Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כן מה כדאי לי בתקציב של 1500 קומפוננט או רמקול רגיל (אל תשכחו שצריך שישאר לי כסף לרדיו דיסק ,מגבר אולי אני לא יודע אם צריך וכדאי לי לרמקולים שאני יבחר ,וכסף להתקנה של הכל)

נ.ב

וסליחה שאני מגיב שתי הדעות ברצף פשוט לא הצלחתי לערוך את ההודעה הקודמת שלי

פורסם

ב1500 ש"ח יש שני אפשרויות טובות במצבך

ללכת על HU יש שניה ברמה טובה\מכשיר חדש פשוט יותר שיעשה את העבודה

עד 700 ש"ח בערך

קומפוננט חדש עד 600 ש"ח\משומש יש גם בפחות

והשאר התקנה

אפשרות שניה

להשאר עם הHU (רדיו דיסק) הנוכחי

את הכסף שתכננת לשים על HU תשים על מגבר 4 ערוצים (המלצתי לך מקודם איזה)

קומפוננט יד שניה בזול (350 ש"ח ראיתי גם)

והשאר התקנה (כ500 ש"ח)

וכך גם תקבל תשתית מוכנה לשדרוגים עתידיים

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אוקי הבנתי עכשיו אני רק רוצה לדעת מה אני יכול להכניס בגדול שקיים.

אז יש לי סזוקי בלנו 96 מאחורה נכנס רמקול 6.5 אינטש ומקדימה בדלת נכנס רמקול 5.25 אבל ממה שקראתי בפורום אפשר גם להכניס 6.5 אם עושים הגבה ומוסיפים דיקט.

ועוד דבר כרגע יש לי רדיו דיסק של סוני דגם XR-C202MK2 שהוא מוציא 22Wx4 שמחובר לצ'נגר דיסק של סוני אז בבקשה תגיד לי עכשיו מה כדאי לי לעשות להחליף את הרדיו דיסק ולקנות חדש?

ואיזה רמקולים יתאימו לי וכדאי לי לגודל שקיים אצלי ברכב ולתקציב שיש לי

(כרגע אני חושב על קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו שאני יתקין מאחורה אבל בדלת מקדימה אין לי מושג מה לעשות ואיזה רמקולים כדאי לי שם)

ושוב תודה רבה על העזרה!

פורסם

מקדימה תבצע בניה ותשים את מורל פולס.

מאחורה תוותר על הרמקולים, יותר טוב על הכסף הזה תקנה מגבר+סאב.

רדיו דיסק תשאיר בנתיים, תחליף אחרי שיהיה כסף.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
מקדימה תבצע בניה ותשים את מורל פולס.

מאחורה תוותר על הרמקולים, יותר טוב על הכסף הזה תקנה מגבר+סאב.

רדיו דיסק תשאיר בנתיים, תחליף אחרי שיהיה כסף.

אתה מתכוון שאני ישים את קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו מקדימה בדלתות

ומאחורה לא להשים בכלל רמקולים??? אני אישית מעדיך להתקין אותם מאחורה ולא מקדימה

ויש בכלל הבדל בין התקנת הרמקולים מקדימה והתקנה מאחורה אם כן במה?

פורסם

קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו תתקין מקדימה ומאחורה לא צריך רמקולים.

אם תראה שחסר לך תוסיף בעתיד, כולם יגידו לך שמאחורה לא צריך.

הבמה הקידמית הכי חשובה! לכן, מקדימה רצוי לשים רמקולים טובים וברמה גבוהה יותר, חזקים ומאחורה קצת יותר חלשים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
אני אישית מעדיך להתקין אותם מאחורה ולא מקדימה

ויש בכלל הבדל בין התקנת הרמקולים מקדימה והתקנה מאחורה אם כן במה?

למה אתה מעדיף לשים אותם מאחורה, מה השיקולים שלך?

בוא אני אשאל אותך שאלה. אם אתה הולך להופעה, אתה עומד עם התחת לבמה?

ועוד אחד: אתה בדרך כלל נוסע ברכב במושב האחורי ויש מישהו אחר שנוהג לך?

יואב

יואב :arrow:

פורסם
למה אתה מעדיף לשים אותם מאחורה, מה השיקולים שלך?

בוא אני אשאל אותך שאלה. אם אתה הולך להופעה, אתה עומד עם התחת לבמה?

יואב

חח ***חחח היא לא מילה תקנית, קרא את כללי הפורום*** אההתי את מה שאמרתה.

