיצר אמר לי להיות ערני ולשים לב לגובה נוזל הקירור. אז ככה הגעתי הביתה ולאחר חצי שעה ירדתי לבדוק ובאמת אותה שלולית קטנה מאותו המקום בדיוק (מתי שאני עומד מול הרכב אז איפה שהרדיאטור ופתח המילוי שלו זה יוצא מצד ימין אז ממש מתחתיו). ראוי לציין שהוא לא גבה ממני כסף ותיבל את הביקור בהערותיו היחידיות!

עכשיו, שאלתי את בני לגבי מחירים של שיפוץ\החלפה של הרדיאטור. קיצר נאמר לי שהחלפה יכולה להגיעה ל1000 ש"ח ושיפוץ בין 200-400 ש"ח. מה דעתכם על המחירים?

תודה לכם על התגובות!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב עידכון קצת מאוחר, אבל לא נורא.

החזרתי את הרכב לבני שלקח את הרדיאטור למכון שם הוא נבדק והסתבר שיש כמובן נזילה ושהלכה הלחמה קטנה כדבריו. בוצע ניקוי לרדיאטור סודרה הבעיה, ונאמר לי שגם מולא נוזל קירור מקורי. כל זה בשורה התחתונה יצא לי 650 ש"ח.

חג שמח.

• תוכן חדש...