Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל ששמעתי את זה ואת זה ועוד כמה

כדאי HERTZ - המורל עדיין טוב

אם אתה יכול להתגמש (או להמתח :mm_wink:) עדיף ההרץ

אם לא - גם בחירה טובה!

מגבר - תחפש משומש 4 ערוצים עד 800 ש"ח

500 ש"ח התקנה

והגעת לאותו סכום בערך

לכן זה הסט-אפ המומלץ לאיכות מירבית במינימום מחיר

ושלא תטעה - האיכות היא ברמה מאוד גבוהה (וגם עוצמה לא חסר בכלל :mm_wink:)

דבר עם תומר - הוא יעשה לך מחיר מיוחד

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה על ההצעה מההצעה שלך אני מעוניין בפנאל של פיוניר(שמעתי עלוי שהוא אחלה מכשיר) אבל לפני שאני היה סגור עלוי אני יחכה לעוד הצעות.

לגבי רמקולים אני לא יודע אם אני קונה את הרמקולים של פיוניר בלי מגבר איך זה היה זה היה מספיק חזק העוצמה?

כרגע, יש לי מערכת של פיוניר באוטו - וזו אחת המערכות הטוות ביור שהיו לי בכל הרכבים שלי עד היום.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

זה, נהדר! כשאתה אומר מערכת אני מבין שאתה מדבר על ה HU. הבחור בשרשור, לא צריך HU. אבל אתה צודק, אין על פיוניר. התגובה שלך בעצם, תרמה המון לשרשור הזה.

פותח השרשור - אני מבין שהחלטת על הקומפוננט על בליינד, או ששמעת אותם. ANYWAY אם זה הימור - אז הפולס זה הימור לא רע, למרות שתמיד תמיד תמיד מומלץ לשמוע את הרמקולים שאתה קונה. תחשוב על זה ככה, אפילו אבטיח אתה מנסה לשמוע לפני שאתה קונה :-P.

לגבי המגבר, תשתדל להביא מגבר של 4 ערוצים - ישאיר לך אופציה עתידית לשים סאב, מה שישלים לך את המערכת באופן מושלם. לסאב אין תחליף, אבל תוכל לנסוע בלעדיו בהתחלה. אפשר להביא סאב חדש ומצוין בכ 600 ש"ח או אפילו פחות (לעתיד).

לדבי התקנה - אל תחפש חאפר שיעשה לך בזול, התקנה טובה = הרבה זמן = כסף עבור שעות העבודה של המתקין. תלך לאחד המתקינים המומלצים (תומקאר למשל), אולי יעלה לך קצת יותר, אבל אתה תהיה שקט שעשו לך עבודה טובה.

מה ששאלת לגבי החלונות שלא נסגרים אחרי הבנייה, אני מאמין שמתקין טוב ידע למצוא לך פתרון הולם. הכי טוב זה שתדבר עם המתקין על כל הפרטים לפני שאתה בא.

שיהיה בהצלחה, אם יש עוד שאלות אל תתבייש. כדאי לשאול עכשיו ולא להצטער אח"כ.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
פותח השרשור - אני מבין שהחלטת על הקומפוננט על בליינד, או ששמעת אותם. ANYWAY אם זה הימור - אז הפולס זה הימור לא רע, למרות שתמיד תמיד תמיד מומלץ לשמוע את הרמקולים שאתה קונה. תחשוב על זה ככה, אפילו אבטיח אתה מנסה לשמוע לפני שאתה קונה :-P.

יואב

לגבי המורל פולס שבחרתי לא שמעתי אותם אף פעם אבל שמעתי מחברים ואנשים בפורום ובזאפ שהוא אחלה מכשיר לכן אני הולך עלוי והמחיר שלו יחסית זול אם יש לכם הצעה למשהו אחר שהוא יותר טוב אבל במחיר זול אז תציעו לי.

