Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני צריך המלצות בין ארבע מכוניות

מה אתם הייתם לוקחים ולמה

אני נהג חדש אז התחשבות באחזקה דלק וכדו'

כמובן חשוב לי ביצועים כוח התנהגות שיהיה אפשר לשפר אותה וכו'

1.B.M.W 320 שנת 1993 קופה מנוע 2000 יד 2 ידנית בנזין/יש לי אפשרות גם 520 שנת 94 ידנית מנוע 2000 לא קופה

2.פיאט פונטו קבריולט GT טורבו שנת 1996 מנוע 1600 יד 7 ידנית בנזין (מושקעת ועם מלא תוספות)

3.רובר 216 קבריולט שנת 1997 מנוע 1600 יד 2 אוטומט בנזין

4.אודי A4 שנת 1996 מנוע 1800 יד 3 אוטומט בנזין

כולם בתקציב שלי

ואני דיי לחוץ על רכב...

בברכה

בר

פורסם

שלום

תודה רבה על התשובה,

אבל תוכל לתת דיאגנוזה קצת יותר מורחבת?

התכוונתי לפונטו קבריולט\GT

פורסם

שלום!

אתה אומר לרדת מהקבריולט?(רובר ופונטו)

מה אתה אומר על הBMW והAUDI??

חשוב לי האמינות והבטיחות

למי יש אחזקה יקרה יותר מבין השנים (אודי או bmw)

וכן התכוונתי לפיאט GT מנוע 1400 שנת 95 יד 5 טורבו של גרט חדש ,מזרקים,ווסט, משאבה מחוזקת,קלץ קרמי,גיר מחוזק,סופר ציפ,אגזוז נירוסטה,שלושה שעונים בבניה מיוחדת,קפיצי הנמכה,כיסאות OMP

200 כ"ס

פורסם

כלל ראשון בקניית רכב ידידי הצעיר- מי שממהר בדרך כלל אוכל אותה.

אני לא יודע בן כמה אתה אבל כשקניתי את הרכב הראשון שלי לפני 7 שנים כנראה הייתי בערך בגילך היום,התלהבתי וכל רכב שקניתי השקעתי בו הון במוסכים.

דבר שני,לנהג חדש לא מתאים אף רכב מהרכבים שביקשת לקבל עליהם ייעוץ אולי פרט לפונטו (אבל יד 7 לא הייתי קונה).

הרכבים הללו חוץ מפונטו לא חסכוניים בדלק,טיפולים מאוד יקרים (במיוחד רובר שחסרים המון חלקים ואנשים בוכים שהם חייבים להיכנס הרבה ליבואן) ובוודאי שגם עלות הביטוח שלהם (ב.מ.ו) תהיה יקרה עקב היותך נהג חדש ועקב היותו של רכב כזה או אחר יותר גניב.

אם תפרסם את התקציב שלך תקבל המלצות יותר מקיפות אבל אם אתה מתעקש על רכב משפחתי /גדול

יש לי בשבילך רכבים מומלצים :ניסאן אלמרה /מאזדה לאנטיס /טויוטה קורולה .

חפש בסבלנות את הרכב שלך,אל תמהר,אל תתפשר, כי אחרת תשלם וביוקר !!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רד מהקבריולות ומה-BMW, הביטוח יקרע אותך. לגבי האאודי היא בסה"כ מכונית טובה (גם הביטוח שלה לא ממש יהיה זול עבורך אך הוא לא יהיה קריעה כבאחרים) אך אם אתה מחפש רכב בעל כוח ובעל יכולת שיפורים* אז כנראה עדיף שתתמקד באחת בעלת מנוע 1.8T. לגבי ההתנהגות (שלא ממש ברור לי מה אתה כולל תחת סעיף ההתנהגות), היא יציבה והיא תיקח פניות אבל היא לא מהנה לנהיגה (גם זה נתון למחלוקת לעניין מה זה מהנה).

בכל מקרה כפי שכבר נאמר לך, החיפזון הוא מהשטן ועדיף להשקיע זמן בחיפוש רכב במצב טוב ושמתאים לך מאשר לקפוץ על מה שזמין.

