Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוברו אימפרזה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:?:יש לי כמה דילמות בנוגע לקניית רכב אני נהג חדש אני בן 18 וחצי וזהו הרכב הראשון שיקנו לי והוא אישי שלי.

יש לי בערך 60 אלף לקנות רכב ואני חשבתי על הסוברו אימפרזה 1600 2002-2004

שמעתי שיחסית הטיפולים בה זולים בשוק יש לה מנוע חזק וטוב אני אוהב את הצורה שלה ונראה לי רכב דיי טוב.

1.הדילמה הראשונה שלי זה עם באמת שווה לי לקנות את הסוברו אימפרזה? אם לא אז איזה?

2.דילמה שניה שלי זה עם אני קונה אימפרזה זה יהיה רכב ישן שמשופר ב30 בשנת 1999-1994/3 שעבר המון ידיים ובדוק יש לו שאסי או לקנות רכב ב60-+ בלי הרבה שיפורים יד ראשונה 2004-2002 שלא קרעו אותה ודיי חדשה על הכביש ובשהמשך אני מאמין שאני יוסיף שיפורים למנוע וחיצוני.

3. ודבר שלישי שאני מתלבט בין הצורה של 2002 עם הפנסים העגולים, או הצורה היותר חדשה של 2003 2004

בבקשה תעזרו לי אני חייב עזרה ממבינים...

פורסם

אני חושב שמודל 2003 מספיק בקושי לתקציב+

האימפרזה באמת זולה לטיפול. המנוע לא חזק. סה"כ המכונית סבירה בהחלט. לא מצטיינת ולא נכשלת, אבל קצת מיושנת.

1. בשביל המלצות אחרות - תן דרישות מהרכב. כמה שיותר פירוט יותר טוב.

2. רכב ישן יהיה לא רק פחות נעים לנהיגה אלא גם יעלה יותר לאחזקה. למה שתרצה לקנות אימפרזה ישנה ומשופרת עם שאסי? נשמע לי כמו רעיון מטופש למדי. קנה אימפרזה כמה שיותר חדשה ועם כמה שפחות ק"מ, ותהנה. אין ממש טעם לקנות אימפרזה 1600 לא ספורטיבית ולשפר אותה, אבל זה עניין שלך.

3. עניין של טעם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני חושב שמודל 2003 מספיק בקושי לתקציב+

האימפרזה באמת זולה לטיפול. המנוע לא חזק. סה"כ המכונית סבירה בהחלט. לא מצטיינת ולא נכשלת, אבל קצת מיושנת.

1. בשביל המלצות אחרות - תן דרישות מהרכב. כמה שיותר פירוט יותר טוב.

2. רכב ישן יהיה לא רק פחות נעים לנהיגה אלא גם יעלה יותר לאחזקה. למה שתרצה לקנות אימפרזה ישנה ומשופרת עם שאסי? נשמע לי כמו רעיון מטופש למדי. קנה אימפרזה כמה שיותר חדשה ועם כמה שפחות ק"מ, ותהנה. אין ממש טעם לקנות אימפרזה 1600 לא ספורטיבית ולשפר אותה, אבל זה עניין שלך.

3. עניין של טעם.

רוני

בעיניין של המודל יש 2004 שבקושי עוברות את ה60...

1. אני רוצה רכב נעים לנהיגה , רכב שיחזיק מעמד לא מזללת דלק כמו שאתה מבין מהמנוע 1600..שיהיה בראש צעיר צורה יפה

ומראה ספורטיבי..ובגדול רכב שלא אוכל תכסף

2.אוקיי הקטע של השיפור זה יהיה בהמשך שאני עוד יעבוד ייוכל לממן ללי את הדלק אני ישדרג לאימפרזה טורבו זה בהמשך וכן אז עדיףלי מודל כמה שיותר חדש

3.אני יודע אני פשוט רוצה דעות מה יותר יפה..

פורסם

יש *טיפה* הרבה הבדל בין אימפרזה לאימפרזה טורבו.

גרסת הטורבו ממש לא מומלצת לנהגים חדשים.

לך על האימפרזה, נשמע שהיא תפורה למידותייך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תנסה לנהוג בה כי המנוע שלה ממש ממש לא חזק כמו שנראה לך כמובן בגרסת ה1.6

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אלו שהן מודל 2004 ועולות 60 הן כנראה מליסינג/השכרה ולא פרטיות. לא שאני לחלוטין נגד קנייה של מכונית כזו, אבל כדאי לבדוק בשבע עיניים.

אם אלו הדרישות שלך אז האימפרזה מתאימה בשבילך (אם אתה אוהב את הצורה החיצונית, אני לא).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם תקנה אימפרזה 1.6 או 2.0 לא תרגיש הרבה הבדל בצריכת הדלק, כי אין ממש הרבה הבדל...

הרכבים הללו צורכים יותר דלק ממכונית אחרת "רגילה" בגלל התיכנון למערכת AWD (אפילו אם האוטו הוא FWD).

