Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם חבר שהיה טכנאי במעבדה של אורנג', התגובה הראשונית שלו הייתה -הפלאפון גמור.

אבל כשהוא שמע שהוא עוד תיפקד, הוא אמר לי לנקות אותו אך ורק עם אלכוהול ומברשת שיניים, כי אלכוהול לא מוליך ולא יכול ליצור קצרים.

אז ספריי מגעים שאין לי , לא בשלב זה8)

יש מצב שאני רואה לחות כלשהי בתוך המסך? למה זה לא יוצא משם , עברה כבר יממה מאז כובס המכשיר.

לפחות יש לו ריח של משהו נקי:-D

יש למישהו מושג האם יש כרטיס מודפס נוסף גם בגב המכשיר בין פלטות ברזל, או שאמור להיות רק כרטיס אחד במכשיר הזה?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני החייתי את ה3100 שלי אינספור פעמים אחרי כביסה.

היית צריך לייבש אותו על המקום בשמש או עם פן ( לפרק כמה שאפשר ולייבש ).

ואז לנסות עם בטריה אחרת( לא זאת שנרטבה ) עד שהוא ידלק , זה יקח איזה 20-30 נסיונות אבל בסוף הוא יידלק.

ובטח בהתחלה לא יהיו אורות וחלק מהמקשים לא יעבדו.

שטויות תן לו כמה זמן עם בטריה יבשה ובו זמנית תייבש את השניה , כשהפלא כבר "חם" גם הבטריה הרטובה תעבוד.

ולאט לאט הכל יחזור לעבוד( יום יומיים... )

מנסיון של הרבה פעמים.

פורסם

באמת? :shock:

קרה לך מצב שהמסך לא היה פעיל וחזר לפעול לאחר מכן?

ייבשת את המסך בצורה כלשהי?

תודה רבה

פורסם

למה לשבור את הראש?

הוא אף פעם לא יחזור לתפקד כמו קודם , קנה 3100 יד שניה , לא קשה להשיג את המכשיר הזה הוא דיי נפוץ ולא מדובר בסכומי עתק , ושמור את הנוכחי למקרה שתרצה לשדרג דרך המפעילה שלך בעתיד.

GOT סחוג?

פורסם
עוד מספר שעות/ימים הוא ימות לחלוטין - הקורוזיה תגמור אותו. אין מה לעשות בנדון.

במקרה דומה שקרה לי (מכשיר נוקיה 6230) המכשיר חזר לפעול בצורה מלאה כעבור יום (בהתחלה לא נדלק בכלל) לאחר שהתייבש לחלוטין,הדבר היחיד שהיה צריך להחליף- סוללה חדשה,מהסיבה שהמים גומרים את הסוללה,היא נפרקת כעבור כמה דקות\שעות.

המכשיר כעת עם סוללה חדשה,עובד מעולה,כבר חודשיים וחצי מאז המקרה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב ניקיתי עם אלכוהול ומברשת שיניים, המכשיר עובד טוב ,גם הספיקר חזר לעבוד, אבל המסך עדיין לא עובד:roll:

KD האם בכל הפעמים שכיבסת קרה לך שמסך לא עבד וחזר לפעול אחרי כמה ימים?

עוד רעיונות יתקבלו בברכה.

תודה רבה

פורסם

עמית אני בטוח שהסרטון הבא יעזור לך בפירוק של המכשיר לגורמים הכי קטנים וכך תוכל להגיע לכל המקומות ולנקות היטב את המכשיר.

http://youtube.com/watch?v=kLvw6NZQf1Y

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה רבה לך סלבה על הסרטון המפורט, הצלחתי להגיע לפירוק כמעט זהה למה שמצויין שם, חוץ מהשקע של המטען והמנוע של הרטט, אבל הם עובדים בסדר אז אין טעם לגעת בהם.

הכי מצחיק שהבחור בסרטון כל כך עדין, ואני פתחתי את הברגים עם פלייר כי אין לי מפתח כוכב במידה הזו:-)

יש למישהו מושג מדוע המסך לא עובד, והאם יש סיכוי שיתעורר לחיים מעצמו.?

תודה רבה!

פורסם

אגב עמית,

אם אפשר לדעת איזה כביסה עשית לפלאפון,והאם זה היה לפי הוראות היצרן ?....

הבנתי שמומלץ רק בכביסה לבנה בטמפ' של 30 מעלות.....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

במקום בו אני גר צריך להגיד תודה שיש סופר מרקט, אז לא בא בחשבון לנסוע כמה עשרות ק"מ בשביל מברג.

בקשר לסוג הכביסה- כנראה ששמתי יותר מרכך מאשר אתה וKD שמתם, אם הייתי יותר עדין עם החומרים, ייתכן שהמסך שלי עוד היה פועל:wink:

לפחות שלי יותר נקי.

עלה לי 29 ש"ח בחודש הנבלה הזה, ויש עוד תשלום או שניים:evil:

פורסם

קרה שהמסך לא עבד , תן לו לעבוד עם סוללה יבשה עד שהוא יחזור לעצמו.

ברור שיש סיכוי גדול שהוא לא יצליח לחזור לתפקוד מלא , אבל מהנסיון שלי זה הולך כמעט כל פעם עם 3100 זאת הסיבה היחידה שאני עוד מחזיק אותו, הוא אמין מאוד.

אם היה לך ביטוח אז אתה מוסיף 120 שקל בסלקום ומקבל חדש , 3120 שזה בדיוק אותו הטלפון עם פאנל יותר יפה...

• תוכן חדש...