ולגבי מה שאמרה על האבטיח שאפילו אבטיח אני מנסה לשמוע לפני קנייה זה נכון רק אני לא שומע אותם לפני קנייה אני שומע אותם לפני מכירה למה אני עובד בסופר בתור ירקן ואני מוכר אבטיחים אז לפני שאני מוכר אני שומע את הצליל של האבטיח ולפי זה יודע אם האבטיח טוב אותו הדבר אני יעשה לגבי הרמקולים לפני שאני יקנה אני ישמע אותם ורק אחרי זה יקנה.

אבל הדבר היחיד שיש לי כרגע בעיה הוא מגבר אני לא יודע איזה מגבר של 4 ערוצים להתאים לקומפוננט של מורל פלוס שאני רוצה יש לכם הצעה למגבר במחיר כמה שיותר זול שאפשר אבל שהיה טוב ומתאים??

ושוב תודה לכל אלה שעזרו לי והסבירו לי הכל עזרתם לי הרבה!

פורסם

אל תלך על שום קומפוננט לפני ששמעת אותם!

שמעת - לא בגלל שאנשים המליצו

טעיתי כמוך בהתחלה שהלכתי על דברים מומלצים בלי לדעת

בגלל שזה כול כך מומלץ - חייב שיהיה טוב!

טוב זה היה - אבל ברגע ששמעתי כמה אחרים באותו טווח מחיר (במקרה שלי ההרץ)

הצטערתי,מאוד הצטערתי שלא הייתה לי הסבלנות לבדוק דברים לעומק ובלי לחץ

ולקבל תוצאה חלומית באותו המחיר

המורל רכים - יש כאלו שאוהבים מאוד - יש כאלו שלא סובלים אותם

הפוקל מצד שני - חדים מאוד בדיוק כמו באותו המקרה כמו המורל - יש ויש

ההרץ לדעתי נותנים את שני העולמות עם צליל פתוח ויפה יותר

אני חושב שעל מנת שתקבל אמת מידה נכונה תשמע את שלושת הסטים האלו שמייצגים את סוג הסאונד שיתחבר לך הכי יפה

אחרי שתשמע הכיוון יהיה יותר ברור

ואז נראה מה הלאה

אתה עובד קשה מן הסתם וחבל ללכת על משהו ואחרי כמה זמן לשמוע סט אחר (שהמליצו לך עליו באותו מחיר) ולהתאכזב ולגלות שיכולת לקבל יותר

תתחיל בסטים האלו - אני מאמין שיתנו לך אמת מידה

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני מסכים עם אלעד.

כל הסטים שהוא הצליץ לך, הם טובים כולם טובים, אבל עם אופי צליל שונה. אתה חייב בעצמך להחליט מה אתה אוהב יותר. (למשל, צליל חדים מול צלילים רכים). מה שאני אומר לך במילים קשה להבין. אתה חייב לשמוע, להבין פחות או יותר מה האופי של כל רמקול (או יצרן) ואז להחליט מה עושה לך את זה.

הבנתי שהפנמת כבר שאתה צריך לשמוע לפני הקנייה וזה טוב!

רוב המגברים יתאימו למורל פולס. מה שחשוב שיהיה מגבר אמין, עם בערך 60 RMS לערוץ וצפונה, שיוכל לתמוך גם בשידרוגים עתידיים. הציעו לך JBL מיד שנייה - הוא טוב. רוצה חדש? יש כל מיני מגברים זולים שעושים עבודה טובה. אני לא רוצה לזרוק שמות לאויר סתם. תעשה חיפוש על מגבר 4 ערוצים עד 1000 ש"ח. אני מאמין שתמצא משהו.

נ.ב

סתם זרקתי דוגמא של אבטיח, לא יודע, זה הדבר הראשון שקפץ לי. כל מלאכה מכבדת את בעליה:wink:. אבל רמקולים, מעצם תפקידם להוציא צליל, אז כדאי לבדוק באמת מה הם מוציאים לפני הקנייה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תודה על ההמלצות שלכם עזרו לי המון אני באמת ישמע כמה סטים לפני שאני יבחר אני אסע לתומר מתוקאר וישמע כמה סטים ורק אחרי זה יבחר את מה שמתאים לי.

בכל מקרה תודה רבה לכם עזרתם והסברתם לי המון

• תוכן חדש...