Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דריפטים על שלט רחוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא לא היחס כוח\משקל- הבעייה היא ההיגוי החד מאד שיש למכונית על שלט לעומת 900 מעלות סיבוב של הגה רגיל של רכב.אפשר לעשות מודיפיקציה להגה רגיל לטובת דריפטים כאלה.זה יהיה מעניין...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם העניין של ההגה, כמו שברווז הסביר.

ההגה הזה בנוי בצורה של ON/OFF, או ימינה מלא, או שמאלה מלא....אין אמצע....קצת ימינה וקצת שמאלה.

אותו הדבר עם הגז והברקס. גם אין אפשרות למינון, דבר שחשוב מאוד בדריפטים.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
גם העניין של ההגה, כמו שברווז הסביר.

ההגה הזה בנוי בצורה של ON/OFF, או ימינה מלא, או שמאלה מלא....אין אמצע....קצת ימינה וקצת שמאלה.

אותו הדבר עם הגז והברקס. גם אין אפשרות למינון, דבר שחשוב מאוד בדריפטים.

יאיר.

That's bull shit.

יש לי כזאת מכונית, מינון גז ברקס בהחלט אפשר לשלוט בשליטה מלאה ולא גז מלא\ברקס מלא.

לגבי ההגה זה קצת שונה, יש ויש.

וד"א המכונית למכירה :twisted:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מכוניות מקצועיות על שלט רחוק נותנות שליטה מלאה בכל פרמטר, כולל דברים ששמורים רק למכוניות מירוץ אמיתיות (כיווני גיאומטריית מתלים מלאים, כולל bumpsteer למשל, כיווני brake bias ועוד מיליון דברים אחרים). גז-מלא-ברקס-מלא ושאר שטויות כאלו - זה לצעצועים שמוכרים בקניון.

למה הן טובות לדריפטים? הנעה כפולה, לרוב, אפשרות קלה ונוחה לנעול דיפרנציאלים, והספק מטורף ביחס לאחיזה ובכלל (2-3 כ"ס על 2-3 ק"ג).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...