Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בהנעת הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשות חברי סקודה אוקטביה 2003. כשהוא מניע, הוא לא מניע בפעם הראשונה, אלא שומעים רעש של פחית מתגלגלת במנוע.

ראינו שמשאבת המים ברכב נשברה, לכן נקנתה אחת חדשה, והוחלפה. זה לא הפסיק את הרעשים.

יש לציין כי לא חסר ולו המיל שמן, מים, או כל שמן אחר.

תודה מראש לעונים!!!

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

תופעה, על פניה, מוזרה לרכב 2003 . יש לבדוק אפשרות של בנדיקס שאינו משתלב בגלגל התנופה. אם כך הדבר, הרי שכל פעם שנשמע הרעש הזה, נגרם נזק לגלגל התנופה, מה שעלול לצאת מאוד מאוד יקר. כדאי לטפל בדחיפות.

מובן שתתכן בעיה אחרת, שכן אינני שומע מכאן את הרעש.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אכן, צדקת מר זומרשטיין היקר! התקלה טופלה, אך היתה מאוד יקרה. כן ירבו כמוך, ותהא ארצנו שופעת אנשים משכילים.

הרכב היה במוסך כמה ימים.

פורסם

היה משהו בגיר שהלך... הם אמרו שיפוץ גיר, זה עלה בסביבות 4500... אנ לא מבין כ"כ גדול במחירים, לכן אל תשאלו אותי למה :wink:וכמה...

פורסם

אין לי מושג הוא לא אמר לי כלום ולא קיבל קבלה, אלא רק פתק שכתובים עליו כמה מספרים לא מובנים. הוא זרק אותו לפח אתמול...

פורסם
ובכל זאת? אתה יכול אולי להציץ בקבלה ולרשום לנו?

בעיה בגיר... 4500 שקל... נשמע מוזר משהו :roll:

נשמע מוזר ?. מצטער לכתוב שלי זה נשמע הזוי.גם מהבחינה הטכנית הסיפור לא מסתדר, קשה לי לבלוע אותו.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הוא שילם 4500 ש"ח על תיקון בגיר, הוא לא יודע בדיוק מה היה שם, קיבל שרבוט של כמה מספרים בתור קבלה ואחריות וזרק אותם לפח?

ואם חלילה הוא יצטרך לממש את האחריות שניתנת (לרוב) על הגיר?

פורסם

עדכון!

החבר ה"חכם" שלי, רשם את שם המוסך למעלה, ורשם מתחתיו 2520 של התיקון, ועוד 2000 ומשהו שהוא בעצמו לא יודע מה זה. גם לי זה נשמע הזוי, אך זה מה שקורה כשיש לך חבר כורדי...:lol:

פורסם
נשמע מוזר ?. מצטער לכתוב שלי זה נשמע הזוי.גם מהבחינה הטכנית הסיפור לא מסתדר, קשה לי לבלוע אותו.

דוד.

שלום רב!

אכן שרשור הזוי, כמו שכתב חברי דוד מזר, אשר מצטרף לרשימת השרשורים ההזויים, אשר מגיעים יחד עם החמסין והלחות בקיץ, ונעלמים עם בוא הסתו והשלכת.

אי אפשר לבלוע ובוודאי לא להקיא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני בדקתי אצל חבר מוסכניק שפרש לפני חמש שנים שאמר לי ששיפוץ גיר ממש רציני יעלה באיזור 4-4.5K . לכן זה לא הגיוני כ"כ. כמו שאמרתי אני לא מבין גדול במחירים, לכן בלעתי את זה בלי להניד עפעף...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...