Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה עם נפגעים לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני נהג חדש עשיתי תאונה עצמית עם הרכב שלי ואני הנפגע, אף אחד לא היה איתי ברכב ולא היו מכוניות אחרות מעורבות בזה. עכשיו נגמרת לי החודשים שלילה וצפוי לי משפט, מה יקרה לי שם לפי החוק? בדרך כלל מה קורה שם במקרה הזה?

ואם יש לי שלושה חודשים שלילה אז אני צריך לעשות טסט ותאוריה מחדש? אז יהיה לי גם מלווה מהתחלה?

אם זה לא המקום המתאים תעבירו את זה בבקשה , חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית בקשר לזה

תודה דוד

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

שאני הייתי נהג חדש נכנסתי במישהו מאחורה במהירות גבוהה של 100 קמ''ש

לכל אלה שיקפצו לא אני הייתי אשם ובית משפט קבע את זה אחרי שנה

האוטו שלי ושלו הלכו טוטל לוס ואני פוניתי לבית חולים והיתה משטרה מעורבת ולא לקחו לי את הרישיון.

אז איך למען ה' עשית תאונה עם עצמך ושללו לך את הרישיון?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מצטער שאני מתעלק אבל אם כבר..

אחי הוא נהג חדש שעבר לפני חצי שנה תאונה עצמית עם נפגעים (הוא ועוד חבר פונו למיון), התאונה היא באשמתו

הוא נסע מהר ולא שם לב שהוא מתקרב לצומת טי חשוכה והמשיך ישר לתוך גדר.

לקחו לו את הרשיון לחודשיים אבל הוא לא קיבל הזמנה למשפט. האם הוא יקבל זימון כזה או שהמשטרה 'מחליקה' כאלה דברים?

באותה שניה של התאונה הגיעה ניידת, מכיוון שזה אזור מבודד עם כביש גישה מסוכן ופאב שכולם משתכרים בו, אבל הם לא עשו לאחי בדיקת אלכוהול - זה רק מראה עד כמה לא אכפת למשטרה שלנו מכלום.

פורסם

היה סיבוב ממש חד ולא הערכתי את הסיבוב נכון והאיבדתי שליטה על האוטו,. אני יודע שנאי אשם.

נפצעתי ברמה ששברתי אף וזעזוע מוח ממש קל וכאבי גב וצוואר, אז מה זה אומר שיכולים לשלול לי לשלוה חודשים טסט ותאוריה שוב?

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

ראשית כל שתהיה בריא. זה הכי חשוב. ושתנהג בזהירות, גם זה הכי חשוב.

אם יהיה לך משפט, המשטרה תביא את הראיות והמסקנות של הבוחן ועל סמך זה השופט עלול לקבוע את מה שיקבע.

העיצה שלי היא לקחת עורך דין טוב שמתמצא בדיני תעבורה. אינני יודע אם הוא יכול להוציא אותך זכאי אבל אני מקווה שהוא יגרום לשופט להקל בעונש.

בכלל, עו"ד ימנע ממך לצאת בפורום ציבורי במילים "אני אשם", לפני המשפט...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...