Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! יש לי מיצובישי קולט שנת 94' מנוע 1600 ידנית.

כמו בכל אוטו יש גם לי מצבר (של וולטה, חדש לפני שבועיים החלפתי) והחיבור של המצבר הזה לרכב עצמו הוא עם 2 טבעות שאליהם מחובר כבלי חשמל.

זאת אומרת שמהמצבר יוצאים 2 "אצבעות" של מינוס ופלוס , ומהאוטו באים 2 טבעות שמתלבשות על אותם אצבעות.

הסגירה של "הטבעות" על ה"אצבעות" מתבצעת עם מפתח 10 שפשוט מסובבים וזה ננעל.

עכשיו תופעה שקוראת לי כמעט כל יום, הטבעת של המינוס זזה ומתנדנדת לא משנה כמה חזק סגרתי אותה על ה"אצבע", ניסיתי לסגור חזק ואני רואה שזה מסתובב על ריק זאת אומרת לא משנה כמה אני יסובב עם המפתח זה יהיה סגור חזק אבל אם להפעיל קצת כח עם היד אפשר לשחרר את זה.

אז מה שבעצם קורה זה שאין חשמל באוטו ולפעמים אפילו נכבה לי באמצע נסיעה ואז בעצם עוצרים בצד, פותחים מכסה מנוע ומתחילים לשחק עם הטבעת של המינוס שיושבת על "האצבע" בשביל שהחשמל יחזור ובאמת אחרי כמה נידנודים מצד לצד זה עובד.

הבעיה שזה מתחיל להיות מציק מאד (גם זה וגם לכוון את האיקולייזר של המערכת של פעם מחדש),

יש למישהו פתרון מה לעשות? קיים אולי איזה ספריי שגורם שתהיה יותר הולכה? אולי להחליף את הטבעות ההם(אם כן איפה ואיך?).

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

כל חשמלאי ילחץ לך נעל כבל חדשה, ואתה גם יכול לעשות את לבד אם יש לך טיפה חוש טכני.

לך לחנות חלקי חילוף וקנה נעל כבל למצבר, פרק את הנעל הקיימת והחלף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ניסיתי לסגור חזק ואני רואה שזה מסתובב על ריק זאת אומרת לא משנה כמה אני יסובב עם המפתח זה יהיה סגור חזק אבל אם להפעיל קצת כח עם היד אפשר לשחרר את זה.

התשובה בגוף השאלה - הלכה ההברגה של נעל הכבל.

לך להחליף את הנעל בהקדם האפשרי. הנזק הכספי ממש אפסי מול פוטנציאל הנזק העקיף שהתקלה הזו יכולה לגרום.

זה עלול להיות מיקרה קלאסי של "הכל בגלל מסמר קטן".

פורסם
אהלן! יש לי מיצובישי קולט שנת 94' מנוע 1600 ידנית.

כמו בכל אוטו יש גם לי מצבר (של וולטה, חדש לפני שבועיים החלפתי) והחיבור של המצבר הזה לרכב עצמו הוא עם 2 טבעות שאליהם מחובר כבלי חשמל.

זאת אומרת שמהמצבר יוצאים 2 "אצבעות" של מינוס ופלוס , ומהאוטו באים 2 טבעות שמתלבשות על אותם אצבעות.

הסגירה של "הטבעות" על ה"אצבעות" מתבצעת עם מפתח 10 שפשוט מסובבים וזה ננעל.

עכשיו תופעה שקוראת לי כמעט כל יום, הטבעת של המינוס זזה ומתנדנדת לא משנה כמה חזק סגרתי אותה על ה"אצבע", ניסיתי לסגור חזק ואני רואה שזה מסתובב על ריק זאת אומרת לא משנה כמה אני יסובב עם המפתח זה יהיה סגור חזק אבל אם להפעיל קצת כח עם היד אפשר לשחרר את זה.

אז מה שבעצם קורה זה שאין חשמל באוטו ולפעמים אפילו נכבה לי באמצע נסיעה ואז בעצם עוצרים בצד, פותחים מכסה מנוע ומתחילים לשחק עם הטבעת של המינוס שיושבת על "האצבע" בשביל שהחשמל יחזור ובאמת אחרי כמה נידנודים מצד לצד זה עובד.

הבעיה שזה מתחיל להיות מציק מאד (גם זה וגם לכוון את האיקולייזר של המערכת של פעם מחדש),

יש למישהו פתרון מה לעשות? קיים אולי איזה ספריי שגורם שתהיה יותר הולכה? אולי להחליף את הטבעות ההם(אם כן איפה ואיך?).

תודה מראש,

אוהד.

כמו שקודמי אמרו כדאי לך ללכת לקנות או שירכיבו לך נעל חדשה שמתלבשת על החיבורים של המצבר

והמלצה שלי כדאי לעשות את זה כמה שיותר מהר כי זה משגע את המחשב של האוטו ברגע שזה נוגע ולא נוגע לחילופין

באוטו שלי היה אותו הדבר ואחרי כמה זמן המצבר פשוט נגמר כי האלטרנטור לא הטעין אותו כמו שצריך והדבר גם השפיע על הנסיעה של האוטו כי המחשב של האוטו השתגע גם הוא

• תוכן חדש...