Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'יה , אני רוצה להתקין אגזוז לחץ בפיג'ו 106 XSI 1.4 שנת 93 , רציתי לדעת האם יש הבדלים בין הסוגים של האגזוזים (מבחינת הדוד עצמו) האם יש כאלו שהם "בריאים" יותר או פחות לאוטו , מה אני צריך לחשב שאני הולך להתקין אגזוז כזה , או כל טיפ אחר שיעזור לי לבחור את האחד המתאים לרכב .

ואם מישהו מכיר באיזור חיפה , מקום שמתקינים אגזוזי לחץ וכמה בערך העלות .

תודה :)

פורסם

אם תריץ חיפוש תמצא את כל מבוקשך...

ומדובר באגזוז פתוח/ זרימה חופשית ולא באגזוז לחץ שרלוונטי לגבי אופנועים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אכן הרצתי חיפוש , אבל לא מצאתי הרבה שעוזר לי בקשר לשאלה חוץ מכמה דיונים שמדברים על זה שלא שווה ולא כדאי כי זה עושה רעש , אותי זה ממש לא מעניין .

השאלה שלי נשארה בעינה , אם מישהו יכול לעזור ולהסביר במעט כל דבר שיתן לי שמץ של מושג איזה אגזוז פתוח אני אמור להשים ברכב שלי , ושהוא יתאים כמובן .

ועוד דבר , האם מישהו יכול לפרט על צנרות ישירות מהסעפת פליטה , הבנתי שהם מוסיפים בערך 5-10 כ'ס (כאשר הצנרת רחבה יותר) , ומה בערך המחירים ?

תודה

פורסם

לגבי אגזוזים:

יש סופרספרינט וITC הם שקטים מאוד

יש סברינג דרגון ורמוס רועשים יותר .

לי יש דרגון ב106 שלי מוציא רעש מהמם .

כוח לא מוסיף רק כוח פסיכולוגי בגלל הרעש אתה חושב שאתה נוסע מהר יותר.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

מקום רכישה - אתה יכול לחפש כאן בפורום מכירה.

מקום התקנה - כל אגזוזן יתקין לך את הדוד תמורת משהוא כמו 100 ש"ח.

ההמלצות נעות בעיקר סביב נושא המחיר, האיכות והרעש, אני התקנתי אצלי REMUS ואני מאוד מבסוט ממנו (בעיקר מזה שהוא שקט ולא מושך תשומת לב מיותרת).

בקשר לנתוני זרימה שלהם, אף אחד מהם לא יתקשה להתמודד עם ספיקת האויר של 106.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הי,

גם הANSA לא נחשב להיט היסטרי אבל הוא נאה, ווקאלי ואפשר למצוא כזה יחסית בזול חדש, עושה את העבודה מצויין.

עוד מעט אחי ישים לב לשרשור (במקום להתווכח עם עצמו בשירשורים אחרים ) ויעלה תמונה.

בכל מקרה הוא רכש את האגזוז ב"פול פוזישן" בקרית אתא- עלות בסביבות 800 ש"ח לחדש וכמו שאמרתי נשמע ונראה טוב מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

וואלה אל ANSA על האוטו שלי , מבסוט ממנו כל רגע- 1000 ש"

ח כולל התקנה:

DSC00721p.jpg

DSC00720.JPG

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אגזוז לבד ללא כל הצנרת כנראה באמת לא יתרום שום דבר חוץ מהרעש.

כמו כן תבדוק אם ברכב של קיים ממיר...

צנרת מהמנוע ועד הסוף עולה הרבה כסף, כשהתעניינתי לגבי צנרת בשביל ראלי של חבר (98) היא עולה כ 7K בפיט סטופ, החלק הכי יקר בה זאת הסעפת עצמה.

במקרה שלך אם אתה רוצה באמת לשפר טיפה ולא רק לעשות רעש + להשאר עם כסף בכיס, הייתי בודק מאפיינים של סעפות של ראלי דור 1 ודור 2, אם הן מתאימות והאם למנוע שלך זה יבוא בגדר שיפור.

בכל מקרה אם זה היה עומד בפניי הייתי קודם כל מגדיל את הנפח ל 1.6 רק בשביל להגדיל את הפוטנציאל העתידי של השיפורים.

אגזוז ''לחץ'' (זרימה חופשית) לדעתי באמת בזבוז כסף.

אני אישית הייתי ממליץ על סופרספרינט, גם שקט וגם בא עם אישור.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חבל סתם למשוך משטרות, תשאר עם האגזוז המקורי.

אם בכל זאת אתה רוצה לרכוש יש חנויות כמו PIT STOP שמשווקות אגזוזים פתוחים... התקנה תעלה מקסימום 100 ש"ח.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

אני אישית הייתי ממליץ על סופרספרינט, גם שקט וגם בא עם אישור.

שאתה מתכוון שהוא מגיע עם אישור זאת אומרת שאין שום בעיה מבחינת משטרות , כי אני כן יודע שעל אגזוז פתוח שמרעיש מעל המותר אפשר אפילו להוריד רכב מהכביש , אז עם הסופרספרינט לא יהיה מצב כזה ?

ואיך הרעש שלו לעומת אחרים , אותו דבר ? פחות ? סביר ?

ותודה לכולם על העזרה המועילה .

פורסם

האישורים האלה הם סתם- כי רוב השוטרים לא איכפת להם, גם לי יש אישור כזה ואני מנגב איתו לפעמים

אם תיפול על שוטר /בוחן מספיק מניאק שיפסול את האוטו מה שפחות סביר שיקרה אבל יכול- פשוט יעלה לך 100 ש"ח לחבר דוד רגיל ולהחזיר אח"כ חזרה - לד"ג הדוד שלי שהוא מאוד סטנדרטי, לא עצרו אותי עליו אפילו פעם אחת

אין פה יותר מידי סיכון חיים, אני מאוד ממליץ

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

במקרה שלך אם אתה רוצה באמת לשפר טיפה ולא רק לעשות רעש + להשאר עם כסף בכיס, הייתי בודק מאפיינים של סעפות של ראלי דור 1 ודור 2, אם הן מתאימות והאם למנוע שלך זה יבוא בגדר שיפור.

עד כמה שאני יודע, הסעפות פליטה של מנועי הTU זהות.

לא חושב שלעבור לסעפת פליטה של ראלי כלשהיא יעשה לו את ההבדל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עד כמה שאני יודע, הסעפות פליטה של מנועי הTU זהות.

לא חושב שלעבור לסעפת פליטה של ראלי כלשהיא יעשה לו את ההבדל.

טוב לדעת , חסכת לי .

תודה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...