Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה ידנית 04 בתקציב 55-60K שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מזה זמן אני עוקב אחר הפורום ומאוד נהנה לקרוא אחר התגובות השונות

אני מחפש אוטו משפחתי בתקציב של 55-60 אלף שמה שחשוב לי זה בעיקר אמינות, בטיחות, ויוקר טיפולים

צמצמתי את החיפוש שלי לפוקוס ואימפרזה ויש אפשרות שארכוש אימפרזה ידנית 04 פרטית ראשונה. אני מודע לנקודות החולשה של האימפרזה אך איני יודע איך האימפרזה הידנית לעומת האוטומט, מהם נקודות החוזק והחולשה ?

תודה

פורסם
שלום לכולם

מזה זמן אני עוקב אחר הפורום ומאוד נהנה לקרוא אחר התגובות השונות

אני מחפש אוטו משפחתי בתקציב של 55-60 אלף שמה שחשוב לי זה בעיקר אמינות, בטיחות, ויוקר טיפולים

צמצמתי את החיפוש שלי לפוקוס ואימפרזה ויש אפשרות שארכוש אימפרזה ידנית 04 פרטית ראשונה. אני מודע לנקודות החולשה של האימפרזה אך איני יודע איך האימפרזה הידנית לעומת האוטומט, מהם נקודות החוזק והחולשה ?

תודה

מישהו ? ?

פורסם

הידנית, באופן טבעי, תהיה הרבה יותר חסכונית ויותר זריזה מהגרסה האוטומטית. הרווח כולו שלך גם אם תצטרך להתפשר במחיר בזמן מכירת הרכב.

שוק הרכב הישראלי בונה תמיד על משפחתית-קומפקטית-1.6-אוטומט-מזגן, עם מכונית כזאת ידנית שווה שתנסה להוריד במחיר - זה עובד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הידנית, באופן טבעי, תהיה הרבה יותר חסכונית ויותר זריזה מהגרסה האוטומטית. הרווח כולו שלך גם אם תצטרך להתפשר במחיר בזמן מכירת הרכב.

שוק הרכב הישראלי בונה תמיד על משפחתית-קומפקטית-1.6-אוטומט-מזגן, עם מכונית כזאת ידנית שווה שתנסה להוריד במחיר - זה עובד.

איציק

תודה

ההורדה במחיר נלקחה בחשבון

• תוכן חדש...