Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונקטורים RCA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג קונקטורים איכותיים ולא זבל סיני כמו שמוכרים ברוב החנויות? (אני מתכוון בארץ באיזור ראשל"צ/ת"א/רחובות) אני לא מתכוון לבצע הזמנה מחו"ל כי אני צריך את זה ממש בימים הקרובים.

איפה קונים? איזה? ומה העלויות?

תודה.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

בראשון לציון יש לך את בית הקיטים ברחוב רוטשילד 39 (הוותיקים של ראשון מכירים את המיקום בתור סמטת המוסיקה)

ואת ח.מ אלקטרוניקה בהרצל 100.

אני מניח שהמחירים יהיו דומים אך אינני יודע מה יהיו.

מתוך היכרות רבת שנים אבי ושלי , בועז מבית הקיטים יוכל לעזור לך מאוד ולייעץ בהרבה דברים. יש לו סחורה טובה

ותוכל בקלות למצוא אצלו מחברי RCA מוזהבים.

בועז מומלץ.

אגב - אם תצטרך עוד דברים חוץ ממחברי RCA אז תאמר, כי ישנם דברים שקשה למצוא בראשון ותצטרך לתת קפיצה לת"א אז שנדע להמליץ מעבר.

פורסם

עם רכיבים כמו שיש לך , עדיף שתיסתפק בזבל סיני :lol::lol::lol::wink:

תראה , בדרך ככל יש רכיבי כאלו בחניות של ציוד הגבר של תקליטנים וכאלו,

לדוגמה, בנתניה ב 2 החנויות שאני מכיר (שניראה לי שהם היחידות באיזור) לאחת יש מחברים של רוקפורד ולשני כל פעם יש סחורה אחרת כגון סטינגר, מאנסטר, ויוינקו, אדקום

אז אני מאמין שחנויות כאלו במקומות אחרים בסך הכל קונים מאותו ספק ציוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות :)

יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת כשאני קונה אותם? מה ההבדלים העיקריים? מה עושה אחד ליותר טוב מהשני? האם יש חומר מומלץ יותר או פחות? כסף, נחושת?

מה קורה בכל הבלאגן הזה? :D

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אתה מתכוון לייצר כבלי RCA לבד שיעברו מה-HU למגברים מאחורה?

אם כן - באילו חוטים אתה משתמש - פה אתה צריך להקפיד שיהיו מסוככים ושזורים.

לעניין המחבר - כל קונקטור הכי פשוט יעשה את העבודה אך קח בחשבון שהזולים יהרסו מהר

אם תוציא ותכניס הרבה פעמים את המחבר. ההברגות בפלסטיק וכו'

המלצתי - קנה מחבר שייראה לך מאסיבי וטוב. ישנם מוזהבים מאסיביים ומצויינים.

פורסם

בתחנה מרכזית אצל בלצר תמצא את כול סוגי המחברים שאתה צריך

מה RCA פשוטים מפלסטיק ועד כאלה ממתכת ברמה גבוהה

מחירים שקל בערך לפשוטים 6 שקל ליקרים

פורסם

תחפש קונקטורים של נויטריק! מחברים מצויינים. כל החברות ההגברה משתמשות במחברים שלהם.

עדיף קונקטור עם חלק חיצוני מחרסינה או פלסטיק איכותי. בגלל מתכות שיש ברכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
קודם כל תודה רבה על התגובות :)

יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת כשאני קונה אותם? מה ההבדלים העיקריים? מה עושה אחד ליותר טוב מהשני? האם יש חומר מומלץ יותר או פחות? כסף, נחושת?

מה קורה בכל הבלאגן הזה? :D

נחושת הוא החומר המוליך והקל, הטוב ביותר. (למה חברת חשמל משתמשת בנחושת על עמודי החשמל? כי זה קל, ומוליך כמו שצריך!). צפה פגיעה בכיס...

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

ומה קשור נחושת? אתה מכיר קונקטורים עשויים מנחושת? לא למה? כי זאת מתכת יחסית רכה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

כן. אני מכיר קונקטורים מנחושת. עשיתי הזמנה מיוחדת, והם הגיעו לי תוך שבוע, והם מה שמחבר לי את כל החיבורים של מערכת הקולנוע הביתי. תתפלא לשמוע...:wink:

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

בלצר אלקטרוניקה תחנה מרכזית חדשה - אתה יכול לקנות קונקטורים מוזהבים עם נעילות גם לקבל וגם למחבר עצמו.

הקונקטור עולה 15 שקל והוא קונקטור מקצועי לכל דבר.

ברגע שאתה נועל אותו על המקום שאליו הוא מתחבר (מגבר או HU או כל דבר אחר) אתה תצטרך לתלוש אותו מהמקום אם אתה לא תפתח את הנעילה וסביר להניח שהוא יתלש עם חלק מהמגבר.

מחבר מעולה.

אם אתה רוצה לקנות מחברים של מונסטר וכדומה - פשוט תקנה כבל מוכן בחנויות סטריאו איכותיות - לדעתי, אם אין לך מערכת שמצדיקה עמידה בכאלה סטנדרטים - המחבר ב15 שקל פשוט יעשה את אותה העבודה והוא מקצועי לחלוטין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כן. אני מכיר קונקטורים מנחושת. עשיתי הזמנה מיוחדת, והם הגיעו לי תוך שבוע, והם מה שמחבר לי את כל החיבורים של מערכת הקולנוע הביתי. תתפלא לשמוע...:wink:

OK. למדתי משהוא. תשלח לי בבקשה קישור לקונקטורים האלו.

ואגב זהב מוליך יותר טוב. (לפי זכרוני)

פורסם

אולי הוא התכוון/חושב/חשב/הוטעה/טועה שהם מצופי נחושת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

http://www.vhaudio.com/connectors-rcaxlr.html

נחושת/זהב/כסף.. מה שתרצו, רק כמה תשלמו עבור זוג פלאגים. לי זה קצת OVER BUDGET :)

נחפש במחוזותינו פלאגים סבירים. עוד המלצות ותובנות יתקבלו בברכה..

• תוכן חדש...