Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת מסוג clarion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהייתי די נעולה על קניית פאנל מסוג קנווד או פיוניר,הומלץ לי לבחון גם אפשרות לקניית פאנל מסוג clarion

חברה שאני לא כל כך מכיר,אשמח לשמוע תגובות והמלצותץ

פורסם

בהחלט חברה מכובדת, וההמלצה מוצדקת. ישנן עוד חברות חוץ מפיוניר וקנווד. תעשה חיפוש.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
נוכל לעזור יותר אם תציין דגם ותקציב.

בגדול קלריון היא חברה מעולה. אבל לכל חברה יש מגוון דגמים. הדגמים הנמוכים לא תמיד משתלמים.

יואב

מאיפה הוצאת את זה?

היום לכמעט כל קלריון נמוך יש לך : LPF/HPF גם ביציאות הRCA וגם בחיבורים של המגבר הפנימי של הרדיו דיסק.

חיבור AUX מקדימה.

איכות בניה ואיכות קול של קלריון.

מקוריים מגיעים בארץ עם 3 שנות אחריות.

המכשיר הכי נמוך כמעט שזה 376 שעולה 1000 שקל , יש לך כבר 4CH/4V , LPF/HPF , AUX קדמי , חיבור שאפשר לחבר לשלטים מקוריים על ההגה, הכנה לבלוטות', MP3,WMA,מבטל מגבר פנימי , וכל שאר השטויות שיש לפיוניר, קנווד, סוני וכולן , רק שזה קלריון ולא שאר הק*ה.

פורסם

זו המערכת שהרכבתי בהתאם לתקציב שהיה ברשותי:3000 שקל

Morel Dotech MKII 6- רמקולים קדמיים

DB365USB - Clarion- HU

Pioneer TSW306C-סאב

platinum audio USC9980 -מגבר

אשמח לשמוע תגובות והמלצות

פורסם
זו המערכת שהרכבתי בהתאם לתקציב שהיה ברשותי:3000 שקל

Morel Dotech MKII 6- רמקולים קדמיים - 900 ש"ח . סבבה.

DB365USB - Clarion- HU- תקנה כבר את ה 267 החדש יותר טוב ומשתלם ועולה איזה 900 ש"ח.

Pioneer TSW306C-סאב- נייט! תעיף אותו.

platinum audio USC9980 -מגבר- עוד יותר נייט תעיף אותו.

אשמח לשמוע תגובות והמלצות

תקנה לך מגבר יד שניה פה בפורום וסאב אחר וזהו.

לדעתי הייתי כבר הולך על טמפו חדש, ההבדל בינו לבין הדוטק זניח. והמחיר עוד 300-400 ש"ח.

פורסם

מצטער שאני נדחף אבל גם אני עומד לפני קניה של הHU שפותח הדיון הזכיר, ואת ה267 שהצעת לא מצאתי בשום מקום, תוכל לתת אליו לינק לחנות בארץ?

פורסם

בעניין הסאב והמגבר רשמת לא לגעת,אפשר לקבל קצת הסבר למה,ועל מה אתה כן ממליץ ללכת בסדר גודל של המחירים הללו.

שאלה נוספת בעניין הפאנל:מה נותן לי 2 יציאות?

פורסם

אני מתנצל שאני מציק ככה בערב שבת :) אבל אני נמצא ממש לפני קניית מערכת ואם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח

פורסם

הסאב ידוע כאחד שכל מי שקונה רוצה להחליף. הסיבה היא, שהוא מורח בצורה מטורפת, ואנשים נופלים בפח מביקורות של זאפ (תעשה לעצמך טובה ותתעלם מהן, מי שכותב אותן חסר כל הבנה בתחום) ומהמותג ה"אובר-מנופח" בשם פיוניר. פיוניר לא רעים, אבל סאבים שלהם פשוט גרועים. מציע לך לחפש סאב יד שנייה ב500-600 ש"ח, פניקס גולד אוקטן ZR ורוקפורד P2 יכולים להתאים לך. המגבר חלש. תקרא קצת את הפורום, תעשה חיפוש על מגברים עד 1000 ש"ח, ותראה כמה אפשרויות יותר טובות.

פורסם

אני בעיקרון לא מחפש מערכת שהולכת להרעיד את העולם

רוצה משהו סביר שימעו כמו שצריך...

בעניין הפאנל אני חוזר על השאלה:שתי היציאות למה הן משמשות?

פורסם

על תדאג, אתה לא תרעיד את העולם. חוץ מזה, מעטים כאן מחפשים את זה. לגבי היציאות - אם מדובר בHU שיש לו שליטה על סאב - זוג יציאות יחוברו לסאב וזוג - לקומפוננט. אם יש לך לציאה אחת, אתה יכול לפצל אותה, אבל לשלוט על סאב בנפרד מהקומפוננט לא תצליח, וזה מאוד מומלץ. נניח שהחלפת דיסק, והסאב החליט להשתלט לך על כל המוזיקה, והוא דומיננטי הרבה יותר ממה שאתה רוצה. עם שליטה על סאב אתה יכול להרגיע אותו בשנייה, בלי - הדרך היחידה זה לעצור בצד ולהתחיל לשחק בגיין של המגבר. בקיצור, אופציה מאוד חשובה.

פורסם

שלילי. מגבר לא איכותי. על תבחר מגברים לפי "אני רוצה כמה שיותר הספק בכמה שפחות כסף". אם אתה רוצה מגבר שלא ישרף לך אחרי שבוע, לא ישרוף רכיב אחר,לא יגרום לרעשים במערכת, יתחמם, ועוד הרבה בעיות - תקנה מותג, ואם אתה לא יכול - תקנה יד שנייה. בשביל דותק אתה צריך מגבר של 100-80 וואט לערוץ (וואטים אמיתיים, לא של רדבוקס). דובר על זה המון. חיפוש.

• תוכן חדש...