Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרגון מיוצר בארץ והוא כלל לא חרא הוא חיקוי מדוייק של רמוס .

לי יש כזה הוא מצוין נהנה מהרעש עברתי איתו טסט כמו גדול גם הוא מגיע עם "אישור" .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

האישורים האלה חשובים מאוד ויש לשמור אותם תמיד בתא הכפפות.

פעם במילואים נתקעתי באמצע משמרת בש"ג בלי נייר טואלט והם הצילו אותי!

אם רק היו מדפיסים אותם על נייר קצת יותר רך 8)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן ודיו נימרח על השוע זה בעייתי

אכשיו י:lol:ש לי תו תקן על התחת

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מכיוון שרובכם ממליצים על סוגים כאלו ואחרים , תוכלו להגיד כמה עלה לכם האגזוז פתוח ? ואיזה חברה הוא , זה מאוד יעזור לי .

תודה .

פורסם

הייתי הולך על הסופרספרינט, גם רעש חמוד ויפה, וגם בכל זאת אישור (תנגבוט איתו את התחת, גם טוב אבל בחלק מהמקרים זה יכול לעזור).

לגבי הסעפות, את האמת אני מאמין שסעפת של ראלי דור ראשון יותר מתקדמת בעיקר מהסיבה שהמנוע יותר מטורף, הספק יותר גבוה מנפח יותר קטן שאני מאמין המנוע עומד בלחצים יותר גבוהים ואני מאמין גם שהסעפת טיפה יותר משופרת מזאתי של XSI.

בכל מקרה שווה בדיקה!

הקטע של לזרוק סתם כסף על אגזוז ''רעש'' אני לא מבין... גם ככה אין לזה תועלת... וגם ככה זה לא עושה רושם, כולה עוד אגזוז רעש כמו שמורכבים על עוד אלפי מכוניות שלא נוסעות (לא שה XSI נוסעת).

בכל מקרה יצא לי לנסוע לא מזמן על XSI שרציתי לרכוש עם אגזוז של אנסא, רעש חמוד ביותר ולא מציק באוזן (והיה עם אישור גם).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תלוי אם חשןב לך השם לך על הכתובים מעלה (סופר ספרינט, סברינג, ריימוס וכו')

אם פחות חשוב לך השם ואתה מחפש מחיר זול יותר: אנסא (כמו שאתה יכול ליראות אצלי על האוטו בתמונות מעלה או דרגון- הם לא נופלים.

בסופו של דבר זה כולה צינור פתוח

לי עלה 1000 ש"ח כולל התקנה

בהצלחה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

מסכים אם הדוקטור- הרעש מגניב לא מטורף מידי ומגיע במקומות הנכונים וגם המחיר הוא מאוד זול ליחסית לאחרים- גם לא נראה פושע במיוחד אז לא מציקים עליו לא בטסטים ולא המנאייקים

DSC00721p.jpg

BENJ:

ROY:

פורסם

הקטע של לזרוק סתם כסף על אגזוז ''רעש'' אני לא מבין... גם ככה אין לזה תועלת... וגם ככה זה לא עושה רושם, כולה עוד אגזוז רעש כמו שמורכבים על עוד אלפי מכוניות שלא נוסעות (לא שה XSI נוסעת).

עמית.

אני מנסה לחשוב מאיפה הגעת לזה שה XSI לא נוסעת , כי שלי לא רק נוסעת אלא מרחפת , אולי במקרה שלך האוטו זה לא הבעיה :wink:

"שלא יודעים לרקוד אז הרצפה עקומה" . .

בכל מקרה תודה על העזרה של כולכם , עזר לי מאוד .8)

פורסם

התגובה שלך קצת מתנשאת את האמת, אז בוא נספר לך טיפה על עצמי, בעלים גאה של אלפא ספרינט, 1.7 קרב' כפולים על 920 ק''ג שכרגע בפרוייקט שיפוץ. שנוסעת ''קצת'' יותר מטורף מ XSI ומראלי דור 2 מבחינת מנוע. (אגב את זה תוכל לשאול גם את הבעלים של הראלי שהוא חבר טוב שלי).

נסיון רב עם ראלי דור שני כמו כן יש בכל המצבים... מבחינת מנוע לא ה XSI ולא הראלי דור 2 לא נוסעות.

אולי התגובה שלך זה מההתלהבות הראשונית מהרכב...

תנסה להשיג מאזדה 3 בהאצות ביניים ותחזור לספר לי חוויות...

בכל מקרה אני אישית חיפשתי XSI 1.4 מקורית כי אני נכנס לצבא וזה מתאים לי כמו כפפה גם מבחינת האמינות וגם מבחינת צריכת הדלק וכל השאר... הרכב לא נוסע... חמוד אבל לא מעבר לזה. תנהג ברכבים טיפה יותר חזקים תבין על מה מדובר.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

טוב , לא מעניין אותי אם 106 נוסעת מבחינתכם או לא .

לא מעניין אותי אם אתם נוסעים על אלפא 1.7 16V או על רכב קצת פחות נחשב כמו למבורגיני מורצ'ילאגו LP640 או איך שלא יקראו לה .

עוד וויכוח אחד בעניין ואני נועל את השרשור וכל המעורבים יקבלו אזהרה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

SYSTEM X, קח דקה לנוח. התשובה שלך מתנשאת הרבה יותר.

106 ראלי מאיצה יותר טוב ממאזדה 3 בכל מצב אפשרי. אולי של חבר שלך לא. אבל זה כבר לא קשור.

לפותח השרשור - באחד הרכבים אצלנו בבית מותקן דוד אחורי של REMUS.

אני לא זוכר כמה הוא עלה, אבל אני זוכר שהוא היה יקר יותר משאר הדודים.

היתרון שלו הוא שיש לו רעש עמום ובאסי, לא רועש מדי בשום שלב, אולי אפילו יהיו מי שיתאכזבו ממנו :lol:

אבל, זו הייתה המטרה, החלפת האגזוז למשוה שלא ימשוך יותר מדי תשומת לב, ושיהיה איכותי, ולדעתי זה עדיף.

איש איש עם רעשיו יחיה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

וכמובן שקונדסון החליט שאותו לא מעניין כלום, הוא יגיד את שלו למרות האזהרות של יאשה.

טקס, השולף המהיר במערב הפרוע שולף את הקולט מגנום ומוריד לשירשור הזה 0.45 ישר בלב. נעול!

:2gunfire::2gunfire::2gunfire:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...