Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אז ככה יש ברשותי HU של פיוניר מדגם 670

כשאני נוגע בפאנל [לוחץ עליו טיפה] האור כולל המסך נכבה והוא ממשיך לנגן.

זה כנראה המגעים לדעתי, איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת? [לאחר ששמתי ספרי מגעים]

פורסם

תחפש מגע רופף\ חלוד, תנקה אותו במקרה הצורך, ותלחים אותו למקום, אין אפשרות דרך המסך והמקלדת לתת לך פיתרון ישיר כי אנחנו לא רואים את המגעים, תנסה לבד לאתר את המגע הבעיתי וטפל בו.

:-) just smile
פורסם

אל תלחים שום דבר בנתיים:D

תוציא את הרדיו דיסק תבדוק את כל המגעים!

תנסה להוציא לנקות טיפה ולהכניס בחזרה ולוודא שנכנס עד הסוף.

אם לא הולך קפוץ לחנות התקנות תשאל שם. לא יודע איפה אתה גר אבל בומבאס מאוד עזרו לי כשהיו לי בעיות קטנות כאלה.

ממליץ עליהם בחום באמת.

פורסם

ספריי מגעים (קונטק או אלקטריק סרוויס - אפשר לקנות בכל חנות נוסח אייס, הום סנטר, אוטודיפו וחנויות אלקטרוניקה) - סביבות ה20 ש"ח.

זה דבר ראשון.

דבר שני - הרבה פאנלים של פיוניר לאורך רוב הסדרות שלהם סובלים מהבעיות האלה בייחוד פאנלים חשמליים שיש להם כבל דאטא.

תבדוק אם לא נשבר משהו בתושבת הפלסטיק שמחזיקה את הפאנל במקומו (לא המסגרת).

ותראה אם אתה רואה באמת סימני שחיקה או חלודה - תיקח בחשבון שיכול להיות שעם הזמן חלק מסויים בפאנל אולי התרחב או התעקם קצת בגלל חום\עייפות חומר - כנ"ל הדשבורד של הרכב ופתאום יש חוסר התאמה שגורמת לנתק כלשהו.

עצה נוספת היא לנסות לפנות לעוזי רדיו שיפנו אותך למעבדת תיקונים.

אם כי אני מניח שזה פאנל די ישן (לא מתמצא בדגמים) אולי עדיף להשתדרג, לא תמיד תיקון משתלם. גם זאת אופציה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם לי זה היה לא מזמן באמת סיפור מעצבן...

בכל מיקרה כך מברשת שיניים יבשה ותנקה את החיבורים של הפאנל ושל הרדיו דיסק עצמו.

אור

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...