Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו RSI בציר 94 - לפני קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי כל החברים שהגיבו בשירשור הנ"ל,

בואו נדגיש שכל העצות וכל המקנות וכל הדעות הם כלליות

אני בא לנקות את שמו הטוב של בעל הרכב ששמתי פה את הלינק (זה שמוכר את הרנו RSI)

מכונית שמורה פנימית חיצונית ומכנית נקודה

הלוואי שיהייו עוד כאלה בארץ,בעל הרכב הוא לא סוחר ולא זייפן קילומטראץ' ולא כלום! הוא קנה את הרכב ב-55 אלף קילומטר וזהו!

סליחה אם פגעתי בשמו הטוב בפתיחת שירשור זה,זאת לא הייתה הכוונה

הכוונה הייתה לקבל עצות לפני רכישת הרכב.

ותודה למר עידן הבוגר על התגובות.

106Rallye S2 :onfire:

פורסם

אני לא אריב איתך ולא ארד לרמה כזאת ... אני לא שקרן ולא רמאי אני עשיתי שתי בדיקות לאוטו שלי !! אחת בקומפיוטסט (תבוא לראות עדיין יש לי אותם) ואחת במוסך טיוטה באשדוד כשכל הבדיקות עלו המון כסף והיו עם המכשירים הכי מתקדמים !!!!

ואף אחד אבל אף אחד מבין השתיים לא רמז לזה שיש קצה שילדה לא כל מכה שאוטו מקבל מאחורה נחשבת לקצה שילדה !!!

אני לא אמשיך את השרשור הזה כי הוא חסר טעם ומבייש אותך אני לעומת זאת סיפרתי לך את כל הבעיות שהיו לאוטו כולל את אלו שאבא שלך לא עלה עליהם ולזכותי יאמר כי לחברי הטוב שמוכר את הRSI השנייה אמרת עלי : בחור ישר ואמין אבל יש לו קצה שילדה ... וכל זה עם זכרוני אינו מטעה אותי( והוא לא) ....

שיהיה לך בהצלחה עם האיפרזה החדשה רק תזכור היא עושה 1:5 ...

HU:CLRION DXZ755MP

COMP:MOREL PULSE

SUB:ROCKFORD P2

• תוכן חדש...