Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שבועיים אני מתחיל מכינה יעודית למקצועות הנדסה במכללת אריאל..

התרשמתי מהמקום , ומהאוויר הכל כך טוב שיש שם..

עוד מישהו הולך להיות שם ?

מישהו עשה מכינה/למד לתואר שם ?

מישהו עכשיו לומד שם ?

ספרו על המקום.

הדרך לאריאל מראש העין תענוג , אין פקקים , אחלה כביש, הדדרה נהנתה ממנה...

רק מעצבן קצת שכיוון אחד כמעט תמיד בעלייה קטנה וכיוון שני ההפך ,חצי מהדרך חזור נסעתי בלי גז (חסכון משמעותי בדלק) :roll:..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ככה בלי קשר, גם אני התחלתי ללמוד היום בשעה טובה ומוצלחת ביואל גבע ל5 יח"ל מתמטיקה ועוד 2 יח"ל ספרות כשהמטרה היא באוקטובר הבא כבר להכנס למרכז הבין תחומי בהרצליה, בהצלחה לכל הסטונדטים במכינות ובבגרויות למי שזה עדיין רלוונטי בשבילו

כמו שהמורה שלנו אמר לנו היום בשיחת פתיחה "מהיום אנחנו נשואים לכמה חודשים לכסא, למחברת ולעט":lol:

אבי.

פורסם

הדרך לאריאל מראש העין תענוג , אין פקקים , אחלה כביש, הדדרה נהנתה ממנה...

רק מעצבן קצת שכיוון אחד כמעט תמיד בעלייה קטנה וכיוון שני ההפך ,חצי מהדרך חזור נסעתי בלי גז (חסכון משמעותי בדלק) :roll:..

הדרך הישנה היתה מהנה בהרבה.

דרך מפותלת ושוממת, למעט מעבר ב-2 כפרים מקומיים.

ה-205GTI נהנתה ממנה 5 שנים כמעט על בסיס יומיומי.

עכשיו יש בסה"כ אוטוסטרדה ישרה ומרדימה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מחזק, אמנם לא יצא לי לנהוג שם (בפעם האחרונה כשנסעתי לאריאל בתקופת הכביש הישן עדיין לא היה לי רשיון) אבל אני זוכר את זה ככביש יפה מאוד, עכשיו באמת יש שם אוטוסטרדה משעממת 8)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מחזק, אמנם לא יצא לי לנהוג שם (בפעם האחרונה כשנסעתי לאריאל בתקופת הכביש הישן עדיין לא היה לי רשיון) אבל אני זוכר את זה ככביש יפה מאוד, עכשיו באמת יש שם אוטוסטרדה משעממת 8)

כן הבנתי את זה גם שהישן היה יותר מוצלח , עדיין עדיף את החדש מאיזה כביש דו סטרי שעשוי מטלאים ועובר בתוך כפרים ... לא הכי סימפטי בעולם.

בכל מקרה נשאר שריד לכביש הישן שממשיך מכביש 5 לכיוון אריאל וממשיך הלאה..

התואר בהנדסה הוא B.S.c..

קראתי בכמה מקומות שהמכללה בעלת שם מאוד טוב בכל מה שקשור להנדסה במיוחד ההנדסת מכונות - מכטרוניקה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מבחינה בטיחותית ברור שעדיף - אני לפחות, ולדעתי גם רזמל, התכוונו להנאה והכיף שבכביש.:wink:

בכל מקרה, אוטוסטרדה או לא, תהנה מהלימודים ומאריאל עצמה - מקום שמאוד נעים להעביר בו את הזמן.

בהצלחה!:mm_yeah:

נ.ב - רק תיזהר שם, מאז שבנו את הכביש החדש המשטרה התלהבה והוא נהיה מקום מפגש לניידות עם ממל"זים ממה שזכור לי לפי הפעמים האחרונות שהייתי שם :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מבחינה בטיחותית ברור שעדיף - אני לפחות, ולדעתי גם רזמל, התכוונו להנאה והכיף שבכביש.:wink:

בכל מקרה, אוטוסטרדה או לא, תהנה מהלימודים ומאריאל עצמה - מקום שמאוד נעים להעביר בו את הזמן.

בהצלחה!:mm_yeah:

נ.ב - רק תיזהר שם, מאז שבנו את הכביש החדש המשטרה התלהבה והוא נהיה מקום מפגש לניידות עם ממל"זים ממה שזכור לי לפי הפעמים האחרונות שהייתי שם :)

כבר הספקתי לשים לב לממלזים שיש שם. :)

בקטע של אריאל לכיוון פ"ת הרבה יותר קל להתפס על מהירות גם בלי לשים לב, למרות החסכון בדלק שהקטע נותן לרכבים מזורקים

הבנתי ישר לאיזה כיוון אתה ורזמל חותרים , אבל אל תשכח ש205 GTI זאת לא דדרה , הייעוד שלהם שונה,ולכן הצורה שהם מעניקות אהבה לנהג גם שונה :-D

בכל מקרה שתיהן אוהבות לעשות ימי גיבוש במוסך על בסיס שבועי 8)

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...