Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הנתונים שהוא הביא יש לו מגבר R&Y 2200W (הנתונים וכל מה שהוא רשם זהים למגבר שהיה לי ) ,

לפי הרמקולים שהוא רשם אני חושב שיהיה עדיף לו לחבר את האחורים למגבר למה הם יותר חזקים ואיכותים והקדמיים הם פשוטים מאוד שיתאימו יותר להגברה של הHU ,ואת הסאב בגישור .

לפותח הת'רד תקן אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי זה המגבר שיש לך :

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=YHRY2200.

אור .

פורסם

SOFAN, אם אתה (או פותח השירשור) תכוון כך שתישמע את האחוריים יותר מהקידמיים את פשוט מבטל את הבמה הקידמית, ואת זה אנחנו (או לפחות אני) מנסים לימנוע!

לפותח השירשור, הרמקולים האחוריים הם עגולים או 6*9 (ביצה).

ותנסה לענות לנו על השאלות ככה יהיה לנו יותר קל לענות לך (ללא השערות).

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אבל למה לחבר את הקדמיים למגבר ? זה לא יהיה אפקטיבי למה זה רמקולים של 20WRMS/100W והם לא יתאימו להגברה של מגבר ,לכן עדיף לחבר לאחורים שלפחות הוא יפיק עוצמה .

פורסם

גם אם תחבר רמקולם של 20RMS למגבר - הרמקולים האחוריים(בחיבור לרדיו דיסק)ישמעו הרבה יותר חזק.

פורסם

שאלה נוספת ... אם לחבר את הרמקולים הקדמיים למגבר ... הוא לא ישרוף אותם ?!

המגבר שיש לי ( כפי שהבנתי מהפורום - לצערי המגבר שלי ) זה :

http://www.odafimcenter.co.il/product.asp?product=3293

(ודיי אם הביקורת הבנתי שזה חרא של מגבר אבל בוא וננס להפיק ממנו את המקסימום..)

פורסם
הLINE OUT (שתי יציאות ליד כניסות הRCA) הם היציאות למגבר נוסף?

ואם כן (בHD עם יציאה אחת) - עדיף לפצל RCA למגבר השני או להשתמש ביציאה הזו?

LINE IN - כניסת אודיו

LINE OUT - יציאת אודיו מוגבר.

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

• תוכן חדש...