Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

הגיע הזמן לעשות טיימינג לבלנו (97אוטו) שלי

אשמח עם יש למישהוא כאן המלצה למוסך אמין באזור השרון

ו +- כמה זה הולך לעלות לי ?

תודה

פורסם

שלום רב!

נסה אצל מוסץך "אלדר" שהוא גם מכון בדיקה ומוסך לתיקונים כלליים,פנה אל שמעו ביסמוט שמעין מנהל המוסך.

המוסך נמצא בררחוב הקדר באזור תעשייה הישן, פנייה ראשונה שמאלה, אחרי כ100 מטר בצד ימין, מול פרודג.

טלפון:09-8872063

ניייד:050-391828

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום,

אני ממליץ לך - במידה ואינך שומר שבת - לגשת למוסך "אטאללה" בכניסה לטייבה. בעלי המוסך הם שני אחים, אטאללה ועאבד מקצועיים והגונים בצורה יוצאת דופן עבודתם נקייה וכך גם המוסך. אני נוהג לתקן אצלם את רכבי כבר 15 שנה ואין לי מילה רעה אליהם. גם הנוחיות שאין צורך לוותר על יום עבודה עושה את שלה. מה שכן, מאחר ואחינו היהודים גילו את המוסך הזה, צריך להגיע בשבת מוקדם בבוקר (שבע וחצי נפתח) ולהיות בין הראשונים. הטלפון של עאבד:0577402390

ארז רונן

• תוכן חדש...