* עם כל הכבוד, אתה נהג חדש ואתה לא יודע כמה כוח אתה צריך ובכמה כוח אתה יכול לשלוט, מה גם שאין זה חכם לשפר (אני לא מדבר על קוסמטיקה חיצונית) רכב לפני שאתה מכיר אותו (יתכן אף שתגלה שהכוח הנוכחי מספק אותך). אני לא ארצה לך על נהגים חדשים שחושבים שהם יודעים בדיוק מה הם צריכים ואח"כ מחבקים עמוד אבל אני מקווה שאתה תעכל את דברי, תאט את צעדך ולא תאוץ לשפר את רכבך לעתיד על ההתחלה. במידה ותחליט לשפר בעתיד, יש לשים לב להשפעה של השיפורים על מכללי הרכב שכן לפעמים שיפור X צריך להיות מלוווה בשיפור Y, לכן כשתגיע לשלב השיפור אנא כנס לפורום השיפורים אצלנו כדי להבטיח שאתה לא מסכן את חייך...ואת חיי יתר האנשים בכביש בשל "שיפור" לקוי. עד כאן להרצאה. שיהיה לך בהצלחה במציאת רכבך הראשון.

פורסם

שלום!!

וואווו,לא האמנתי עד כמה אני יקבל פה תשובות עינייניות ומהירות!

עכשיו לתגובה

הפיאט GT טורבו הינה יד 5.(105,000 ק"מ)

אני נוהג כרגע על רנו מגאן שנת 2001 מנוע 1600 אוטו עגלה..אני מחפש משהו יותר עוצמתי

והיה לי מן חלום ילדות ל"מכונית חלומות"-משופרת במראה חיצוני+כוח

התקציב שלי בסביבות 25-30K

יש לי גם אפשרות לקרייזלר נאון\סטרטוס או סיויק 93-94\ה'אצבק מנוע 2200 טורבו יד ראשונה

פורסם

1. רד מהנאון שלרוב אינה אמינה או מהרפתקאות כגון הסטרטוס.

2. הונדה זה רעיון רע בשל הביטוח הרצחני לנהגים חדשים מה גם שבתקציבך יהיה לך קשה למצוא אקזמפלר במצב טוב.

3. בתקציבך לא הייתי נכנס לכל עניין השיפורים. עדיף שתתמקד להעמיד על הכביש רכב שהוא במצב טוב, שמור ושאינו גרוטאה. אל תזנח את החלום שלך (שבהחלט אקטואלי להגשמה), אך הייתי מייעץ לך לדחות אותו בכמה שנים כשיהיה לך יותר כסף. לA4 ה-1.8 שציינת יש מידה מסויימת של פוזה (גם אם היא לא משופרת חיצונית) ועל אף שהיא לא חזקה היא תסחוב. אם היא מצאה חן בעיניך, היא במצב טוב ואתה יכול לעמוד בהוצאות האחזקה, תתחיל ממנה ותתקדם בחיים (אין למחירון שלה עוד הרבה מקום ליפול ומן הסתם בעתיד תוכל להשתדרג כשתהיה לך הכנסה סדירה).

פורסם

אם הפונטו היא עם 105000 ק"מ בלבד אז אחד מהשלושה נכון:

1. היא בעצם עם 205000.

2. המנוע המקורי עבר X קילומטרים, המנוע הנוכחי עבר רק 105000.

3. היא התקלקלה כל כך הרבה שרוב הזמן היא הייתה במוסך, ולכן נסעה כ"כ מעט.

ב.מ.וו, הונדה, אודי - בסכומים הללו הייתי מציע לך לוותר. חכה עוד כמה שנים, תעלה את התקציב, ותוכל להרשות לעצמך לקנות (ולהחזיק!) מכוניות כאלו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלום לכולם!

אני צריך המלצות בין ארבע מכוניות

מה אתם הייתם לוקחים ולמה

אני נהג חדש אז התחשבות באחזקה דלק וכדו'

כמובן חשוב לי ביצועים כוח התנהגות שיהיה אפשר לשפר אותה וכו'

כולם בתקציב שלי

ואני דיי לחוץ על רכב...

בברכה

בר

ולפני יום

שלום

תודה רבה לכם, עזרתם לי מאוד...

דרך אגב זה יתאים לבן שלי (נהג חדש)?

עכשיו זה לא ממש משנה אבל אני שונא שמשקרים לי בפנים וגם כשאני רק קורא אני עדיין זכרתי כי דווקא התרד היה בקשר לסאאב 900 ו 9000 , שמהן ירדת סופית אחרי יום אחד כפי שאני מבין .

