Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים,

כמן שרשום בכותרת, סלולרי 3100 של נוקיה כובס דקות ארוכות במכונת הכביסה:oops:, לאחר ייבוש כזה או אחר, הודלק המכשיר והוא עובד ואף מחייג ומקבל שיחות, אך המסך שחור(לא רואים כלום), והספיקר לא פועל, ונוצר כנראה בילבול בין כמה מקשים, למשל לוחצים על 2 וזה בעצם 3. שאלותי בנושא:

1 האם מוכרים לכם מקרים שלאחר כמה ימים המסך התחיל לעבוד (למרות שכרגע הוא שחור ולא פעיל).?

2 הבנתי שהקורוזיה עומדת להחריב את המכשיר בימים הקרובים, יש דרך למנוע זאת?

3 עם מה פותחים את הברגים הקטנים האלה שמחזיקים את לוח המקשים והברזל שמסביב למסך? בינתיים הצלחתי לסובב אחד מהם ע"י תפיסת הבורג מסביבו עם פלייר קטן, יש ברגים שאין גישה לבצע את זה.

למען הסר ספק, אין למכשיר ביטוח, האם יש טעם לבקש יפה שינקו לי אותו במרכז שירות.(סלקום)?

תודה רבה למי שיכול לתרום מידע על מה אפשר לעשות במקרה של מכשיר שטבע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

קודם כל - נתק סוללה!

שהמכשיר לא יעבוד עד שיעבור ניקוי.

לגבי פתיחה - כנראה שחלק מהברגים מוסתרים ע"י הפלסטיקה של המכשיר - לא כל כך קשה לפרק, אבל יש מכשירים יותר בעייתיים מאחרים. את הברגים עצמם צריך לפתוח עם מברג פיליפס/כוכב (משתנה בין מכשיר למכשיר).

בכל מקרה, אם הנזק הקריטי כבר לא קרה, תוך כמה חודשים המכשיר ישבוק.

תתחדש :wink:

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הי תודה רבה לכולכם על העזרה, הצלחתי לפרק את הברגים של המכשיר בעזרת קומבינות שונות ומשונות, על הלוח יש סימני קורוזיה רבים , על הרגליים של הרכיבים השונים כפי שניתן לראות בתמונות.

עלה כאן רעיון לנקות עם ספרי מגעים, אין לי ספריי כזה, וגם אם היה, איך ניתן לנקות רגליים בגודל מיקרוסקופי של ג'וק? .

עד כמה שידוע לי ניתן לעצור קורוזיה בעזרת שימון כלשהו, יש לכם מושג במה ניתן לשמן כשמדובר ברכיבים אלקטרוניים עדינים?

אני אנסה להחיות אותו רק לשם האהבה שלי לתיקון מכשירים גוססים, אם לא ילך אני ארכוש יד שניה ואולי אשדרג.

מה הם עושים שם בניקוי במעבדה? איפה קאררה שעובד בסלקום? איפה הרכיב שאחראי על המסך?

תודה רבה.

DSC00001.JPG

DSC00002.JPG

DSC00003.JPG

DSC00004.JPG

DSC00005.JPG

DSC00006.JPG

פורסם

כדי לנקות את הרגליים תשתמש בספריי מגעים (מאמין שבהום דיפו/אייס לא בעייה למצוא), ומברשת שיניים (אבל לא משומשת יותר מדי - שהזיפים לא יהיו מדובללים).

בדיוק היום החיינו מכשיר שצנח לאסלה.

נ.ב

אני עובד בפלאפון, אבל לא במעבדת תיקונים.

שווה להקשיב ל"קולגות" בזמן הארוחות :wink:.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

תודה רבה לך!

שלחתי לך ה"פ.

אני חושב שהמסך שלי מלא לחות אבל אי אפשר לדעת אם הוא יעבוד בעתיד.

יש למישהו תחליף לספרי מגעים? אולי סוג של WD40 בשכבה דקיקה עם מקלון לניקוי אזניים יעשה את העבודה?

פורסם

מקלון לניקוי יהיה פחות יעיל, כי הוא לא מגיע לכל הנקודות ב-PCB/מעגל מודפס.

יש כלי ייעודי לניקוי, והפלא ופלא - הוא דומה למברשת שיניים (רק עם "שערות" יותר קשיחות ודקות).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

תודה יבין, ומה לגבי חומר הניקוי? האם ספרי מגעים גם משמן? ואם כן האם WD40 יעשה את העבודה גם כן, או שמסוכן להשתמש בו במצב זה.

בינתיים ניקיתי מעט עם אלכוהול.

פורסם

WD40 תוקף גומי ופלסטיק!

אתה צריך ספריי מגעים (הוא על בסיס סיליקון).

למיטב ידיעתי אלכהול אומנם יעיל בחיטוי אבל במקרה הנ"ל רק יזיק.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...