Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ויעוץ בקשר לתאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אתמול בסביבות 11 וחצי בלילה שחזתרי לכיוון ביתי הייתי שותף לתאונה.

הנסיבות הן: הייתי בנתיב השמאלי שעוד מכונית לפני, שאר הכביש ריק לגמרי מרחוק אני שם שם שכרגיל הרמזור ירוק מכיוון שבלילה אין כניסה לתוך הישוב אשר הצומת בכניסתו מכיוון שהכניסה הזאת סגורה אז אלא אם כן יש מישהו בנתיב פנייה הרמזור ישר הוא ירוק.

עכשיו, לפתע בהתקרבותי אל הצומת הרכב שלפניי בלם בחוזקה וישר גם אני הוא ברח ימינה ואני אשר ננעלו לי הגלגלים לא הספקתי לעצור ונכנסתי בצד ימין מאחורה ברכב שעצר פשוט באמצע הצומת הנתיב השמאלי מכיוון שהוא לא מכיר את האיזור והסתכל על איזה שלט שכתוב בו השעות של סגירת שאר הישוב הנ"ל.

שאלתי היא האם בכל זאת למרות החוק היבש והמסריח אני אשם כי נכנסתי בו מאחורה או שבגלל שהוא עצר בירוק מלא! ואני מדגיש מלא! אולי זוהי אשמתו?

תודה רבה מראש.

205 GTI.

פורסם

גם אם הוא בלם באמצע איילון כי בא לו להסתכל על הפרסומת החדשה של הבגד ים שתלויה על עזראילי ואתה נכנס בו מאחור כי לא שמרת מרחק אתה אשם ידידי.

בברכה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
גם אם הוא בלם באמצע איילון כי בא לו להסתכל על הפרסומת החדשה של הבגד ים שתלויה על עזראילי ואתה נכנס בו מאחור כי לא שמרת מרחק אתה אשם ידידי.

בברכה.

שטויות.

אני מכיר מישהו שבלם בלימת פתע באיילון, נכנסו בו מאחור והוא יצא אשם.

למה?

כי הוא לא יכול ההי להוכיח שהבלימה היתה מחוייבת המציאות

כי אין חוק שאומר שמי שמאחור אשם.

אתה לא נקי, כי לא שמרת מרחק, אבל בוודאי שלא אשם בתאונה. אתה כן אשם בנסיעה בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לשניכם בהתחלה גם אני אמרתי שלא חשוב מה מו מי אני אשם לפי החוק, אבל התחילו להגיד לי שלא בטוח אני אשם כי הוא עצר, אבל כן כנראה שאני אשם לצערי והלכה משכורת שלמה לעולמה.

שבוע טוב לכולם שלמרו על עצמכם.

205 GTI.

• תוכן חדש...