Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה במגבר שהתחילה לפני כמה ימים, כשאני נוסע המגבר מתנתק וחוזר וכך שוב ושוב ושוב.

כשהרכב עומד, המגבר עובד כמו שצריך.

מה זה יכול להיות, בדקתי מגעים והכל מחזיק טוב כך זה נראה לפחות, מה דעתכם?

:-) just smile
פורסם

תבדוק אם יש לך בעיה בכבלים אחרים רופפים(כמו כבלים של רמקולים וכד')

יכול להיות שהם מקצרים,פלוס ומינוס.

פורסם

אין בעיה בשום כבל בדקתי היום הכל תקין, אני לא מבין כאשר, זה קורה לרוב כאשר האוטו מונע.

והסתכלתי על המגבר כשזה קורה והנורה דולקת ירוקה, מצביע על זה שהכל תקין.

אני משתגע כבר הפחתי את כל האוטו מה זה יכול להיות?

פורסם

אתמול פתחתי אותו בפעם הראשונה חשבתי אוליי יש איזה משהו שנראה לעין, איזה קבל נפוח או חיבור רופף, והכל תקין.

אני לא יודע מה קורה, זה כזה מבאס. חשבתי כבר שזה המערכת אבל החלפתי מערכת עם חבר וזה עדיין היה.

פורסם

תנסה להחליף (לא לבדוק, להחליף) את הפיוז שיושב ליד המצבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המגבר מתכבה ונדלק לך או שרק הסאונד שהוא מוציא??

נסה להחליף את הפיוז כמו שאיתמר אמר.

אני הייתי מנסה להחליף גם את הכבלים ולבדוק.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אם זה לא פיוז סורר, שרק נראה על פניו כתקין אך לא עומד בעומס.

אולי זה כבל - משוחרר או נקודת חיבור לא טובה להארקה (יכול להיות צבע לא מקולף וכו').

בקיצור, צריך לעבור על ההתקנה, יתכן שמדובר על קצר גוף של אחד הרמקולים בדלתות וכו'.

under construction..

פורסם

תנסה לבדוק את החיבורים של ה-RCA משני הצדדים שהם לא רופפים, שאני אומר שני צדדים אני מתכוון לחיבורים של המערכת ושל המגבר.

כנראה שתוך כדי נסיעה יש תזוזות והם גורמות לניתוקים

פורסם

את החיבורים בדקתי אתמול, והכל מתחבר טוב, נשאר רק האופצייה של הפיוז שהעלו למעלה.

זה לא משנה למגבר תוך כדי נסיעה או לא, כל עוד המנוע דלוק הוא עושה בעיות.

פורסם

בדוק טעינת יתר של האלטרנטור.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

בדיקה ויזואלית של הכבלים לא תמיד מספיקה. תיקח "רב מודד" ותעשה בדיקה רציפות. יכול להיות שהכבל רימואוט שלך דפוק. והנורה עדיין ממשיכה לפעול מכיוון שיש איזה כבל שנפרק עד לכיבוי המגבר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...