Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

אני אוליי שואל את השאלה מאוחר אבל רציתי לדעת חות דעת על המגברים של חברת nec מה דעתכם עלייהם?

ממני אבי

פורסם

חברה לא מוכרת, כנראה עוד חברת מדבקה של מגברים זולים.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

להגיד ש NEC לא מוכרת וחברת מדבקה זה כמו להגיד את זה על LG ו TOSHIBA (בתחום של חשמל לבית).בקשר לאודיו לרכב לא שמעתי שיש להם מוצרים כאלו.

פורסם

אם אני לא טועה פה זה פורם לרכב לא לקולנוע ביתי לכן אם אני לא טועה לNEC אין עדיין מגברים לרכב אז מה שאפשר להבים שזהוא מגבר באיכות ירודה.

דני

פורסם
אם אני לא טועה פה זה פורם לרכב לא לקולנוע ביתי לכן אם אני לא טועה לNEC אין עדיין מגברים לרכב אז מה שאפשר להבים שזהוא מגבר באיכות ירודה.

דני

דני חבל ליפסול להשמיץ לרמוס משהוא שאתה לא שמעתה .

אני בעצמי לא שמעתי את המגבר הנ"ל ובגלל זה אני נימנע מלהגיב עלוו.

כאשר אני אשמע אותו אוכל להביע דעה .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

קודם כל עשיתי חיפוש קל בגוגל תחת קטוגריה של מגברים לרכב ושמה של החברה ולא הייתה כל תוצאה, גם נכנסתי לאתר של NEC וגם שם אין שום זכר למוצר המדובר אז ההנחה היחידה שזה מגבר מדבקה, אם הוא לא היה מגבר רע אתה לא חושב שהיינו שומעים מתי שהוא על המגבר\חברה הזה\הזאת?

אני לא רוצה סתם להשמיץ משהו שבאמת לא שמעתי פשוט ההגיון הבריא עונה לבד על השאלה

דני

פורסם

מסכים עם דני.

לא פעם היו חברות מדבקה שקראו לציוד שלהם בשם דומה או זהה (עם שגיעת כתיב) לחברה מוכרת שבכלל לא בתחום מסויים וככה הגדילו את המכירות.

פורסם

זה בכלל לא חברה מדבקה ובטח לא זבל סיני אלה פירמה מאוד מוכרת בתחום הסטיראו בבית ובמוצרי חשמל בכלל אבל פעם ראשונה אני שומע שיש להם מגברים , לגבי רמקולים ראיתי 6X9 שלהם.

hu: pioneer 5800mp amp: lightning audio b2.400.4 comp: octan-zr rear: pioneer 200W japan sub: kicker c12

פורסם

אוקיי...

אז ככה אני קניתי את המגבר הוא בעל 4 ערוצים בהספק של 1000W ולאחר ירידה לאוטו אני מתקן את עצמי וזה לא חברת nec אלה mac (סליחה על הטעות)!

אשמח אם תוכלו להציע לי סאב מתאים למערכת שיש לי:

מערכת JVC KDG230MP

רמקולים אחורים של kenwood 450W כול אחד

רמקולים קידמים של magnat 70W

ומגבר כמובן 1000W של חברת mac

למרות שהציוד כבר נמצא ברשותי ואני נהנה מהאיכות אני אשמח לשמוע חוות דעת על המוצרים וסאב וופר ממומץ למערכת (12") והבנתי שיש כמה סוגי סאבים אז אשמח לשמוע גם הסבר כללי וקצר במידת האפשר.

בתודה מראש אבי מ.

פורסם

לגבי החברה אני מעריך שמודבר ב mac-audio ?

אם אתה רוצה התיחסות יותר ספציפית תרשום לנו את שם הדגם המדויק ונדע להגיד יותר.

לגבי סאב - יש הרבה סוגים ורמות של סאבים כמובן , אם אתה רוצה המלצה לסאב נתחיל בכך שתגדיר מה התקציב שאתה רוצה להשקיע ומה הדגם המדובר של המגבר כי צריך להתאים את ההספק של המגבר לסאב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אפילו עם NEC תיכנס לתחום הרכב - זאת חברה שלעולם לא תרשה לעצמה לייצר מוצר "יירוד" - בינוני אפשר להבין, ירוד לא.

אם כבר מדברים על חברות שהייתי רוצה לראות מוצר שלהן בתחום הרכב - N.A.D

לפותח הת'רד לפחות תהיה שקט ורגוע שיש לך מגבר מבית גרמני טוב. איפה הוא מיוצר זה כבר דבר אחר אבל יש להם ליין מוצרים מיד-אנד טוב וגם יש להם ליין שהוא טוב מאוד. וכמובן יש גם את הפשוטים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראשית תודה לך על התשובה!

במידה ולא שמת לב בשירשור רשמתי שטעיתי ותיקנתי את עצמי

אני מדבר בסופו של דבר על חברת MAC ולא nec

בתודה מראש

• תוכן חדש...