Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המד תקוע כלפי מעלה סביר שיש קצר בין החוט של הסנסור חום מנוע לגוף הרכב , נתק את הסנסור - אם מד החום עוד מראה טמפרטורה גבוהה סימן שיש קצר במסלול של החוט - אם המד נופל בניתוק - תחליף סנסור .

פחות סביר אבל גם יכול לקרות זה שהמד עצמו לא תקין - את האופציה הזאת תבדוק אם 2 הקודמות לא עבדו .

פורסם

האם הבעייה ברכב שאתה מתכוון לקנות ?

כדאי לוודא שאין בעייה של התחממות "אמיתית" שלא נראית בגלל המחוג התקוע לפני שאתה סוגר משהו.

פורסם

את הרכב כבר קניתי. :) חמודה הפיאסטה הזאת.

בעיות התחממות אין. המאוורר עובד, מפלס המים תקין.

ועכשיו לתקלה: המד תקוע תמיד מעל לקו האדום, גם כאשר הרכב לא מונע וללא מפתחות בסוויץ.

זה שולל את האפשרות של החיישן, נכון?

פורסם

לא תמיד - מדובר ברכב ישן ויכול להיות שהוא עבר כמה קומבינות חשמליות במהלך חייו - ושמד הטמפרטורה לא עובר דרך סוויץ

נתק מצבר בשביל להיות בטוח ...

פורסם
לא תמיד - מדובר ברכב ישן ויכול להיות שהוא עבר כמה קומבינות חשמליות במהלך חייו - ושמד הטמפרטורה לא עובר דרך סוויץ

נתק מצבר בשביל להיות בטוח ...

צודק, חשבתי על לנתק מצבר ולהיות בטוח. אין לי זמן כרגע לזה אז יום ראשון יבדק ויעודכן.

תודה :)

פורסם

תתחדש אבא'לה... :-D

וויתרת על החלום הצרפתי, פיאסטה זה גם לא רע.

האם מדובר על משהו מיוחד או רגילה מהשכרה :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אההה, הרמן הרמן....

שמע, הגעתי למסכנה שאני לא משלם לאיזה ילד מצפון ת"א 10 אלף ש"ח בשביל ראלי שהוא וכל החברים שלו זיינו במשך כמה חודשים. פשוט נמאס לי מזה, זה נהיה מגעיל. הרכבים טחונים, אין אחת שמורה ואין אחת מזויינת. זה רכב "ספורטיוי" וקונים אותם בדרך כלל ילדים מתלהבים. כמובן שאין מה להשוות את הרכב הקודם שלי לפיאסטה שנת 90, אבל המחיר היה נחמד.

עכשיו אני יכול ללכת בשקט לכל מקום בלי לחשוב איזה כנפון יורידו לי הפעם או איזה טמבל ינסה לגנוב לי את המערכת.

אני מרוצה מאוד מהפיאסטה, למרות שלא נסעתי עליה הרבה. היא כמו צעצוע, 4 הילוכים, מנוע 1.1 ורעש כמו שרק פיאסטה יודעת לעשות :) חמודה...

פורסם

טוב עדכון:

1. כאשר המצבר מנותק, המד עדיין למעלה.

2. פירקתי את לוח המחוונים וראיתי שהמד מקבל 3 מגעים: +,-,חיישן חום. הפלוס והמינוס משותפים למד הדלק, אז הם בסדר.

הבעיה במגע המגיע מחיישן חום. בדקתי את המגעים שבקונקטור המחוונים לקצר והוא מקצר לאדמה. ( בגלל זה הוא במקסימום )

3. כאשר אני בודק קצר מהצד של החיישן החום - יש קצר, אם הלוח מחוונים אינו מחובר - אין קצר. זה אומר שהמד תקול או בגלל שהוא במקסימום אז הוא מקצר?

4. בדקתי התנגדות חיישן החום בבית טרמוסטט, אין. הוא לא מקצר לגוף והוא ללא התנגדות - נתק. זה אומר שהוא כבר דפוק, לא?

5. איך המאוורר עובד אם חיישן חום לא תקין? יש עוד חיישן חום מתחת לסעפת יניקה והוא מחובר לESC. החיישן הזה מראה התנגדויות לפי הטמפ.

6. בבית הטרמוסטט יש קונקטור לחיישן טמפ מים, מממנו יוצא חוט דק שמתברג לתוך בית התרמוסטט עם קפיץ קטן. הוא נקרע לי היום, מה זה? מאיפה קונים ?

אני מתחיל להתבלבל. :)

תודה לעוזרים

פורסם

מתעלק על השירשור...

מד חום תקוע בrs2000 עשיתי מעקף עם חוטים השעון עבד, שמתי יוניט חדש מאריזה (תחליפי) והבעיה עדיין קיימת, האם קיים מצב שזה בגלל היוניט התחליפי?? מה השוני בין התחליפי למקורי זה אמור לעבוד למיטב הבנתי??

Honda hornet 600

פורסם

אם אני מזהה את זה נכון מהתמונות, מישהו שינה את החיבורים ו"התעלק" על חיישן החום המקורי, והבריז והרכיב חיישן לא מקורי במקום אחר (נראה בתמונה האחרונה שלך - אני טועה? לא מזהה את החלק של המנוע שזה מוברז אליו, אם זה זה). אותו מישהו, כנראה, חיבר את החוטים של מד החום במעקף על הסוויץ'. קומבינות מחורבנות שעושים האנשים בד"כ כשיש נתק \ קצר \ בעיות בצמה המקורית.

תבדוק, מה לא תקין בחיישן החום המקורי (אולי מד חום של פיאסטה הוא חיצוני ללוח ולא מקורי גם הוא?במקרה כזה, תבריג החוצה את שאריות החיישן ותלך עם זה לחנות חלפי רכב, לחפש אחד כזה), ותעבור על כל החוטים, תבנה את הצמה של חיישן החום מחדש.

• תוכן חדש...