פשוט אם אני רוצה להתקין את הרמקולים בדלת אני צריך לעשות הגבה וכו' ופשוט רצית למנוע את זה אבל אם אתם אומרים אז אני יתקין אותם מקדימה.

עכשיו עוד דבר אם אני מתקין מקדימה את המורל פולס אני יכול להשאיר מאחורה את הרמקולים הקיימים אצלי?

רמקולים 2WAY של פיוניר דגם TS-G1630 בעוצמה של 80W???

פורסם

ההגבהות, הן לא משהו מסובך לעשות. מתקין נורמאלי ומיומן אמור לבצע את זה בלי להסתבך יותר מדי. תשים קומפוננט סביר מקדימה - תאמין לי אתה תהנה מצליל טוב יותר ונכון יותר ברכב שלך. המוסיקה תבוא אליך ("לפנים") ולא מאחוריך.

אין שום בעיה להשאיר את הרמקולים האחוריים. אני ממליץ לך לחבר אותם למגבר של ה HU בלבד, אם הם כבר שם, אין שום סיבה להוציא אותם. כשתתקין את המערכת תגיד למתקין שאתה רוצה לחבר את הרמקולים האחוריים ל HU ותוודא שאופציית ה FADER זמינה ועובדת. ככה תוכל להחליש אותם לגמרי או לתת להם טיפה ווליום במידה ותרצה גם קצת צליל שימלא לך את חלל הרכב.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

בדיוק (ואפילו יותר) כשאומרים שתמונה שווה אלף מילים

שמיעה שווה אלף הסברים

גם אני הייתי במצבך והסתמכתי על אנשים וחברים שניסו לעזור אבל לא ידעו בדיוק :mm_wink:

קח יום חופש

תתאם בטלפון עם אחד המתקינים המומלצים פה (תבקש לשמוע ברכב כולשהו)

ותחזור עם חיוך :mm_wink:

תהנה

אלעד

פורסם

אוקי תודה על העזרה!

אז מקדימה אני מתקין קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו מאחורה אני משאיר את הרמקולים שיש לי של פיוניר ומשאיר אותם מחוברים כמו שהם לרדיו דיסק וקונה מגבר שהיה מחובר רק לקומפוננט מקדימה עכשיו רק תמליצו לי על המגבר שיתאים לי לקומפוננט של מורל פלוס

ועוד דבר איפהה אני יכול למצוא מתקין(באזור תל אביב) שיעשה לי את כל זאת כמו שצריך ובזול כמה שאפשר ??

ועוד שאלה שמעתי שהם עושים מקידמה בדלתות הגבה לרמקולים בסזוקי בלנו זה לא נותן לחלון לסגר עד הסוף זה נכון???

פורסם

תוםקאר במושב רינתיה (ליד פ"ת ונחלים)

תומר בעל הבית - בחור נהדר ומקצועי!

כדאי ומומלץ ללכת על הJBL 75.4 חדש כולל התקנה ב1500 ש"ח (המחיר הנמוך בזאפ אגב ללא התקנה)

קומפוננט HERTZ DC כ800 ש"ח - אבל לאחר ששמעתי אותו - תענוג (וזו עוד הסדרה הנמוכה)

על הסאב עוד נדבר בעתיד :mm_wink:

אתה תהיה מאוד מאושר!

WWW.TOMCAR.CO.IL

אלעד

פורסם
תוםקאר במושב רינתיה (ליד פ"ת ונחלים)

תומר בעל הבית - בחור נהדר ומקצועי!

כדאי ומומלץ ללכת על הJBL 75.4 חדש כולל התקנה ב1500 ש"ח (המחיר הנמוך בזאפ אגב ללא התקנה)

קומפוננט HERTZ DC כ800 ש"ח - אבל לאחר ששמעתי אותו - תענוג (וזו עוד הסדרה הנמוכה)

על הסאב עוד נדבר בעתיד :mm_wink:

אתה תהיה מאוד מאושר!

WWW.TOMCAR.CO.IL

אלעד

מגבר ב 1500 שקל (כולל התקנה) לא ישאר לי כסף לכל השאר יש מגבר במחיר יותר זול כדאי שישאר לי כסף להתקנה ולקומפונט?

ולמה המלצתה לי על קומפוננט?? אני הרי רשמתי לך למעלה שאני הולך על קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו שעולה בסביבות ה 600 שקל בזאפ

• תוכן חדש...