Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שעות אינספור שבהם ישבתי על אחד מהסימולטורים של נהיגת מרוצים הטובים שיצאו אי פעם (אם לא בכלל) הגראנד טוריסמו 4 ב-PS2, וכמובן לאחר רכישת ה-PS3 החדש לא מזמן וצפייה בטריילרים של המשחק הבא בסדרה - הגראנד טוריסמו 5 שינצל כול טיפת טכנולוגיה שקיימת ב-PS3, החלטתי לקחת את השריטה שלי ולהפוך אותה לחריטה.

משום מקום, איכשהו הגעתי למוצר הנ"ל שנמכר באירופה ואפילו לא מצמצתי לרגע וכבר החלטתי שאני הולך לבנות את אותו הדבר בדיוק:

24310260231.jpg

24310260265.jpg

24310260298.jpg

כמו שניתן לראות בתמונה האחרונה, שירטוט יותר טוב ומפורט מזה אי אפשר לבקש, ואין שום בעיה לשום מסגר נורמלי לבנות דבר שכזה - הבעיה שלי מתחילה בעצם עם כסאות הספורט:

אני זקוק לזוג כסאות ספורט (כי אני מתכנן אחד לי ואחד לאחי), מהסוג הכי זול והכי פשוט שיש אבל שעדיין ישמרו על הצורה הספורטיבית הרגילה.

אני לא צריך כסאות של ריקרו או ספארקו או JDM וכו'...אני מחפש את הכי הכי זולים שאפשר למצוא (הכי זול שמצאתי הוא 2000 ש"ח לזוג).

הפכתי את הרשת בחיפושים אחר אתרי יד שנייה, וכלום. הפכתי את הרשת בחיפושים אחרי חנויות אביזרי רכב, ואו שכלום או שיותר מדי יקר. גם את E-BAY חרשתי ולמרות שהמחירים שם טובים, אין שום משלוח לארץ.

הפכתי גם את הפורומים השונים בחיפוש אחר מידע, ולמרות שמצאתי מס' כתבות מעניינות מאוד בנושא, עדיין לא מצאתי ת'כלס מקום שאפשר לקנות בו.

בבקשה, מי שיכול לעזור לי עם מידע על מושבי ספורט מאוד מאוד זולים שמתאימים אני אודה לו מאוד.

אגב, אם זה מעניין מישהו, אז מערכת ההגאים עם הדוושות וההילוכים שישבו על הפרוייקט הזה יהיו של לוג'יטק:

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_3/devices/131&cl=roeu,en

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נימאס!

GT4-זה לא סימולטור!

אפילו לא מיתקרב לסימולטור!

לא יודע מה לגבי GT5...

בקשר לכסא פעם היה למכירה בזאפ.

פורסם

נראה לי שאתה צריך מעט להירגע... אז זה לא סימולטור, הבנתי - מצטער אם פגעתי בך.

ואם אין לך מידע שיכול לעזור לי מלבד לספר לי "שפעם היה בזאפ" - תשמור את ההערות שלך לעצמך.

תודה.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

או!! עכשיו אתה עוזר!!

למרות שזה לא בדיוק מה שביקשתי - זה עדיין נותן לי משהו להשוות איתו עלויות לגבי ההמשך - תודה רבה!

פורסם

שאלה שניה בקשר לPS3.

איזה קנית? גרסא אירופאית? אמריקאית? יפנית? ייבוא רשמי או מקביל? ואם אפשר לדעת כמה עלה לך בסוף ומה הגיע בחבילה.

תודה! :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קניתי את ה-PS3 בצורה הכי פשוטה שיש - אחת מחנויות באג בירושלים, חבילת הסטארטר פאק, גירסא אירופאית בעלות של 4400 ש"ח - בחבילה קיבלתי שלט נוסף (שניים בסה"כ) ועוד שני משחקים מקוריים.

פורסם

סליחה על הודעה שניה ברצף, אבל איכפת לך (JEP) להסביר לי בדיוק מה זה ה-DFP שיש לך?

פורסם

אם אני לא טועה לחברה שמתחרים (מתאמנים) בסופי שבוע יש כסאות

תקנות בוגע לכיסאות אומרות שאחרי שלב מסויים אי אפשר להשתמש בכיסאות (ויש כאלה שעברו עליהם מספיק זמן כדי שהם יגיעו לשלב הזה) אני לא יודע אם בארץ עובדים לפי התקנות האלו

ולכן פשוט נסה לפרסם בפורום ספורט מוטרי בקשה לקבל כסאות כאלה

תזכיר מה השימוש שאתה הולך לעשות בהם, אולי תמצא זוג באקטים "פגי תוקף"

או תמורת תשלום סמלי

שווה לנסות

פורסם

DFP=Driving Force Pro

הגה מצוין(900 מעלות,פורס איכותי בידיוק כמו אצל הG25 רק שאצלו זה 2 מנועים כאלה).

באה מחברת Logitech,עולה בסביבות ה800 ש''ח בזאפ,אבל אני רכשתי בחנות הראשית של החברה ביגלל שעם יקרה משהו "טפו

,טפו טפו" אני יודע למי ליפנות.

פורסם

אז מה מומלץ יותר - מה שיש לך או ה- G25 שאני חושב עליו?

אגב, יש ל- G25 ידית הילוכים שבאה בנפרד, ולא רק הקליקים שנמצאים על ההגה.

פורסם
אז מה מומלץ יותר - מה שיש לך או ה- G25 שאני חושב עליו?

אגב, יש ל- G25 ידית הילוכים שבאה בנפרד, ולא רק הקליקים שנמצאים על ההגה.

כמובן שהG25 מומלץ יותר.

אבל תלוי לאיזה תקציב אתה מיתכוון לירכוש הגה,גם בDFP יש הילוכים אבל לא H...

• תוכן חדש...