עוד משהו שאתה רוצה להוסיף?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

שלום!

אני לא משקר,אני ואבא שלי משתמשים באותו מחשב ומין הסתם באותו שם משתמש מה כזה קשה?

אבא שלי רוצה לקנות את הסאאב,ואני רוצה מכונית משלי לכן יש לנו מספר שאלות בכמה תחומים שונים

פורסם
כלל ראשון בקניית רכב ידידי הצעיר- מי שממהר בדרך כלל אוכל אותה.

אני לא יודע בן כמה אתה אבל כשקניתי את הרכב הראשון שלי לפני 7 שנים כנראה הייתי בערך בגילך היום,התלהבתי וכל רכב שקניתי השקעתי בו הון במוסכים.

דבר שני,לנהג חדש לא מתאים אף רכב מהרכבים שביקשת לקבל עליהם ייעוץ אולי פרט לפונטו (אבל יד 7 לא הייתי קונה).

הרכבים הללו חוץ מפונטו לא חסכוניים בדלק,טיפולים מאוד יקרים (במיוחד רובר שחסרים המון חלקים ואנשים בוכים שהם חייבים להיכנס הרבה ליבואן) ובוודאי שגם עלות הביטוח שלהם (ב.מ.ו) תהיה יקרה עקב היותך נהג חדש ועקב היותו של רכב כזה או אחר יותר גניב.

אם תפרסם את התקציב שלך תקבל המלצות יותר מקיפות אבל אם אתה מתעקש על רכב משפחתי /גדול

יש לי בשבילך רכבים מומלצים :ניסאן אלמרה /מאזדה לאנטיס /טויוטה קורולה .

חפש בסבלנות את הרכב שלך,אל תמהר,אל תתפשר, כי אחרת תשלם וביוקר !!

מה אתה מבלבל את השכל על רובר? אתה ממש מושפע מסטיגמות,יש רובר ויש רובר לא לכולם יש בעיית חלקים ברשותי רובר קבריולט ואף פעם לא היתה ל בעיה של חלקים לא במציאת חלקים ולא בקנייה רובר קבריולט מיוצרת עם מנוע וגיר של הונדה(דאבל קאמשאפט) וגם עוד המון מכלולים כמו:,ציריות,ברקסים,זרועות הגה,מצערת ,סעפת,מפלג,הכל של הונדה להמשיך? מנוע קומפלט של הונדה דאבל קאמשאפט מיבוא עלה לי 3400 ש"ח סך הכל,לפני הרובר היו לי שני הונדות סיוויק ידני ואוטומטי הרובר קבריולט משדר אותו אמינות.
פורסם
מה אתה מבלבל את השכל על רובר? אתה ממש מושפע מסטיגמות,יש רובר ויש רובר לא לכולם יש בעיית חלקים ברשותי רובר קבריולט ואף פעם לא היתה ל בעיה של חלקים לא במציאת חלקים ולא בקנייה רובר קבריולט מיוצרת עם מנוע וגיר של הונדה(דאבל קאמשאפט) וגם עוד המון מכלולים כמו:,ציריות,ברקסים,זרועות הגה,מצערת ,סעפת,מפלג,הכל של הונדה להמשיך? מנוע קומפלט של הונדה דאבל קאמשאפט מיבוא עלה לי 3400 ש"ח סך הכל,לפני הרובר היו לי שני הונדות סיוויק ידני ואוטומטי הרובר קבריולט משדר אותו אמינות.

מצטרף..

כבעלים לרובר 216 אף פעם לא היה לי בעיות חלקים

ובכלל יחסית לרכב 1600 סמ"ק הרובר די חזקה (ידני) 9.4+- ל-0-100

פורסם

לגבי מה שאתה מחפש ,

יש לך פיזו 306 1.8 , אוטו קטן וזריז ,

ביטוחים לא בשמיים , ישנה בעיה של חלקי חילוף קצת יקרים , אבל בשביל רכב ראשון - לדעתח הוא אחלה ,

בנוסף הרכב כבר מגיע יותר נמוך מהרבה רכבים ולבצע בו שיפורים קוסמטיים - לא קשה בכלל ,

(אני כרגע נוסע על פיזו 306 ולכן אני יכול להגיד לך את זה )

• תוכן חדש...