Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם למישהו ידוע על תקלה נפוצה במדחס המזגן בפאסאט החדש, דגם 2005? חיפשתי recalls ולא מצאתי אחד בנושא המזגן. האם מישהו מכיר תופעה של בעיות במדחס?

תודה

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

1. הסיכוי שתמצא RECALLS למדחס מזגן במידה וקיים שואף לאפס מכיוון שהמדחס לא נחשב לרכיב בטיחותי והיצרן לא ממהר לפרסם RE לבעיות מסוג זה.

2. לפעמים היצרן מפרסם מידע רק לייבואני הרכב ולא להפצה לגורם שלישי

למה אתה חושב שיש בעיה במדחס ? כמה עשה הרכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

המדחס התקלקל לחלוטין - המזגן לא פועל - התקלה זוהתה גם ע"י בדיקת איש מקצוע, זאת לאחר 24 א' ק"מ בלבד. נראה מוזר מאוד לאוטו בעל ייחוס טוב כזה..

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

הסיכוי שהמדחס החזיר את נשמתו לבורא לאחר 24K שואף לאפס גם מהסיבה שהמדחסים המותקנים ברכבי VW הם תוצרת Sanden ברובם.

בכול מקרה במידה ומותקנת ברכב שברשותך מערכת בקרת אקלים אזי את חייב לבצע איבחון ממוחשב במוסך בעל ציוד איבחון.

איזה כייף לי :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בצי הרכב שאני מנהל יש לי 2 ג'טות ובשניהם הוחלף מדחס באחריות לאחר 35000K

אבל אולי הכול ברכב ענין של מזל.

לא ינתן מידע כזה על ידי היצרן היות והנושא הוא לא בטיחותי.

• תוכן חדש...