Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחשוב טוב מה אתה עושה עם הכסף שלך.

המטרה העיקרית זה לרכוש נסיון במסגרת תחרותית. זה לא משנה איפה אתה עושה את זה, אתה צריך ללמוד איך להתנהג על מסלול עם אנשים אחרים, להבין איך סטאפ מסויים משפיע על כלי הרכב התחרותי שלך, לדעת איך להעביר את כל זה לצוות שמסייע לך וכו'.

קארטינג זה מענה טוב.

בכל אופן, זה לא אמור להפריע לך לעשות עסקים ולהרוויח כסף.

בסופו של דבר, כמה זמן כבר מקדישים לזה? כמה סופי שבוע בחודש? אתה לא הולך להתחרות כל שבוע או להתאמן כל יום.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
תחשוב טוב מה אתה עושה עם הכסף שלך.

המטרה העיקרית זה לרכוש נסיון במסגרת תחרותית. זה לא משנה איפה אתה עושה את זה, אתה צריך ללמוד איך להתנהג על מסלול עם אנשים אחרים, להבין איך סטאפ מסויים משפיע על כלי הרכב התחרותי שלך, לדעת איך להעביר את כל זה לצוות שמסייע לך וכו'.

קארטינג זה מענה טוב.

בכל אופן, זה לא אמור להפריע לך לעשות עסקים ולהרוויח כסף.

בסופו של דבר, כמה זמן כבר מקדישים לזה? כמה סופי שבוע בחודש? אתה לא הולך להתחרות כל שבוע או להתאמן כל יום.

מסכים איתך קארטינג זה מענה טוב לרכישת נסיון

אבל אין טעם לכל זה

אם זה ייעצר בשלב שבוא סתם לדוגמה עוברים מפורמולה רנו לשלב מתקדם יותר ויקר יותר !

אז לפי דעתי איך שאני מסתכל על זה אין טעם לשלבים המוקדמים כשה לא אפשרי שיהיה לזה המשך מסיבות כלכליות

הדבר הכי הגיוני זה לדאוג לכסף קודם כל אחר כך כל השאר

פורסם

אם תדאג קודם כל לכסף, ולא תעשה שום דבר בדרך, עד שיהיה לך את הכסף,

אתה תהיה מבוגר / חסר ניסיון / חסר יכולת נפשית / פיזית להתחרות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אז לפי דעתי איך שאני מסתכל על זה אין טעם לשלבים המוקדמים כשה לא אפשרי שיהיה לזה המשך מסיבות כלכליות

סלח לי, אך זה נראה כאילו שאתה חושב על הספורט הזה רק בצורה כלכלית, אז עדיף מראש שתוותר! כל עוד זה לא מגיע מתשוקה פנימית לתחר ובעיקר לחיות את המתח וכל מה שמסביב מבחינה תחרותית - עדיף לך להשקיע את הכסף הזה במקומות אחרים.

אם לא תנסה - לא תדע אף פעם!

צר לי על הישירות - אבל ככה זה נראה מהתגובות שלך.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
למיטב הבנתי הכוונה שלו הייתה שלא יהיה מספיק מימון לתקופה ממושכת לכן הוא מעדיף לנסות לצבור ממון מראש.

זאת בדיוק הכוונה שלי

להיות מוכן מראש תקציבית לכל שלב

• תוכן חדש...