Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בעודי נוסע על כביש 40 מב"ש לכיוון קסטינה, שמתי לב שחום המנוע עולה ,והגיע עד ל-4 שנתות לפני המקסימום..

התחלתי לנסוע בזהירות מבחינת הטורים ומאמץ מנוע ( 90 קמ"ש +-) , ופתאום בהגיעי לצומת ועם הורדת ההילוך ל-4 ,טראח הרכב נכבה...

אחרי כמה דקות שבהם המנוע התקרר, הנעתי את הרכב בדחיפה...

הקיצר מילאתי מים ברכב לפחות 8 ליטר , ויש תחושה כאילו המנוע בולע את המים....

לקחתי אותו למוסך באשקלון , ושם התברר שכנראה צריך להחליף את הראש מנוע , על סמך בדיקה שבה המים פשוט פרצו מהמיכל עם הדלקת הרכב...

האם אסתפק בהחלפת/שיפוץ/השד יודע מה של הראש מנוע (שזה כבר עסק יקר) או שיש עוד דברים מעבר...?

פורסם

זה ניחוש פרוע אמנם,אבל נראה לי שמה שעשה את הבלאגן הוא חגורת טיימינג שנקרעה וחבל.

מה שקרה ככל הנראה,שהרכב כבה ואז ניסית להניע ועיקמת את השסתומים ומכאן התוצאה הכואבת מאוד לכיס.

לגבי שיפוץ ראש,כדאי לקבל לפני תחילת העבודה מס' הצעות מחיר ואולי אף להתענייו בעלותו של מנוע מייבוא כי ייתכן שההפרשים במחיר בין שיפוץ הראש שלך לבין מנוע מייבוא לא יהיו גבוהים.(כדאי גם לברר במוסכים שאינם מורשי היבואן כי שם יש סכנת שחיטה שאורבת...).

אם אכן נפגע הראש פרט לשיפוצו או החלפת מנוע,יש להחליף:טיימינג,מחזירי שמן,מותחנים,משאבת מיים (מומלץ מאוד,אם לא הוחלפה מעולם ברכב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין קשר בין עיקום שסתומים עקב חגורת תזמון קרועה לפריצת המים ממערכת הקירור בזמן הנעה - לפי התיאור, הרכב בוודאות עבר התחממות עד לעוות ראש המנוע ושריפת האטם ראש.

פורסם

אני מוסיף עבורך אפשרות נוספת: לבדוק במקומות שבהם מוכרים ראשי מנוע משופצים עם אחריות וזאת,במצב שלא נגרם נזק גדול יותר לבשאר חלקי המנוע,מעבר לראש.

קודם צריך לפרק את הראש,אז ייקבע מה מידת הנזק ומכאן צריך להמשיך לפעול.

שוב,יש לקבל הצעות מחיר מכמה מקומות,לא מזמן היה שרשור של גולש ששילם יקר הרבה יותר במוסך שפירקו לו ראש לעומת מוסך אחר,שהציע הצעה אחרת אבל הראש היה כבר מפורק וזה כבר היה אבוד.

כדאי מאוד שתחשוב צעד צעד כדי לא לשלם הון תועפות.

בהצלחה,ונודה אם תעדכן כשייגמר הסיוט...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
היום בעודי נוסע על כביש 40 מב"ש לכיוון קסטינה, שמתי לב שחום המנוע עולה ,והגיע עד ל-4 שנתות לפני המקסימום.. התחלתי לנסוע בזהירות מבחינת הטורים ומאמץ מנוע ( 90 קמ"ש +-) , ופתאום בהגיעי לצומת ועם הורדת ההילוך ל-4 ,טראח הרכב נכבה...

חבל, זו פשוט שטות. רנו זה לא מכוניות שבוחנים את היכולות שלהן, כל פיפס קטן שמורגש ברכב צריך לעצור מייד ולגרור למוסך. רק ככה תימנע נזקים כבדים.

איזה מנוע מדובר? 16 או 8 שסתומים וכמה ההצעת מחיר שקבלת?

• תוכן חדש...