מערכת ההינע וצורת ההנעה של הרכב (ציר מניע אורכי במקום ציר מניע רוחבי, בגלל מנוע בוקסר שמותקן רוחבית ומייצר תנועה אורכית) גורמים להפסדי כוח שבאים, בסופו של דבר, לידי ביטוי בצריכת הדלק. חלוקת ההילוכים מותאמת באופן סביר עד נורמלי לרכבים עם מנוע ח-ז-ק (2 ליטר ומעלה, רצוי עם טורבו) ולא למנועי 1600 - ושם בהחלט מרגישים שההילוכים ארוכים ומאמצים את המנוע (מאמץ מיותר = הפסד כח = צריכת דלק גבוהה).

היתרונות של מנוע ה 1.6 יהיה, ככל הנראה, רק בצריכת דלק נמוכה בזמן עמידה בפקקים - שם באופן טבעי אין כח משמעותי לייצר והנפח הקטן רק מסתמן כיתרון.

אל תשכח שמדובר בדור של מנועים מאוד ישנים, ללא תזמון שסתומים משתנה וללא כל מערכת לשיפור הביצועים של המנוע.

בשורה התחתונה הנתונים מדברים בעד עצמם: המכוניות הללו משייטות בצורה מאוד חסכונית ואין בעיה להגיע (מחוץ לעיר נטו) ל 13-14 ק"מ לליטר גם עם מנוע 2 ליטר ותיבה אוטומטית. הבעיה נעוצה אך ורק בנסיעות עירוניות, שהן מרכיב משתנה בצורה חדה מאוד בין איש לרעהו - ולכן אין מקום לעשות השוואה בין 2 כלי רכב כל עוד הן אינם נבחנו על אותו המסלול בד-י-ו-ק.

ביצועים טובים וצריכת דלק שפויה בפקקים יכולים לבוא בעיקר ממנוע קטן + טורבו או מרכבים שמסוגלים לעבוד בתערובת עניה בסרק (LEAN BURN) ויודעים לעבוד כמו שצריך כשלחצים על הגז (המלצה למנוע שיודע איך עובדים אבל עדיין נחשב לחסכוני: אקורד 2 ליטר או כל מנוע דיזל מודרני עם טורבו).

אם אתה מחפש רכב חסכוני עצתי היא לקנות רכב עם גיר ידני או פשוט להבין את משמעות צריכת הדלק של מכוניות אוטומטיות בכביש הישראלי (והפקוק) ולא להאמין לסיפורים של אנשים שטוענים שהרכב שלהם עושה בעיר 1:12 (אבל מעולם לא יצא להם לבדוק באמת את הצריכת דלק).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אתה חולה סובארו ואני אוהב את זה :)

לפותח השירשור, האיפרזה הספורטיבית היחידה היא STI/WRX.

איזה שיפורים ניתן לעשות ב-1600? לא נראה לי שקרעו כזו מכונית, כיוון שאין מה לקרוע (בעצם, נהגים של סא"ל/אל"מ קורעים הכל).

פורסם

טיפולים אכן זולים, מנוע אמין ביותר, פח שיכול להיהרס מכל פיפס הכי קטן. התנהגות סבירה +.

מה שכן, האמינות של המנוע באה על חשבון הכוח. האימפרזה היא הרכב הכי איטי בקטגוריה שלה(מאזדה 3, קורולה ושות'.)

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

בתור צעיר בן 18 וחצי אני אשאל אותך, פותח השרשור שאלה:

למה לעזעזל אתה רוצה אימפרזה? הרי אמרת שזה רכב לך בלבד.

קנה לך איזה סופר מיני ותחסוך - 206 XS, איביזה (לא טורבו), פולו... הרשימה נמשכת.

גיר ידני יחסוך לך לא מעט דלק, וקל יותר למצוא סופרמיני ידנית ממשפחתית.

* שתדע לך שאין שום קשר בין אימפרזה 1.6 שהיא דיי בינונית ומטה בקטגוריה שלה, לאימפרזה טורבו - זה 2 חיות שונות לגמרי.

*לקנות אימפרזה משופרת בת 14,שעברה 17 ידיים ויש לה קצה שלדה יהיה מעשה מפגר - עדיף תרום את הכסף לצדקה.

בהצלחה, דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כן.

נקודה סוף פסוק.

למה?

כי הרכב לא רואה מוסך ממטר.

למה לא?

שותה 1 ל9.8 בעיר עם מזגן.

אמין בטרוף.עדיף על רכבים ששותים יותר אך אמינים פחות.

פחות "עצלן" ממה שמתארים אותו (בגרסת ה1.6 האוטמטית).

נ.ב.

הרכב גם נראה ממש טוב (לעניות דעתי) ובעל בסיס טוב לשיפורים.

קנה ותהנה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

גם אני בדעה שעדיף לקנות סופר מיני מאשר משפחתית אבל כל אחד והטעם שלו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...